sotii vostri ies in oras cu baietii?des?
Raspunsuri - Pagina 6
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by alesssia
draga mea!!! nici nu am avut aceasta intentie, nu doresc sa invat pe nimeni nimic. dar...daca doresti sa inveti ceva...sunt atatea postari. te rog sa nu le mai citesti pe ale mele si treci direct la altele.
te pup! esti o draguta inocenta...
Cam egoista afrimatia ta "nu doresc sa invat pe nimeni nimic" ..adica tu doresti sa inveti de la noi sa iti largsti orizontul , te citez din alt topic
quote:, dar nu dai nimic in schimb ...hmmm ..uite asa vedem si noi una si alta mai bine ... da ai dreptate noi suntem proaste ca ne punem sufletul pe tava unor oameni care nu vor altceva decat sa "rada copios" .
vreau sa-mi largesc aria de intelegere cu ajutorul experientelor voastre. simplu, nu?
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
alesssia spune:
alessia 105 - cam ai dreptate n ceea ce zici. da....nu urmaresc decat sa citesc experientele altor oameni si....nu VREAU sa invat pe nimeni absolut NIMIC. dar...NIMIC!!!! stii ce inseamna NIMIC????
normal ca NU!!! doar va analizez din umbra!! am aruncat niste pastilute si am observat cum cele si cei cu nervii lasati au explodat. le-am vazut atunci ura care le clocotea in suflete si dorinta de a vedea si a citi numai de rau din partea altora. tot sperau sa am SI EU o mare mica mare problema sa-si alimenteze "setea de sange". ei bine....
SUNT SUPER FERICITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIC SIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI NU AM SUBIECTE DE TELENOVELA!!!
SI DACA ASA AVEA NU LE-AS IMPARTASI UNORA CA VOI CU SUFLETUL HATRU. PANA SI MODERATORII DE AICI NU URMARESC DECAT "SANGE"!!!!
IN CE MOCIRLA VA SCALDATI! MI-E MILA DE VOI!!!!!!
DAR CU TOATE ASTEA SPER......SA VA FIE BINE !!!
alessia105 spune:
alesssia .. te citez:
quote:
doar va analizez din umbra!! am aruncat niste pastilute si am observat cum cele si cei cu nervii lasati au explodat. le-am vazut atunci ura care le clocotea in suflete si dorinta de a vedea si a citi numai de rau din partea altora.
ok ,noi suntem rele , nebune cu sete de "sange" inclusiv moderatorii ..iar tu esti aia fericita care arunca pastila si ne lasa sa ne vada cum ne sfasiem intre noi ...scuzeeee ne analizezi ..ba mai faci o burta de ras ..ciudata pasiune ai draga mea .
Ai spus ca ai o pasiune ptr DC ...dar oare stii ce inseamna spiritul Dc???? Tu nu ai o pasiune ptr DC ai o dorinta doar de a agita apele ..de a vedea scandaluri si lupte corp la corp...asa ca tu esti aia avida de scandal si sange . nu iti convin anumite raspunsuri sau vezi ca subiectul tau numai prezinta interes pentru majoritatea ci doar ptr o minoritate , gata deschizi altul ...pe aceeasi tema generala ..Vezi-ti fata mea de familia ta fericita ca daca ai fi la fel de nefericita , frustrata , fara barbati ca noi nu ti-ai petrece atata timp scremandu-ti creierasul cu ce subiecte sa ne mai " indulcesti" existenta
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
andrath spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Esti cumva sora cu dianaintruder sau activeaza aceeasi persoana cu doua nume?:)
...decat ca n-am apucat sa zic io prima...
am gasit pana si similitudini de limbaj de lemn..
Chiar, nu se poate verifica asta?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Witchie spune:
news flash: Telecomanda e la mine!
Pentru lipsa de respect fata de moderatori si comunitate si pentru numarul mare de evaluari negative, subiectul acesta se inchide si nu se arhiveaza.
Alesssia, din acest moment esti moderata pe termen nelimitat.