Infertilitatea - de ce nu ne intelege nimeni?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ioana,

nimic nu este "degeaba".
Copilul tau va veni atunci cind va fi pregatit sa vina.
Important este sa nu renunti sa-l astepti: ca sa fii o mamica buna trebuie sa fii in primul rind un om bun.... Tu pari un om bun, nu lasa disperarea sa te schimbe.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Elise, Ada va multumesc pentru vorbele bune!
Aveti dreptate, nu trebuie sa renunt, insa deocamdata nu ma simt in stare..

Am pus cateva poze cu nepotelul meu, sa vedeti cat e de dragalas. De fapt toti copilasi sunt asa de scumpi.
poze nepotel

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

imi pare rau pt.esec.pe mine nu ma putea nimeni consola.imi cautam refugiul in compania copiilor,umblam regulat la casa de copii,si cind ii vedeam ca reusesc sa le aduca bucurie prezenta mea,putin cite putin,incetul cu incetul ma reincarcam si treceam la urmatorul pas cu incredere si speranta si iar urma o cadere si iar....dar cum iti scriam acum am doi baieti(1,8 ani diferenta).iti doresc multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrella spune:

buna!sunt membru forum , va rog ajutati-ma-a scris cineva despre insamantarile naturale care se practica in alte tari....Poate sa-mi spuna cineva unde anume se practica acest lucru?sau daca cunoasteti posibili donatori care sa ii vezi cum arata etc...(reompensa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Ioana e un dulcic nepotelul tau,sa creasca mare,sa fie sanatos.

Gabrella,bine ai venit pe forum,intra la Asteptand un ingeras si gasesti mai multe subiecte despre inseminare artificiala sau Fiv cu donator.

Pupici fetelor,

ada

Mergi la inceput