Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Da, Mandarinutza, si livretul trebuie.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Garmastan- e f bun sa-l aveti in bagajul de spital!
Se gasesc de la nuk sau avent niste aparatori din silicon pt sfarcuri! sunt f bune si utile!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Bai, au innebunit astia de la buticurile de jos. Nu mai au slapi
Tre sa sun husbandul sa imi ia el de undeva.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Ceaiul ala de chimen si anason si poate bea si inainte de nastere?

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, buna la gagici! Toate cele la Marioare si Mariorii lor!!!! Am si eu o intrebare de 10 puncte... de om care nu a dormit toata noaptea... Cum ne vom epila noi dupa nasterea normala??? Adicatelea cu dansa taiata franjurita si tivita??? Cum ma duc eu la control neicusoare, ca mie daca imi vede cineva un firishel, cred ca intru in pamant????!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Lasa, Annisia, ca pana la controlul de 6 saptamani o sa te poti epila...cred.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Maaama fetelor ce de ati mai scris. Pai pe vremea cand visam eu la Thalia si la papanasi - inghetata voi scriati de mama focului. Teodora, ce ai mancat? Nu-i asa ca ti-am lipsit?

Emma, sa ai un bb sanatos si mancacios.

La multi ani tuturor Mariilor de astazi!!

alinus_25, imi pare tare rau, nu am Gravibinon pentru ca nu am folosit.
danielle02, cred ca Sabina se referea la absorbantele de la MotherCare, cele pt prima saptamana de dupa nastere...48 Maternity Towels, la pret de 5 lire. Daca nu se referea la astea, oricum eu ti le recomand, eu asa mi-am luat.

Bebelusul meu azi noapte mi-a tras niste suturi in ficat si atat de tare se impingea in directia aia incat am avut impresia ca vrea sa iasa si a gresit directia. In cele din urma a adormit.

Roxana, nu te mai supara...stiu ca tu vrei sa nasti mai devreme dar parca stabilisei ca nasti mai devreme cu ajutorul sotului , nu cu ajutorul mamei...

Sabina, tu o sa nasti la Busteni?

Tomasa, tie nu-ti scriu ca m-ai lasat fara cuvinte cu un mesaj.... ai scris tare frumos.

Betty78, bafta multa multa maine, sa fie bb cuminte si sa iasa repede iar tie refacere usoara. Oricum mai vorbim pana atunci si abia astept impresiile de dupa....

Edit: Pana am scris eu a raspuns Sabina... le-am vazut si eu pe cele de la Boots, mie mi se par mai bune (raport calitate pret) cele de la MotherCare.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, DA.
uite acuma ma duc sa-mi fac si eu unul:) e f f bun si pt digestie, nu numai pt lapte.
Annisia, cu mine nu ti-ai gasit, ca io sunt hippy asa:)).flower power:)))
insa presupun ca mai devreme de 45 de zile nu te duci la control.In fond, la unele femei lohiile cam atata tin, fara a fi ceva patologic. asa ca intr-o luna jumate, sa se tot refaca dumneai....:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, e bine daca pun o lingurita de amestec la o cana de apa? Si se face infuzie sau decoct?

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia- te poti epila, stai linistita, nu are treaba cu taietura-pana la controlul de 6 saptamani vei fi super ok! (asa a fost in cazul meu)!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput