Broker asigurari (casco) Constanta
Raspunsuri - Pagina 2
Lorenza spune:
Corina si Gratiela multumesc mult pentru ajutor!
Am dat search pe google si am gasit 4 firme de brokeraj cu site,ca asa sunt mult mai multe,si nu stiu pe care s-o aleg.Poate sa-mi recomande cineva vreo firma sau macar daca n-am nicio recomandare,cam dupa ce alt criteriu s-o aleg?
madaluta spune:
am fost si noi la un broker tot pt casco la un ford mondeo 2004.Nu stiu exact adresa dar este vis-a vis de alianz tiriac pe o straduta pe la sala sporturilor.Cea mai ieftina varianta ne-a dat-o la Astra la 670 euro pe an..In rest toate depaseau 800..Inca nu am incheiat asigurarea..ne mai gandim cum e mai bine...
valorile au crescut enorm fata de anul trecut. Noi am avut la carpatica la un logan 2004 si anul trecut am platit 156 de euro. Anul asta am vrut tot la ei prt k am fost multumiti, dar ne cereau, 280 de euro....Bineinteles k am renuntat. Am facut la Astra cu 170 euro
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madaluta
am fost si noi la un broker tot pt casco la un ford mondeo 2004.Nu stiu exact adresa dar este vis-a vis de alianz tiriac pe o straduta pe la sala sporturilor.Cea mai ieftina varianta ne-a dat-o la Astra la 670 euro pe an..In rest toate depaseau 800..Inca nu am incheiat asigurarea..ne mai gandim cum e mai bine...
valorile au crescut enorm fata de anul trecut. Noi am avut la carpatica la un logan 2004 si anul trecut am platit 156 de euro. Anul asta am vrut tot la ei prt k am fost multumiti, dar ne cereau, 280 de euro....Bineinteles k am renuntat. Am facut la Astra cu 170 euro
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Am fost si eu acolo.Cum am intrat pe usa,cine ne-a intampinat?tipa care ne-a facut la Allianz aigurarea si care saraca e complet pe dinafara,n-are nicio legatura cu domeniul.Nu stiam cum sa plecam mai repede de acolo.Pana la urma am ajuns la Unibroker Dobrogea.Aici tipul mi s-a parut profesionist,ne-am facut casco la RAI.Sa vedem acum daca om avea probleme,daca o sa fim multumiti.Eu sper totusi sa nu avem probleme.
Inca un amanunt,de la 387 ron la AT,acum avem prima lunara de 250.E o diferenta,nu?