Taxa de succesiune

Taxa de succesiune | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza cum se procedeaza cu aceasta succesiune pt. o casa si care este taxa ei, daca difera de locatia unde se afla locuinta, de suprafata de teren..., etc.Orice informatie imi este de ajutor.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da DORY conteaza tot ce ai scris mai sus , si adca se face in mai putin de 1 an e mai ieftina....

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alte fete nu mai au nici un raspuns care sa ma ajute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

taxa pt succesiune se plateste in functie de bunurile ramase si da,se plateste si in functie de suprafata etc.cosmi1975 are dreptate in primul an se plateste mai putin.e un exemplu.pt o masina am platit 5 mil.probabil ca daca era alta mai scumpa se platea mai mult,asa este si pt casa,teren etc.

Mergi la inceput

camy062004, merci pt. raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Dory,eu am facut acum 2 saptamani succesiunea dupa sotul meu care a decedat.Conteaza si notarul care face succesiunea,de valoarea bunurilor care intra in succesiune si de baremurile pe care le stabileste notarul.
Eu am avut multe bunuri in succesiune dar i-am spus notarei ca daca taxa este mare poate nu o pot plati si mi-a trecut minimul sin atunci am platit putin.
Sper sa te ajute sfaturile mele.

cristetil

Mergi la inceput

lore03, imi sunt de mare folos sfaturile tale, merci mult pt. info.Imi poti spune cu exactitate cat a costat acea taxa de succesiune?, pt ca noi pe langa ea trebuie sa mai facem si un act de vanzare - cumparare, si vrem sa stim daca se merita sau nu avand in vedere ca locuinta de care vorbesc eu este o casa batraneasca de la tara si trebuie complet renovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

lore03, imi sunt de mare folos sfaturile tale, merci mult pt. info.Imi poti spune cu exactitate cat a costat acea taxa de succesiune?, pt ca noi pe langa ea trebuie sa mai facem si un act de vanzare - cumparare, si vrem sa stim daca se merita sau nu avand in vedere ca locuinta de care vorbesc eu este o casa batraneasca de la tara si trebuie complet renovata.

Dory & Alexa

Pe mine m-a costat tot 22 mil sau 2200ron.Dardepinde de valoarea casei.

cristetil

Mergi la inceput

[/quote]
Pe mine m-a costat tot 22 mil sau 2200ron.Dardepinde de valoarea casei.

cristeti
[/quote]

Merci !

Mergi la inceput