Aspirante optimiste >20 ani(137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna seara gagici. Ce fain e cand citesti de teste pozitivate. Si park au inceput sa apara pe banda rulanta.
Pusichet nu mi-ai raspuns la ce doctor ai fost. Nasa mea si cumnata mea au nascut amandoua cu Holicov si au spus ca este foarte buna. Ai putea sa incerci la ea daca n-ai fost deja. Eu am fost la policlinica industriala la o doctorita Brandusa....(am uitat numele de familie) dar era f buna. Tot timpul era coada la ea.
Alina tare mult imi place de tine ca nu te stresezi si nu te grabesti cu testu. Asa mama, cu calm ca stresu nu face bine. Si oricum eu am o presimtire.
Irinamincu eu sunt arhitect si am cativa colegi stagiari in Bucuresti daca nu te deranjeaza tinerii debutanti. Oricum sa stii ca arhitectii tineri au mintea mai deschisa si idei mai moderne.
Elena si gadaleane bine ati venit si dati si voi fetelor mai multe detalii ca noi astea in espectativa tare curioase mai suntem.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

noapte buna bitza. odihna placuta si ne intalnim la o cafea de dimineata. ai grija de tine si de bebelin.

Mergi la inceput

bujo, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Bitza, zi-mi tu cu culoarea, pleaseeeeeee.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Crengu nu am fost atenta,vrei sa-ti zic eu culoarea asa pur si simplu sau sa intuiesc ijn cazul in care vei fi gravi, daca este fetita sau baietel????ca vad ca mai ai putin pana la testare
Immmmm????

IRINA
+4 sap. si 5 zile

Mergi la inceput

Crengu eu zic sa ramai roz ca este frumoasa.

IRINA
+4 sap. si 5 zile

Mergi la inceput

Va pup pe toate si noapte buna!!!!!

IRINA
+4 sap. si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Irene Sunt bine azi, nu ma mai doare burta. Ieri aveam niste dureri de la uratii astia de nu puteam sta in picioare dar azi e ok. Sunt fericita ca au venit mai repede decat ma asteptam ca sa ma pot apuk de prestat mai repede. Mi-am luat azi ceai de cretisoara ca am o carte despre plante si zice ca e f buna pt intretinerea organelor genitale.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

bujo, este foarte bine ca ti-a venit CM repede, asa ca se maresc sansele sa ramai iar gravi foarte repede. sa stii ca ceaiul de cretisoara este foarte bun si chiar ajuta la nidatie si sa nu ai avort spontan. asa ca, dai inainte cu ceaiurile, pt ca fac foarte bine organismului. eu mai beau si ceai de napraznic si de cand beau ceaiurile ma simt foarte bine si parca nu mai am dureri nici de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Bitza sotul meu a scapat de ureeaplasmna dupa tratamentul cu azitrox si doxiciclina, dar dupa cum se vede bb nu vrea sa vina. Mai asteptam. Odihna placuta.
Irene te pup. Ce sa fac. Mai nimic. Sunt singurica. Astept sa vina sotul vineri sa prestam si noi pt bb.
Bujo salutica.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Crengu dupa mine culoarea aleasa este foarte buna si intensitatea la fel. Nu te mai stresa atat.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput