Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 9
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Si noi ce sa intelegem ?Ca printre reprizele deai trecut p-acilea sa ne saluti!?Spor la treaba si sa ne anunti cand o sa-ti fie greata dimineata si nu numai!

Ina, mai ai timp sa respiri? Zi daca vrei sa venim sa te salvam!

Wonderful, merci frumos de raspuns. Da, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Sper sa nu coboare si mai mult varsta critica, pana mai creste fii-mea.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Tu de ce mananci si mai si plangi?Te-a dat gata Labis?Ori din lipsa de altceva sau altcineva?
Atentie la prietene.Daca e una mai zurbagie si cu spirit de leader,aia anuleaza ce au facut 100 de mame.Si nu ma refer doar la sex ci si la comportament,pretentii,atitudine.Se vede de cand sunt inca niste rahatei de 7-8 ani sau chiar mai mici.
A_Iulia spune:
Pai nu-ti spusei ca iau proportii in ritm geometric?
Azi am scos din dulap vreo 5 perechi de pantaloni, 3 fuste si 2 costume care nu ma mai incap. Nu am terminat selectia, dar m-am enervat, am trantit usile la dulap si m-am cocotat in pat cu haleul sub nas.
Asa ca mananc si plang...mananc...
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Pai daca prind vreo pustanca dubioasa in gasca fii-mii, o smocai de nu se vede ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Sa ma ascund sub pat, zici? Hmm, nu m-am gandit. Merci de pont. Vezi, e bine sa mai vorbesti si cu alte mame, mai afli una-alta.
Oricum...inainte sa ma asez eu sub pat cred ca o s-o faca taxu, ca e mult mai stresat referitor la viitorul fetei decat mine.Nu m-as mira sa-si cumpere un pistol special pentru admonestat diversi pretendenti necorespunzatori.
Cu8 cana de tabla sa stii ca se aude mai bine...Si barbata-miu si-a luat o drujba pt cine i-o supara comorile...
Miha
si Robert 
A_Iulia spune:
Ei vezi, Miha, trebuie sa fim prevazatori. Cana de tabla n-am, dar pun pe shopping list.
Wonderful, eu cand am un of slabesc. Oare ma ingras ca acum nu mai pot de bine?
Adina +
Olivia 04.03.2004
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Cica mamele de baieti sunt niste scorpii,dar tatii de fete sunt de speriat.
Inseamna ca daca eu am si fata si baiat is pe jumatate iertata...Miha
si Robert 
wonderful spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Sa ma ascund sub pat, zici? Hmm, nu m-am gandit. Merci de pont. Vezi, e bine sa mai vorbesti si cu alte mame, mai afli una-alta.
Oricum...inainte sa ma asez eu sub pat cred ca o s-o faca taxu, ca e mult mai stresat referitor la viitorul fetei decat mine.Nu m-as mira sa-si cumpere un pistol special pentru admonestat diversi pretendenti necorespunzatori.
Cu8 cana de tabla sa stii ca se aude mai bine...
Si barbata-miu si-a luat o drujba pt cine i-o supara comorile...
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Altul!!!Toti is loviti cu leuca-n cap!

De asta avem stirile de la ora 5!

wonderful spune:
quote:
Ei vezi, Miha, trebuie sa fim prevazatori. Cana de tabla n-am, dar pun pe shopping list.
Wonderful, eu cand am un of slabesc. Oare ma ingras ca acum nu mai pot de bine?
Adina +Olivia 04.03.2004
Ori te-ai invatat cu of-ul ori te doare-n
de toate.Ori te macina ceva tare...Nu raspunde.

ai trecut p-acilea sa ne saluti!?Spor la treaba si sa ne anunti cand o sa-ti fie greata dimineata si nu numai!
Nu m-as mira sa-si cumpere un pistol special pentru admonestat diversi pretendenti necorespunzatori.