Aspirante optimiste >20 ani(137)
Raspunsuri - Pagina 17
irene26 spune:
oana
, pai, tu esti in concediu si singura acasa? nu te plictisesti? sotul tau ce meserie are da mereu trebuie sa plece?
bujo spune:
Pupi Oana
Fetele voi mai stiti pe cineva care a pierdut sarcina si a incercat imediat luna urmatoare? Ca eu nu mai am rabdare sa mai astept iar parerile doctorilor sunt impartite. Doctorul la care am fost la control a zis ca pot ramane fara probleme luma urmatoare, iar cel care m-a chiuretat la urgenta a zis sa astept vreo 2 luni. Bineinteles eu tind sa-l ascult pe primul.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
vrmoana spune:
Eh Irene ce sa fac. Asa ma chinui in fiecare vara. El are un pic de concediu iar eu........
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze
waiting for my baby
crengu75 spune:
Mai, eu m-am colorat si nu m-am uitat cate nivele de colorare sunt. M-am uitat la culori si am ales 5 ca era acolo prima obtiune, maryb s-a facut si ea 5 si am facut la fel. Acum am un "pitic" pe creier, ca nu m-am uitat daca era mai mult de 5, de exmplu 6 sau 7, etc.Acum nu mai pot vedea ,caci nu mai am bani si va intreb pe voi, poate a-ti remarcat. Ma chinuie asta!!!!!!!!!
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
crengu75 spune:
M-am facut roz ca as vrea mai tare o fetita, dar poate sa fie orice.
Vrmoana, ce intensitate ai? Dupa cum vedeti, nu ma las.

Pozici
In asteptarea lui BB2
irene26 spune:
mai, crengu, esti de pomeneala cu culorile astea ale tale! m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi! sa stii ca esti tare frumoasa in roz!
crengu75 spune:
Bine, ma las pagubasa. Deci nu stie nimeni cate nivele de intensitate sunt si gata. Promit ca nu mai aduc vorba.
Pozici
In asteptarea lui BB2
crengu75 spune:
Heeeeeeeeeeeei, fetele care fac maine testul, v-ati prgatit sufleteste? Si nu beti multa apa.
Pozici
In asteptarea lui BB2
YLARI spune:
Buna seara, fetelor!!!!
Felicitari bitza, Doamne Ajuta!!!!
Mama, nene, dar sunteti asa de harnicutza, cred ca incingeti tastatura, stau de 1 ora sa citesc ce scrieti voi de la ora 2!!!! Vitezomanelor!!! Eu sunt bine (cred), de 1 zi doua simt niste mici intepaturi in burtica... Tot fac teste de ovulatie dar au iesit numai negative... Voi ati folosit? Eu am o colega care este gravi si care chiar mi-a dat o testele de ovulatie care i-au ramas ei. Dar mi-a zis ca o singura data i-a iesit unul pozitiv si nu in luna aceea a ramas, ci in luna urmatoare cand chiar nu i-a iesit pozitiv niciunul... strange... Voi ce parere aveti?
Sunt stresata ca in weekend plec din bucuresti cu colegii de la firma (sedinta + team building) de care nu am niciun chef, mai ales ca urasc mersul la drum lung cu masina... si plus ca in calculatorul de ovulatie iese ca ovulatia as urma sa o am pe 17, in weekendul asta...........
Nu se poate sa am atata ghinion!!!!!!!!
Pupici la toate si sunt aici, va urmaresc... Nu sunt chiar asa de rapida ca voi... dar incerc....
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
irene26 spune:
ylari, profita acum, pana-n weekend, si presteaza la greu. lasa-le naiba de teste, ca multe dintre ele nu sunt deloc bune! bafta si sa dea DD sa fie cu ochisori luna asta!