Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 12
wonderful spune:
Ma credeti ca eu n-am gustat ciorba de burta?Am mirosit-o-eram la rest. si eram si
si am
luni de zile.La fel patesc la mirosul de vita fiarta.Nu dati in mine,dati in plozi ca ei au decretat:junk,reject.
A_Iulia spune:
Acuma v-ati gasit doo ghicitorese? Ei ha
Ia ziceti-mi mie atunci cu ce sunt io imbracata acuma, ia sa va vad ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ma credeti ca eu n-am gustat ciorba de burta?Am mirosit-o-eram la rest. si eram sisi am
luni de zile.La fel patesc la mirosul de vita fiarta.Nu dati in mine,dati in plozi ca ei au decretat:junk,reject.
Habar n-ai ce pierzi, Wonderful. O bunatate.
e ca si cum n-ai fi avut orgasm in viata ta
Adina +
Olivia 04.03.2004
iuliana_2007 spune:
Nici mie nu imi place ciorba de burta deloc.Ma gandesc numa la burta aia.Deci cercel in buric in nici un caz.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by wonderful
Ma credeti ca eu n-am gustat ciorba de burta?Am mirosit-o-eram la rest. si eram sisi am
Habar n-ai ce pierzi, Wonderful. O bunatate.
e ca si cum n-ai fi avut orgasm in viata ta
Adina +Olivia 04.03.2004
Acuma spui?

ina78 spune:
Am lipsit citeva ore si voi ati schimbat cafeneaua... si sinteti reprofilate...ghicit... daca ghiciti ce am facut pina acum...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ia ziceti-mi mie atunci cu ce sunt io imbracata acuma, ia sa va vad
Adina +Olivia 04.03.2004
Tu acu esti la nudu gol ca m-astepti pt. trepanatie si rectinerire.Am nimerit-o?Vezi ce/cum raspunzi!
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Adina Iulia
Ia ziceti-mi mie atunci cu ce sunt io imbracata acuma, ia sa va vad
Adina +Olivia 04.03.2004
Tu acu esti la nudu gol ca m-astepti pt. trepanatie si rectinerire.Am nimerit-o?Vezi ce/cum raspunzi!
Exact, si m-am infasurat in fese si comprese asa ca omu' invizibil, ca sa ma nimeresti cand vii
Adina +
Olivia 04.03.2004