Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 11
iuliana_2007 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Adik Wonderful, mie esti in stare sa-mi faci si trepanatie pe creier si sa ma faci virgina, da' tu o gaurica la buric nu faci!
Bre, cine sa va mai inteleaga...
Adina +Olivia 04.03.2004

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
quote:
Adik Wonderful, mie esti in stare sa-mi faci si trepanatie pe creier si sa ma faci virgina, da' tu o gaurica la buric nu faci!
Adina +Olivia 04.03.2004
Ba pardon,burta nu-i specialitatea mea!Mon Dieu!
iuliana_2007 spune:
quote:Si pt ce vrei sa o folosesti mai exact?
Eu vreau bormasina si ma descurc singura.
de fapt mai multe bormasini vreau. cand una face pe suparata iau alta la rand.
Adina +Olivia 04.03.2004
Doar la dat gauri?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
Rebiana nici matei nu s-a culcat, asteapta ultimul bibe. tu mai stii de unde se putea descarca baby einstein?mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Ioana, Ela (Elpower) stia dar nu a mai postat de ceva vreme! Erau si pe contul nostru de gmail sau yahoo, nu mai stiu care!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
maru spune:
aici, evident sunt in engleza si in franceza
in tara nu cred ca ai sa ii gasesti in romana cred ca tot in engleza
W, eu cu alfabetul stau tare prost, ca l-am predat ani de zile si nu s-a lipit de mine

asa ca: W, spune pagina de net, are o preocupare care nu ii da pace, si anume planificarile pentru anul urmator scolar, unitati de invatare, calendar, brrrrrrrrr
numai cand se gandeste la scoala o ia cu dureri de cap si pete pe ochi ( te cred, te inteleg)
sfatul babei e sa se bucure de vacanta cat poate....
Doamne'ajuta!
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Bat pariu ca faci o ciorbita de burta de te lingi pe degete. Lasa vraja
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Adina +Olivia 04.03.2004
Tie-ti faceam orice numa' sa termini bine ziua asta.
maru spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by wonderful
Bat pariu ca faci o ciorbita de burta de te lingi pe degete. Lasa vraja
Adina +Olivia 04.03.2004
fetelor, nu mai vorbiti de lucruri sfinte!
mi-e dor de o cioba de burta, mama mama

mai bine ma imbat, sa imi treacaDoamne'ajuta!
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by maru
aici, evident sunt in engleza si in franceza
in tara nu cred ca ai sa ii gasesti in romana cred ca tot in engleza
W, eu cu alfabetul stau tare prost, ca l-am predat ani de zile si nu s-a lipit de mine
asa ca: W, spune pagina de net, are o preocupare care nu ii da pace, si anume planificarile pentru anul urmator scolar, unitati de invatare, calendar, brrrrrrrrr
numai cand se gandeste la scoala o ia cu dureri de cap si pete pe ochi ( te cred, te inteleg)
sfatul babei e sa se bucure de vacanta cat poate....
Doamne'ajuta!
maru chiar daca pagina de net nu zice si eu am aceeasi preocupare... ca doar lucrez in bransa. Na, ca ti-am vandut pontu'... facem banii (de ghicit) jumi-juma!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

mami de
Matei Stefan 12.03.2007