Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 14
ioanaradu spune:
si noi verificam copilul daca respira si daca dormea de ce dormea asa mult, daca nu dormea ... oare de ce nu mai adoarme ... norocul cu forumul DC!! ca mai schimbam impresii si mai trecea depresia.
eu la bb2 NU MA BAG! nu nene ... poate de-o fi sa ramana barbatii si sa nasca ei ... eu inca sunt traumatizata dupa sarcina asta, chiar daca pe matei il iubesc la nebunie.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ina78 spune:
Voi chiar vreti sa ma speriati ... Ma descurc si singura... ![]()
Mi-e si teama sa intreb: de ce a fost traumatizanta experienta? Cum ai nascut?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
Maadi daca nrofenul nu a dat rezultate incearca un quarelin (parca asa se numeste) ... la mine are efect. Contra migrenelor si durerilor de cap - cnd nurofenul nu face fata.
ioanaradu spune:
ina pai sarcina cu greturi, varsaturi, somnolenta pana dupaq 5 luni si jumatate. parca eram zombie. dimineata la 5 ma instalam in baie pana pe la 6.30. apoi plecam la serviciu, ma ducea sotul ... ca eu renuntasem la condus, din motiv de ameteala, ca m-am trezit de cateva ori pe contrasens [uau]. la serviciu eram o leguma ... pe la 12-13 ma lua un somn din ala de ma lesina, imi venea sa pun capul pe birou. imi trecea pe la 15. pe la 16 deja nu mai eram buna de nimic. la 17.30 ma ridica sotul de la munca si cel tarziu la 18.30 trebuia sa fim acasa ca altfel dormeam pe mine. plus ... sensibilitate la mirosuri ... inca am ramas defecta la capitolul asta. de pe la 6 luni si jumatate - poteca spre baie. vedeam toate orele pe ceas, noaptea. apoi, de la 7 luni, picioare umflate, foarte umflate. 7 luni si jumatate ditamai "burtica", suturi de la bb. cu suturi avusesem experienta de la 6 luni ... in vezica, de trebuia sa ma duc la baie ATUNCI ca altfel faceam pe mine. de la 7 luni jumate s-a intors si dadea la ficat. transpirat, calduri, miscat ca ursul ...
apoi nascut ... cezariana. ok ... TREBUIE sa alaptezi. pai da ... alaptezi daca ai, daca nu ... te stresezi, te agiti, te resemnezi. tu ... dar cei din jur ... "aaa ... nu alaptezi??? vai!! ce crima!!" "nu alaptezi?? de ce? n-ai vrut?" si lista poate continua. asa ca am ajuns sa raspund "nu ... nu alaptez. de ce? uite asa!! din egoism si rautate si pentru ca NU VREAU EU!!".
pe scurt ... asta a fost la mine, dar nu este general valabil. cunosc persoane la al 2-lea, al 3-lea bb fara probleme. felicitarile mele!
hai ca sper ca nu te-am speriat!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
iuliana_2007 spune:
Helooo gagici,
Na ca v-am prins si eu astazi,dar nu stiu cat o sa stau de vorba cu voi ca timpul meu este foarte limitat.
Ce faceti?Cu sanatatea cum stati?![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
andrath spune:
Vei uita Ioana, vei uita! Si io am nascut prin cezariana, ca mi se rupsese apa si nu aveam nici o contractie, macar una de ras...nimic. Apoi mi-au facut inducere de m-am chinuit 4 ore, si...nimic dilatatie 2. Si atunci am luat taurul de coarne si am cerut cezariana ca se stransese Stefan langa ficat de aveam burta stramba, daca nu m-ar fi durut, as fi ras cu lacrimi.
Asa ca, iti garantez ca ai sa uiti! Ca ma chinuiam zilele trecute sa-mi amintesc cum era durerea si nu stiu!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
iuliana_2007 spune:
Ioana si eu am dus o sarcina foarte grea,pana la 5 luni nu mancam decat fructe si legume,mi se facea rau de la orice si de la parfum,eram disperata si mereu alba la fata,sotul meu era traumatizat cand ma vedea asa.Dormeam mult si nu mancam mai nimic.Imi era teama sa nu fac un bebe micut rau si sa ma chinui cu el dar nu a fost asa.Am si Rh negativ si tare greu a fost,dozari o gramada.Am nascut prin cezariana dar mai vreau sa mai fac un bebe sau poate doi daca mai pot.Doamne Doamne o sa aiba grija de mine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ioanaradu spune:
fetele ... face mama bebei ca io vin dupa voi pe la odisee si va sustin
.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Maadi spune:
Uite si vesti bune.
Eu am avut o sarcina super usoara, fara greturi sau alte probleme. Singura problema: dulciurile. Am luat in greutate aproape 22 kg, eram ca un balon, si aveam o burtica foarte mareeeee (mult lichid). Nasterea a fost la fel de usoara. Am nascut normal dar cu epidurala, si nu am simtit nimic. Eu vorbeam cu dr. despre retete de salate (venise sa ma asiste desi acasa avea musafiri) si concedii, cand l-am auzit pe Calin tipand de mama focului.
Asemenea sarcina si nastere doresc tuturor mamicilor.
Dar noi ne-am trezit tarziu sa avem copii. Mi-ar placea sa mai am unul (si eu am o sora si stiu cat de bine este), dar nu cred ca as mai avea rabdare sa o iau de la capat la 38 de ani. Plus ca nici ajutor nu prea avem.
Maadi si Calin (19.07.2003)
ina78 spune:
Ioana ... sint ingrozita... m-am speriat si mai tare... insa imi asum riscul... numai sa nu mor la nastere.
Iuliana sintem sanatoase tare... vesele si dornice de bebe... 
Andreea vad ca vrea sa-si aminteasca durerile... Asa ca spor la treaba.