Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 15
ina78 spune:
Eu sint singura care mai copilaresc... las ca face mama bebei... si fac doi... Sa va prind ca nu ma sustineti.
Numai sa apuc sa-i fac pina in 35 ani... ca apoi o sa zica lumea ca-s bunica...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Maadi spune:
Ina, merci pentru quarelin. O sa-l incerc. Ar merge bine cu o limonada de la Miha.
Pe la servici mai este cineva? Ca eu cred ca pe la 2 voi spala putina.
Nu vorbesc de fetele cu serviciu permanent, care sunt la datorie 24 din 24.
Am ciorbita de burta? Se incumeta cineva?
ina78 spune:
Eu sint la serviciu... 
Si nu pot sa plec... Lunea si joia nu pot s plec repede. Am situatii, centralizari, decontari si plati - cit nu muncesc in celelalte zile.
De mincat... esti draguta, dar nu maninc ciorbica pe caldura asta nici batuta. O sa iau o salata cum scap 5 min.
A_Iulia spune:
Fetelor, ce-o speriati asa pe Ina...stai linistita Ina ca nu e chiar asa nasol
, pune mana si fa bebe! Stii ce dor cel mai rau? Gandurile dinainte, stresul ca vrei sa fie bine si nu te linistesti decat atunci cand ai sa-ti tii puiutul in brate.
Restul..hm, dureri...toate trec. Suntem construite sa trecem prin dureri ca rata prin apa, asa ca fruntea sus si curaj, la treaba!
Maadi, eu am tulit-o de la birou deja, am ajuns acasa.
Diseara am petrecere in pijamale cu prietenele, asa ca am sa absentez aici. V-am spus ca sa nu ma asteptati degeaba. ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
iuliana_2007 spune:
da asa este.Eu am si uitat prin ce am trecut si sunt dispusa oricand o iau de la capat da din pacate nu se poate pana nu imi trece termenul pe care mi la dat doctora mea de a face copii din cauza cezarianei
ca altfel acum eram insarcinata din nou sigur.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:

Oricum nu ma speriati mai tare... decit sint deja. E lupta aceea intre frica si dorinta. Vreau un bebe tare - tare... dar mi-e o frica de mor - daca n-o fi bine, daca nu ma descurc si tot asa...
Sint si speriata din cuza doctorilor. Ca mai toti mi-au zis de pragul de 30 ani... si uite ca trece... 
Dar acum vad ca nu vrea bebe sa vina... O sa va cobor ... la credinte, sa faceti o rugaciune colectiva...
Daca nici luna asta nu vine... trec la monitorizari... ![]()
iuliana_2007 spune:
quote:Ina eu sunt dispusa sa ma rog pt tine.Iti doresc sa ai si tu un bebe ca este tare frumos sa ai.Care este numele tau adevarat?
Originally posted by ina78
Oricum nu ma speriati mai tare... decit sint deja. E lupta aceea intre frica si dorinta. Vreau un bebe tare - tare... dar mi-e o frica de mor - daca n-o fi bine, daca nu ma descurc si tot asa...
Sint si speriata din cuza doctorilor. Ca mai toti mi-au zis de pragul de 30 ani... si uite ca trece...
Dar acum vad ca nu vrea bebe sa vina... O sa va cobor ... la credinte, sa faceti o rugaciune colectiva...
Daca nici luna asta nu vine... trec la monitorizari...
Pe PM...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iuliana multumesc mult. Esti o draguta.
Asa e cind aminam mult un lucru, devine mai greu realizabil. Noi sa fim sanatosi.
Eu insa sper ca si voi sa ma acompaniati... asa ca va invit la al doilea.
Va pup,
Alina - Ina
Maadi spune:
Ina promit sa te
si ma rog pentru voi sa vi se indeplineasca dorinta.
Adina si noi avem pijamale frumoase.![]()
ina78 spune:
Multumesc mult. Maadi vezi ca pe noi nu ne invita... 
Crede ca facem paguba...