Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 8
A_Iulia spune:
Asa e. Si eu ma sperii cateodata cand il aud ce debiteaza. ![]()
Ce bine de tine ca ai baieti, ai scapat de un tata absurd in zona ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Asa e. Si eu ma sperii cateodata cand il aud ce debiteaza.
Ce bine de tine ca ai baieti, ai scapat de un tata absurd in zona
Adina +Olivia 04.03.2004
S-o crezi tu.Eu sunt,zic eu,rezonabila,dar al meu e ca o closca de 100 kg.Acuma s-a mai potolit ca am avut eu 'grija'.De exemplu, cand venea cel mare de la intalniri ii zicea"Nu esti obosit, tata?"La inceput am crezut ca face mishto da' cand am vazut ca-i serios mi-am facut cruce si m-am pus pe el,la figurat
A_Iulia spune:
A mai fost un subiect care m-a pus pe ganduri, cu fetita ce si-a inceput viata sexuala la 13 ani.
Imi povestea cineva ca in uk deja la scoala generala le da prezervative (si au observat ca sarcinile dupa impartirea prezervativelor s-au rarit).
Mi-e groaza. As vrea sa ma obisnuiesc cu ideea, dar inca nu pot. Mereu m-am imaginat ca o sa fiu rezonabila si in pas cu vremea, dar cateodata provocarile sunt prea mari. Uff.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Azi am bagat in mine doar 2 piersici.Parca mi-e foame dar mi-e lene sa incalzesc mancarea si nici el nu vrea,cica-i fotbal!beep-uri multe
A_Iulia spune:
La mine e moartea caprioarei. Mananc si plang. Mananc...
Nu'sh ce m-a apucat asa brusc, parca o fac dinadins.
Sa citesti postarea mea anterioara pls. As vrea sa stiu parerea ta, ca esti mai in domeniu. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
De cand eram in liceu stiam ca-n Suedia mamele au grija ca fetele lor sa aiba in geanta prez.pt. ca rel. sex. sunt vazute acolo ca fiind un lucru atat de firesc incat le trateaza ca atare.Baiatul meu cel mare e o fire extrovertita,ca ma-sa
,si am stat de vorba despre sex deschis de cand avea cam 12 ani;i-am luat si o carte sa se documenteze.totul a decurs firesc,fara nici o inhibitie.Cu al2lea n-a mai tinut;e mai tzapanog,ca taxu
,mi-a zis sa-l las cu prostiile astea.Am mai incercat de cateva ori,fara nici un rezultat.
Tu stii cel mai bine cand e ea gata sa inteleaga si treptat poti sa adancesti sub. ,sa vii cu amanunte iar ea va lua totul firesc si chiar o sa vina la tine daca are nelamuriri.Cand isi va incepe viata sex. nu prea depinde de tine,dar macar sa stii ca este avizata si va sti ce sa faca sa evite o boala sau o sarcina.Numai ca,vezi tu,totul e relativ.Poate sa se lase purtata de val si sa uite tot ce i s-a spus.Oricum fetele sunt mai destupate la cap decat baietii asa ca fa sa existe intre voi o legatura f. stransa,asta o sa va ajute pe amandoua.
ina78 spune:
Buna seara fete dragi!
Ce faceti?
Am trecut sa va salut, ca altfel uitati de mine...
Adina, nu numai simbata seara e de
ci toata saptamina... poate-poate...
Insa am avut si multe de facut. Asa e vara... sa n-apucam sa ne tragem sufletul.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
wonderful spune:
Si noi ce sa intelegem ?Ca printre reprizele de
ai trecut p-acilea sa ne saluti!?Spor la treaba si sa ne anunti cand o sa-ti fie greata dimineata si nu numai!![]()