Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sa-ti mearga totul ca pe roate,sa vii mai slaba cu 15kg si cu sufletul plin de tot ce-ti doresti.O sa ne lipsesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Imi iau laptopul cu mine oricum.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Adina Iulia

Imi iau laptopul cu mine oricum.

[/quote
Esti de groaza!Numai sa nu te cocoti cu lap-ul in pat si sa te apuci de mestecat.

Mergi la inceput

De aia imi iau mai multe ajutoare care la o adica sa-mi traga un sut sa ma miste un pic.

Mergi la inceput

Unde-s celelalte fete?Toate-s la ora de ?Si eu care l-am trimis pe al meu la nani!Fraiera!

Mergi la inceput

Asta ma intrebam si eu. Se pare ca si duminica e zi de.... Si ne mai miram ca nu mai sunt locuri la gradinite. Pai daca pe toti i-a apucat...

Mergi la inceput

De asta lunea toti mi-s obositi si sictiriti!Cine sa mai reabiliteze economia patriei daca ei...?

Mergi la inceput

Pai obositi inteleg ca sunt...da' sictiriti? Cum asa? Cand ar trebui sa li se citeasca multumirea in oki? Ceva-i in neregula.

Mergi la inceput

Da' nici Principe? Nici Iuliana? Nici Belutza? Nici Ina? Nici Maru? hmmmm ce golaneala pe capul lor

Ar trebui sa incepem sa le punem absente. La 40 de absente se exmatriculeaza, nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Pai obositi inteleg ca sunt...da' sictiriti? Cum asa? Cand ar trebui sa li se citeasca multumirea in oki? Ceva-i in neregula.

Depinde cu cine au facut prostioare si daca le-au facut cu placere sau 'hai ,ca nu dureaza mult'.

Mergi la inceput