Cand apare un bb si nu vrei asta...
Raspunsuri - Pagina 39
Elle_seb spune:
Concita, foarte bine, ti-ai pus in pericol sanatatea ca sa ai copilul. Foarte bine. Demn de lauda si de pus la panoul de onoare. Daca mai aveai un copil acasa si medicul iti spunea ca-i groasa treaba si ca daca-l faci si pe al doilea se intampla nu-stiu-ce, tot il faceai? Cu riscul ca primul copil sa ramana fara mama? Acuma sincer.. raspunde-mi ca sunt chiar curioasa...
Nu e nevoie sa-mi explici ce si cum, I got the ideea, asa cum eu nu te cunosc, tot asa nici tu nu ma cunosti, OK?
Pana atunci permite-mi sa-mi mentin parerea, aceea ca, desi nu sunt de acord cu avortul, am puterea si capacitatea de a intelege unele motivatii care pot duce la un asemenea gest. Am puterea sa-mi privesc prietena in ochi dupa ce face un avort, fara vreo urma de acuza in privire. Am puterea si capacitatea de a empatiza si ma pot pune si de o parte si de cealalta a baricadei. Insa tu mai ai foarte multe lectii de invatat de la viata asta.
Lectia nr. 1: Never say never.
Lectia nr. 2: Nu judeca niciodata un om daca n-ai umblat in papucii lui.
Lectia nr. 3: Cine vorbeste mult nu se poate sa nu pacatuiasca, insa cel ce-si tine buzele, este un om chibzuit.
Si ar mai fi mai multe dar stiu ca e o cauza pierduta din start, iar in al doilea rand ar trebui sa fiu tot asa de mahalagioaica (,) ca si tine, asa ca ma opresc aici, nu-mi mai bat capul .
Si apropos, chiar sunt curioasa de unde avertismentul ala, ca tare bine-ti sade cu el, te reprezinta .
O seara buna!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Concita, foarte bine, ti-ai pus in pericol sanatatea ca sa ai copilul. Foarte bine. Demn de lauda si de pus la panoul de onoare. Daca mai aveai un copil acasa si medicul iti spunea ca-i groasa treaba si ca daca-l faci si pe al doilea se intampla nu-stiu-ce, tot il faceai? Cu riscul ca primul copil sa ramana fara mama? Acuma sincer.. raspunde-mi ca sunt chiar curioasa...
Nu e nevoie sa-mi explici ce si cum, I got the ideea, asa cum eu nu te cunosc, tot asa nici tu nu ma cunosti, OK?
Pana atunci permite-mi sa-mi mentin parerea, aceea ca, desi nu sunt de acord cu avortul, am puterea si capacitatea de a intelege unele motivatii care pot duce la un asemenea gest. Am puterea sa-mi privesc prietena in ochi dupa ce face un avort, fara vreo urma de acuza in privire. Am puterea si capacitatea de a empatiza si ma pot pune si de o parte si de cealalta a baricadei. Insa tu mai ai foarte multe lectii de invatat de la viata asta.
Lectia nr. 1: Never say never.
Lectia nr. 2: Nu judeca niciodata un om daca n-ai umblat in papucii lui.
Lectia nr. 3: Cine vorbeste mult nu se poate sa nu pacatuiasca, insa cel ce-si tine buzele, este un om chibzuit.
Si ar mai fi mai multe dar stiu ca e o cauza pierduta din start, iar in al doilea rand ar trebui sa fiu tot asa de mahalagioaica (,) ca si tine, asa ca ma opresc aici, nu-mi mai bat capul .
Si apropos, chiar sunt curioasa de unde avertismentul ala, ca tare bine-ti sade cu el, te reprezinta .
O seara buna!
Elle_seb
Oh, Elle, ce ai scris/cum ai scris, atit ai inteles tu din "concita"?
www.helpsonia.com
conchita spune:
quote:
m-am injosit sa discut omeneste cu specimene ca tine si ca Cami30.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita spune:
sunteti cativa moderatori pe zona, am raportat mesajul Ellei_seb. nu cred ca mai e nevoie sa dau punctul din regulament care a fost incalcat, nu? e vorba de atac la persoana. multumesc.
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
ocebine spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Porumbita
dar niciodata nu o sa imi permit sa ii spun respectivei persoane ca este o criminala...
dar ce este? spune tu ce este? ce anume faptuieste, oare? serios acum, ce este avortul atunci, in opinia ta?
Anamaria et comp, credeam ca ne-am lamurit ca nu vorbim de interzicerea avorturilor, ci de educarea femeilor sa nu mai recurga la avort, chiar daca exista legea sa le apere! nush cu cine te contrazici tu ca ar sustine moartea femeilor alora prin avorturi ilegale, cu mine nu si nici cu restul, dupa cate citesc, deci nu pricep de ce tot aduci asta in discutie? ca argument pentru ce si contra cui?
Ca argument perfect valabil pentru varianta pina acum 18 ani in vigoare in Romania si azi inca in vigoare in vreo alte citeva tari. Pentru ca de la cinevauri cu aceleasi "bune intentii" s-a ajuns la o situatie de cosmar. Eu nu voi uita niciodata.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
conchita spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ca argument perfect valabil pentru varianta pina acum 18 ani in vigoare in Romania si azi inca in vigoare in vreo alte citeva tari. Pentru ca de la cinevauri cu aceleasi "bune intentii" s-a ajuns la o situatie de cosmar. Eu nu voi uita niciodata.
din pacate, nu inteleg ce ai scris. :-(
oricum, te rog sa nu mai folosesti pluralul cand iti compari papucii gri cu aia roz al astorlalte, pentru ca a fost o singura persoana pe topic sa sustina interzicerea avorturilor, deci raspunde-i ei si renunta sa ne mai cataloghezi in grup, crezi ca se poate? in fond, pe voi sau pe tine cine te-a caracterizat ca persoana aici pentru ca ai alta opinie???!!
nu pot sa cred ca purtam discutia asta. inteleg sa-si puna Elle etc comp. mainile in sold, ele au antecedente, dar voi de cand practicati referirile la persoana?! drept pentru care eu ies din kafka, oricum n-am salvat nici o viata de om azi.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe pruncul ucis astazi.
Elise spune:
daca eu sint acea "una persoana", si cre' ca io sint , nici o sansa sa ma convingi, asha ca nu te mai obosi.
Sint pentru educatie, informare, gidilare la ureki cu recitalul metodelor contraceptive de cinci ori pe zi, pentru prezervative gratis, sterilet gratis, ba si cu un bonus, ceva la montare.... ce vreti voi, da' NU pentru avort, pentru ca asta inseamna sa omori un suflet de copil.
Deci as interzice avorturile.
Eu sint odioasa aia una care le-ar interzice.
Si nici o "saracele femei" nu ma poate convinge de contrariul..."saracele" sa se protejeze, ca se poate. O fi ea pasiunea mare, da' tot se poate si mai ai ceva timp si ceva creier sa iti amintesti totusi ca asha apar kupii.
Elise & BBLisa
marimar spune:
eu sint un copil pt care mama si-a riscat viata insa eu asta n-am aflat-o niciodata de la ea ! Si niciodata nu mi-a vorbit de riscurile prin care a trecut, mi-a spus doar ca am fost un copil foarte foarte dorit si ca s-a luptat cu toata lumea ca sa ma aiba, inclusiv cu parintii, cu tatal meu si cu medicii. Medicii o faceau inconstienta ca isi doreste cu atita ardoare un copil cind risca sa-si piarda viata ea, copilul sau amindoi !
De aceea n-am mai avut frati, surori, si pt ca imi doream si sufeream ca nu am mi s-a povestit, ca sa inteleg de ce nu am.
Din pacate mi-a mai spus ca a avut mai multe sarcini inainte de mine...
Consider avortul o crima/un pacat dar nu consider ca trebuie scos din legalitate, e dreptul oricarei femei sa decida asupra corpului ei si atita timp cit copilul creste in corpul ei, ea decide ! Pt ca abia dupa ce se naste, copilul incepe sa aiba drepturi !
E inumana orice impunere care forteaza pe cineva sa faca ceva impotriva dorintei sale: cine militeaza impotriva legalitatii avortului nu-si ia asupra lui/ei responsabilitatea cresterii copiilor nascuti si nedoriti !
Tot ce putem face e sa incercam din rasputeri sa ne educam copiii si pe cei din jurul nostru asupra riscurilor sexului neprotejat si sa militam pentru folosirea contraceptiei si prevenirii avortului si existenta alternatvei adoptiei pt o sarcina nedorita dar nu putem sa trecem linia si sa impunem nimanui sa pastreze aceasta sarcina nedorita !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
denizel spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
O seara buna!
Elle_seb
Iupiii!! Ajunse discutia la fashion deja?
Elutza_sebutza, albastrul ala ce-ti scalda nick-ul, e greitissimo for you . Aaa, nuuu, nu pentru ca as crede ca-ti curge sange albastru prin vinele-ti . Nu fugi sa-ti pui diadema .
quote:
Am puterea sa-mi privesc prietena in ochi dupa ce face un avort, fara vreo urma de acuza in privire. Am puterea si capacitatea de a empatiza si ma pot pune si de o parte si de cealalta a baricadei
Oh, cat poti fi de marinimoasa ! 'Love to share' si 'friends that care', nu inseamna sa-ti mangai pe crestet prietena 'nevinovata' si 'batuta de soarta', care tocmai a facut o 'operatie'. Mai degraba, s-ar potrivi sa o scuturi zdravan si sa o intrebi ce a fost in capul ei atunci cand a ales sa faca sex neprotejat. De cealalta alegere, nu mai vorbesc, ca vad ca nu-ti prieste.
Iar placa cc cu puterea ta de a empatiza, zi-o si tu mai incolosha, cand or mai aparea ceva gura casca nou inscrisi, ce nu au citit subiectul asta.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Clover spune:
denizel, cred ca ai sarit peste faptul ca a ramas insarcinata peste anticonceptionale si lua simultan niste anti-inflamatoare puternice. Dar, de, de ce sa nu o facem albie de porci pe depravata care a facut sex fara sa se protejeze?
Poate ar fi recomandabil sa cititi tot ce a scris autoarea subiectului daca nu aveti chef sa cititi chiar ce scrie toata lumea.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle