Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu sper daca ne-au lasat cu okii-n soare barem sa se simta bine

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Da' nici Principe? Nici Iuliana? Nici Belutza? Nici Ina? Nici Maru? hmmmm ce golaneala pe capul lor

Ar trebui sa incepem sa le punem absente. La 40 de absente se exmatriculeaza, nu?

Nu,mai bine-i pedepsim prin abstinenta,mama lor de hormonali!

Mergi la inceput

Corect. Sa lase fiecare nr. de mobil al sotului, rezolv eu partea cu pedeapsa direct la sursa.

Mergi la inceput

Frumusico, am sa inchid azi sesiunea, maine cine se scoala de dimineata...poate mai slabeste putin.
Te pup si iti urez o noapte minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Acum cand veni si eu infumurata sa vb cu cineva nu mai este nimeni pe aici.Toata lumea este la "somn".

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete ... hai ca am facut eu cafeaua.
ieri am lipsit motivat ... fuseram sa cautam case/apartament/rulote ... oricum, ceva mai rezon ca-n bucuresti. da' bineinteles ca am cheltuit timpul si motorina degeaba!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ioana tage-ma de mineca sa te trec pe listuta de cafengioace.

Fetelor am avut un we plin. Dar gata cu plimbaritul si alte activitati sportive... back to work.

Va urez tuturor o saptamina buna. Adina vrei sa pleci in concediu? Sa te vd cum te intorci, eu am venit cu 2 kg in plus. (si nu erau bagaje ... ci la purtator). Mai vb pina atunci, nu?

Cit despre ... poate impusc 2 iepuri: un bebe si sa mai si slabesc putin... pina acum nici una din doua.

O saptamina buna, alaturi de cine vreti voi.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Neata si eu!
Nu ma exmatriculati ca am lipsit motivat... Am dus plodu' la plimbare pe valea Oltului. Frumos, dar aglomerat! NU mi-a venit sa cred ca in Govora, Caciulata si Calimanesti NU am gasit nicaieri cazare! Ne-am cazat naibii la un motel la iesire din Calimanesti, cu chiu cu vai am luat ultima camera disponibila!Bine macar ca am gasit ca n-aveam chef sa facem cale intoarsa.
La intoarcere, nu gaseam nicaieri sa mancam ca era full peste tot. Am mancat la Dedulesti abia, ca incepuse Stefan sa urle foame,se saturase de covrigi si sticsuri.
Colac peste pupaza, duminica seara ne-am certat iar cu vecinu' ca ii tropaie Stefan in cap. Azi primul lucru pe lista: gasit mester pentru montat parchet laminat peste care pun o mocheta groasa ca blana de urs. Sa scap naibii de idiot si de nevasta-sa!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ina78 din experienta iti spun ca daca impusti iepurele cu bebele atunci kg se vor aduna cu siguranta. oricum ... multa bafta si sa te vad la odisee curand! merita!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput