La cat timp primim alocatia si indemnizatia?
Am nascut bebeul pe 2 mai, dar pana acum nu am primit nicio letcaie... E normal sa intarzie atat de mult si alocatia si indemnizatia?
Multumesc,
Miki
Raspunsuri
elyanne spune:
Ai mei sunt nascuti pe 3 martie.
Alocatia a venit la sf. lunii mai. Pe luna in care s-a nascut bb nu vine alocatia.
Deci voi ar fi trebuit sa primiti alocatia pe luna iunie la sf. lui iulie.
Indemnizatia la sf. lunii iulie (dosarul a fost depus pe 3 mai).
Dpinde cand ai depus dosarul de indemnizatie... La mine a venit la sf. lui iulie pentru doua luni: mai si iunie
eimotto spune:
Tincuta - e important si cand depui actele.
Al meu e nascut pe 9 aprilie
Actele pentru alocatie au fost depuse imediat dupa nastere dar alocatia am primit-o in iunie pentru luna mai (dupa cum a spus elyanne nu se da pentru luna in care s-a nascut)
Dosarul pentru indemnizatie l-am depus pe 3 iulie si pt ca pe bonuletz scria ca raspunsul mi se da in 30 de zile am sunat ieri sa vad ce si cum (desi din vorbe stiam ca se va intarzia). Mi s-a spus ca decizia si banii ii voi primi in septembrie, banuiesc ca in jur de 14, asa cum vine si alocatia. Si ssper ca va fi pentru 2 luni
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
tincutza spune:
Nu, nu am primit alocatia nici acum:((( Am intrebat si la posta si nu au gasit pe numele puiului alocatia, nu stiti acum unde sa ma interesez?
Actele le-am depus imediat dupa nastere, de accea mi se pare imposibil sa intarzie atat de mult, mai ales ca mamici care au nascut dupa mine au primit deja de 2 luni alocatia.
Miki
irinacamelia spune:
buna ziua fetelor am si eu nevoie de nr,de tel de la biroul care se ocupa de dosarele de indemnizatie
elyanne spune:
http://www.ddfssbuc.org/
Str.Hambarului nr.6, sector 2.
Tel/fax 021/250.90.20; 021/250.90.21; 021/250.90.22
Program: L, Mi, J: 9-15
Eu am sunat de mi-a venit rau la ei... nu raspundea nimeni. Pana la urma am fost acolo.
Tincutza nu stiu sa=ti raspund p.t ca nu stiu unde stai.
In Bucuresti este adresa mai sus... dar in rest, nu stiu.
Nu ti-au dat nici o hartie nu nr. de tel.?
irinacamelia spune:
iti multumesc din suflet.pb este ca mi-a venit indemnizatia cu 300 ron mai putin.am nascut in aprilie si am depus dosarul in mai.deci trebuia sa vina mai,iunie si iulie daca se plateste retroaciv.deci 1800 ron plus alocatia 200ron in total 2000ron.eu am primit doar 1690ron.oare de ce???
irinacamelia spune:
ce nenorocoti sunt aia de la birouri.am sunat pt ca mi-a venit indemnizatia mai putin si mi-au spus ca nu au calculat jumatate dre luna pt ca nu am adus tot la dosar
amyarabella spune:
Fetelor ia spuneti-mi si mie daca stiti .Eu spre rusinea mea nu am depus dosarul nici pana acum baiatul meu are 1 an si 8luni .Noi am plecat din tara imediat cum am nascut.
Inarebarea mea este daca depun dosarul acum mai primesc retroactiv sau nu?
Si ce acte tre sa depun ? Pot sa ma duc doar eu sotul meu munceste in ausria si nu cred ca poate sa mearga in rom prea curand.
mami Amy si bebe Stefan
raca spune:
Amyarabella am o verisoara care a nascut copilul instrainatate si s-a intors in tara abia cand copilul avea 1 an jumate si-a depus dosarul si l-au acceptat. Nu vad de ce nu ar fi la fel si pt tine.
16+
irinacamelia spune:
eu stiu pe cineva caruia i-au respins dosarul.a depus actele dupa 8 luni si i-a spus ca ce acum sa trezit??