Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
[quote]Originally posted by Ioana75
Buna dimineata!
paticut, pentru miine. Stai linistita cu rahi, nici nu o simti, ti-o face in citeva secunde; si il vezi pe bebe imediat ce ti-l arata neonatoloaga
.
violeta, bine ati venit acasa. Ma bucur ca ai avut parte de o nastere fara incidente.
N-am ajuns inca acasa,cred ca sambata. Dar au conexiune net la euroclinic, asa ca stau pe net:) Pana sambata o sa reusesc sa merg si sa invat si eu cum e cu bb, alaptat etc.
Pupicei!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Alina (anya), chiar vroiam sa-ti zic ca iti fac cinste ca mi-ai prezis cezariana:)) chiar daca n-a fost chiar ce doream. Important e ca e bb bine si sanatos. Te pupic!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Mi-a venit si leaganul, de dimineata de la 10 dar am avut treaba sa il montez si sa alaptez. Este super OK si pozitia cea mai putin inclinata e perfecta pentru cel mic! Acum sa speram ca ii si place, l-am asezat un pic dupa alaptat dar nu era ragait si mi-a fost frica sa nu vomite. Aici www.flickr.com/photos/9219269@N03/1136477044/" target="_blank">poza. Va anunt si daca ii va place celui mic!
Witchie, la ce doctor mergi?
Andra, vizionat poze cu mandretile tale! Pe site la spitalul Medlife sunt si bebelusi, al tau care e?
Ma duc sa mananc un pic si poate trag un pui de somn!
Deni & Vlad & Tudor
aylin_tarcan spune:
witchy_witch, multumesc pentru raspuns. m-am lamurit. mi se pare putin 32 mil. adica fata de 60 cat e la euroclinic e chiar acceptabil. si stai in conditii de belfer. tu ai 39 si cat?
Aylin, sapt 40
atat de mari suntem
olguttza spune:
La Multi Ani pentru cele ce si-au sarbatorit ieri onomastica, mamici si bebici!! Io-s cam defazata, nu prea mai am notiunea timpului...
Felicitari, Violetan! sa-ti traiasca grasunelu'!
Voinea, Paticut
Cristina, bine-ai revenit! e un frumos flacau' tau, poate venim in petzit.
Lavinia, si mie mi s-a zis in maternitate ca s-ar putea ca Olga sa aiba platfus, ceva probleme la solduri si picioarele incrucisate. Mi s-a recomandat sa-i fac masaj foarte bine la picioare si, mai ales, la talpi. Deocamdata, nu cred sa-si dea cineva seama prea bine, pt. ca bebelusii tin mai mereu picioarele flectate, iar treaba cu pliurile e relativa mai ales daca sunt grasunei. Picioarele strambe le-am avut si io cat am fost mica, nu din sold, ci labele erau orientate spre interior; am facut gimnastica medicala de mi-a iesit pe ochi, de pe la 4-5 ani pana prin clasa a III-a. Acu sunt bine mersi.
Tizo, cum de la voi se da trusou' dupa 10 zile, iar mie mi-au zis sa ma duc intre 4 si 6 septembrie?? odata cu alocatia de nou nascut?? si atunci cu telefon inainte, ca sa nu fac drumu degeaba... iar actele au fost depuse pe 12 iulie...Sa nu mai spun cata nevoie avem de banuti acu, mai ales ca ne-am apucat si de organizarea botezului...Azi mergem la biserica, poate om avea noroc sa nu fie puhoi de nunti si sa ne primeasca si pe noi. Sper sa gasim pe cineva p-acolo...Local am gasit, in principiu, de fapt e terasa, da nu putem bate palma pana nu stim ceva sigur de la biserica.
O sa trimit si io poze pe mailu comun, acu le selectez, da as vrea si parula pe pm, pls!
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
witchy_witch spune:
Aylin eu am intrat in sapt. 39, dar sunt f mica de inaltime, si bebe e f mare... si deja las "pete" pe oriunde ma asez, de asta zic ca nu cred ca mai tine instalatia inca 1-2 sapt. Plus ca bebe deja are cam 3,5 kg....
Jadi la Medlife merg la Mirela Popa, cu care a nascut si Andutzy, si cu care am impresia ca va naste si Paticut. sapt. 39 cu
maricel in burtica
X-ray spune:
deni se lasa mai pe spate spatarul,sau atat e maximul?a mea daca o las in scoica fara perna sub fund se agita ca naiba ca sta cam cocosata.daca s-ar lasa pe spate la 30 de grade ar fi perfect.iti multumim pt poza oricum.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
X-ray spune:
luna parerea mea cu produsele astea pt colici si scoaterea gazelor este sa te hotarasti pe unul si sa ai rabdare.isi fac efectul in timp si daca sunt folosite constant.am o prietena care zilnic ii da fetei altceva si se mira ca urla fata non-stop...eu sunt multumita de infacol.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Noi tot pe aici si tot in formula 2 in 1.
Paticut- multa bafta si nastere usoara maine. Nu am pampoane dar iti tin pumnii.
Aylin sper sa fie sambata asta. Deja sunt asa de greoaie ca de abia ma misc.
Sotul face pariuri cu prietenii.
In orice caz abia astept sa imi tin minunea in brate.
Pupici multi mari pt toate
stefania sapt.40 + 3 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
lorinaoo1 spune:
Danis, Lucia, Olguttza voi incerca sa fiu mai relaxata si imi tot spun ca fata mea nu are nimic.
Si gata, am terminat de citit din urma. Am vazut scumpete de Kevinutz si o dulce Adelise Cezara . Felicitari mamicilor si bebeilor un calduros bun-venit printre noi
Uitasem de Olguta si de Elisa in rochita sic
, si ele isi merita laudele
Lia asteptam pozici cu Mirunica
Oana, Ioana, Alina.a mersic ca v-ati gandit la mine cat am lipsit. Cauza... la prima furtuna mai urata un fulger a ars toate circuitele pe undeva pe la swich-ul central al providerului nostru de net. Asa ca am stat ca-n pestera o sapt fara voi.
Ioana ce face Smarandita, se mai albeste? Voi parca aveati incompatibilitate de grupa de sange.
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea