Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Buna burticute!

La multi ani pentru AEPERJU!Multa sanatate,nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!+multi de la noi

Mai citesc din urma ca vad ca a-ti fost tare harnicute!

Dana +32s

Multumesc frumos!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pinacolada bine ca a venit, de obicei nu mai apuca sa ajunga. sa speram ca va veni si acum. oricum garda nu-ti face decat ce le spune el la telefon si atat!!!

Nana, nu e nici o problema. Te vei descurca. Legea lui Murphy spune ca vor aprea probleme exact acolo unde nu te-ai fi gandit, deci daca te-ai pregatit f bine pentru alaptat, probabil ca o sa ai probleme la altceva. Tot Murphy spune ca e imposibil sa mearga totul la fix, mereu e ceva ce ar fi putut fi mai bine.

Sabina, eu cred ca unele femei au instincte materne mai puternice si mai manifeste si altele mai putin puternice. Mama mea e o fire rece, neimplicata si foarte critica. Sau mai bine spus se implica la modul rational, ca "trebuie". Eu nu-mi amintesc momente de tandrete cu mama, deloc. Asa e ea, pur si simplu.
Eu sunt mult mai afectuoasa cu Victor si sper sa nu devin sufocanta. Asta a si fost unul din motive pentru care am facut si pe bb2, ca sa ma pot imparti intre doi si sa nu devin prea posesiva cu primul meu baiat. As fi fost o soacra cumplita asa.. pur si simplu nu o sa am timp!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana e ok, da are tot felul de vizite.Am vb eu cu ea acum 5 minute.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

crishtina ce pot sa zic.. frumos nume . Baiatul meu are un tiz.

isabeluta nu cred ca de la vaccin ai facut herpes.
Iar cu dr de familie al tau . Uite ce am gasit:
Concediul de maternitate, pe o perioada de 126 de zile calendaristice (63 de zile inainte de nastere; perioada de sarcina si 63 de zile; perioada de lauzie). Concediile pentru sarcina si lauzie se compenseaza intre ele, in functie de recomandarea medicului si optiunea persoanei beneficiare- art.118 si art.119 din Legea nr.19/2000 (care au modificat art.155 din Codul Muncii, conform caruia concediul de maternitate era de 112 zile).

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Emma, la multi ani, sanatate, nastere usoara si orice altceva iti doresti!

Si la multi ani tuturor Mariilor pentru astazi!

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina ce fel de absorbante ti-a adus mama ta?
multumesc de listuta ta ptr. spital.m-a mai inspirat putin.
gabriela nu se vad pozele si am vrut asa tare sa ma uit la lucrusoarele bebelinei tale

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am revenit si eu. Am fost putin pana la Biserica dar nu am stat decat 5 min ca era f cald, nu era aer deloc.

Sim, mulumim pt listuta cu actele necesare pt indemnizatii/declarare bebe. Stiu ca mai scriau fetele pe aici ca la declararea copilului trebuie si livretul de casatorie.

Sabina, parca tu intrebai de perne la un moment dat. Eu am vazut multe perne prin Bucur Obor si Cora.

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Moama, Sabinutzo, 2 luni ragade? Oooooooo.
Deci ai experienta nene, nu gluma. Deci sa stai pe aproape ca sigur o sa te terorizez cu intrebari!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor de azi.

Ati muncit ceva de aseara, mi-a trebuit o ora sa citesc.

Ma bucur ca v-ati distrat aseara fetelor, pacat ca nu ati facut poze.

Eu am o stare tare ciudata, ma incerca niste dureri ca de ciclu, si m-a luat si o durere de cap, sper sa nu se grabeasca bebe, macar pana sapt viitoare, sa mai crestem si noi putin.

Merg sa stau cuminte in pat,

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

danielle, boots maternity pads.Mie mama mi-a adus din alea slim, ca nu a inteles exact, dar exista si normale.
uite www.boots.com/guidedsearch/newsearch.jsp?searchArea=1&searchTerm=Maternity &uri=%2Fonlineexperience%2Fflexible_template_2006.jsp&classificationId=1013392&contentId=&articleId=&N=0&Ntk=all&Nty=1&Go.x=41&Go.y=11" target="_blank"> aici pagina lor de produse maternity. Cred ca au si scutecele, am citit ca huggies sunt f apreciate de fetele din occident.
la spital asistentele te cam vor cu vata aici....insa eu puneam absorbant obisnuit always de exemplu si fata deasupra.
Acuma probabil ca voi face la fel, in fond toaleta ele mi-o fac, dar acasa am sa folosesc pads astea de la mama.Mi-a adus 8 pachete

si eu am vrut la biserica azi, Manadarinuta, dar cea de pe deal era...prea pe deal.s-a facut o manastire la busteni,la aia ma refer.

merci de pontul cu pernele :)

Nana, intreaba-ma acu, zilele astea.cand se naste Bb Gheo, n=o sa prea mai scriu, o sa incerc sa valorific fiecare minutel liber, ca sa dorm
apropos, noi nu-i mai spunem Iosif Gheorghe, ci doar gheorghe, asa a ramas deocamdata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput