sotii vostri ies in oras cu baietii?des?
Raspunsuri - Pagina 5
Rosey spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
plus ca dorm cam 3 ore maxim pe noapte in ultimul timp
Pai cred ca de aia esti asa de agitata. Incearca sa te mai odihnesti, ca nu e de glumit cu extenuarea...
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
iuliana_2007 spune:
quote:
Originally posted by J G
Alessia, trebuie sa-ti gasesti un hobby.
Nu fac misto, vorbesc serios: ai nevoie de un hobby. Alt hobby.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Noi mergem impreuna peste tot.Sau poate ca suntem la inceput si vom vedea mai incolo ce se intampla.
Dar nu cred ca as face crize daca s-ar duce sa bea o bere cu baietii.I-am spus de multe ori sa mai iasa si el singur dar nu vrea.Nici nu mai insist pt ca nu vreau sa il invat prost,las ca-i bvine asa.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
philip spune:
nu, el nu iese cu baietii, de obicei iesim impreuna sau eu singura la sala, biblioteca si cumparaturi.
philip&andreea
Lemoni spune:
Eu am nevoie de timpul meu si ies cu fetele cand am chef , al meu nu prea are pieteni din cauza serviciului naspa mai mereu plecat asa ca nu prea are cu cine sa iasa , dar cand are timp ori plecam impreuna ori ia baietii nostri si pleaca cu ei la film , la fotbal ,activitati sportive la greu depinde de sezon.
alesssia spune:
va multumesc tuturor pentru raspunsuri. drept sa va spun....si in cazul meu DC_ul a devenit o pasiune si....chiar nu mi-e rusine sa o recunosc. fiecare face ce doreste , in fond. cei carora nu le place aceasta pasiune...... faza e ca nu i-a intrebat nimeni.
in fine, sa trec la lucruri serioase. de cand am citit raspunsurile voastre...am inceput sa-i acord sotiorului meu o mai mare libertate. daca inainte il sunam in disperare cand pleca de-acasa pe undeva, cu treburi....acum....de cateva zile...nu-l mai sun deloc. si da!
ati avut dreptate, fara sa-l intreb eu zice tot!!! si....am inceput sa iesim si cu alte cupluri decat cu cele de pana acum si e f.f.f.f.f bine. zilele astea...nu prea am stat pe acasa.
in consecinta....raspunsurile voastre mi-au fost de un real folos. ..01
alesssia spune:
draga mea!!! nici nu am avut aceasta intentie, nu doresc sa invat pe nimeni nimic. dar...daca doresti sa inveti ceva...sunt atatea postari. te rog sa nu le mai citesti pe ale mele si treci direct la altele.
te pup! esti o draguta inocenta...
blackgirl0 spune:
Mai trage un ochi si pe aici, ca sa vezi cat de multe "dragutze inocente" suntem...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105669
P.S. Ti-eeeeeeeeeeee deeeeeeeeeeeeeedicaaaaaaaaaaaaaaat!
alesssia spune:
nu o sa ma credeti dar am ras copios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va plangeti de un lucru, ca si in cazul dianei de altfel , dar cu toate astea si la subiectele mele , si la ale ei....sunt raspunsuri doldora.
mai ales la ale ei!!!!
nu i-am inteles niciodata pe cei cu telecomanda in mana care se plang de un canal , DAR nu schimba de acolo. asa si cei care m-au amuzat mai devreme!!!!
"imi cer scuze" ca nu va servesc povesti siropoase la citirea carora sa plangeti, sa plangeti, sa va vaitati. asta e! ii las pe altii!
prefer sa va dau un motiv de amuzament!
sincer!
si...nu uitati...."telecomanda" e la voi!!!!
va pup dulce pe toti! amuzanti asa...cum sunteti!!!