*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 135 ) *
Raspunsuri - Pagina 12
elara spune:
Acum am citit si eu din urma, tot capitolul
Pusichet
, nu te mai lua dupa farmacista ca multe nici nu stiu de capul lor.... Sunt ori niste babe ramolite ori niste ametzite...
Stiti cate am intrebat eu acum cateav luni de termometru bazal? (ca citisem pe net ca exista termometru special). Pe putzin la 10 farmacii. Si habar nu aveau ce e aia TB darmite de termometru bazal. 
[red]Utrogestanul nu face rau!!! [/red]
Daca nu e bebe,nu da mai mult de o intarziere... daca e bebe, ceea ce la tine e clar ca este fiindca ai teste foarte pozitive... nu face decat sa sustina sarcina.
Doctorita s-a gandit probabil ca e pe cale sa ti se elimine si daca nu ies bine analiza la sange inseamna ca nu mai e cazul sa iei.
Ea se ghideaza banuiesc tot dupa "legile naturii" ..
Dar eu nu as asculta-o deloc. Eu as pune utrogestan cate 2 cred ..
2 dimineatza si 2 seara. De ce sa risti cand e vorba de copilasul pe care il asteptati de 7 ani??
Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
irene26 spune:
ylari, eu beau ceai de napraznic si mi-a facut foarte bine. se prepara in felul urmator: seara, pui 2 lingurite de ceai in 500 grame de apa si il lasi pana a doua zi dimineata cand trebuie sa strecori naparaznicul si arunci apa. acest napraznic macerat il pui iar in 500 de grame de apa fiarta si il mai mlasi sa fiarba 1-2 minute dupa care pui capacul pt 30 de minute pt infuzie. iar il strecori, si ceaiul rezultat il bei de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara.
dar eu beau de 2 ori pe zi, ca nu am timp.
elara spune:
Irene si Voicu, 
In curand va astept si pe voi cu albume la fel de frumoase. ![]()
Eu am duc la culcare acum.
Noapte buna. 
Elara
7+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
baby_r7 spune:
Pusi dupa cum ti-au spus toate fetele...........nu te lua dupa dr. te rog si pune utrogestan..........
nu vreau sa te sperii, dar eu la prima sarcina pentru ca dr. nu mi-a dat tratamentul la zi, sarcina mea cu gemeni s-a oprit din evolutie.
nu mai sat pe ganduri si ia utrogestan te rog.
la o sarcina conteaza si o ora sa stii.
nu astepta pana luni sa iei tratament........
multa sanatate si sper din tot sufletul sa te odihnesti si sa stai cat mai mult in pat........
elara am vazut acum poza....sa-ti traiasca bebelul si sa ai grija de tine.......

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Crengu, nu cred ca faci rau ca pui utrogestan. Daca ai simtzit ca ai nevoie continua pana esti sigura ca nu e sarcina (cu teste).
Daca este sarcina continua zic eu...
Oricum..faci cum simtzi tu..
Eu am pus o saptamana, de la mijlocul ultimului Cm cand am avut 4 zile de usoare sangerari si am banuit ca e o implantare... si chiar asa a fost..Si de atunci am oprit doar o saptamana (cu 2 zile inainte de ziua in care asteptam CM). Dupa o intarziere de 5 zile (pusa de mine pe baza efectului administrarii de utrogestan) am facut un test Barza care s-a pozitivat imediat.
Si am inceput iar sa pun utrogestan. L-am mai oprit odata cand m-am gandit eu ca poate nu am nevoie totusi si oricum am zis ca tr sa merg la analize de secretzie vaginala....Numai ca peste 2 zile am avut crampe foarte mari si am inceput iar sa pun.
Si indiferent de ce imi va zice dr. eu sunt hotarata sa pun pana la 12-14 luni.
Elara
7+
crengu75 spune:
Multumesc Elara. Ma cam dispera ca eu nici nu stiu daca-s gravi sau nu si-mi pun de capul meu , ca am citit la alte fete si vad ca lui pusichet , care poate fi gravi nu-i da dr utrogestan. de ce oare? Poate are niste efecte nasoale daca se codesc sa prescrie, mai ales daca nu face rau. Nu stiu ce sa zic. Am citit si prospectul dar eu stiu..................
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
arinaa spune:
oau....am intrat pe la 13 si erau 3 pagini acum intru si imi ia o ora sa citesc....pai cine nu stie ce e aceea gasca sa intre in randul nostru....uite de asta va iubesc eu.
Anca condoleante...nici nu stiu ce pot sa-ti zic mai mult ,e dureros dar viata merge inainte
Irene buna reteta cu ceaiul,ma apuc si eu de facut o cura
Crenguocupata ca si mine...sper macar sa fie cu folos
pusichet eu zic sa nu mai stai stresata si sa numeri 9 luni de acum incolo
In rest dragelor va pup pe toate si sa auzim numai de bine
arinaa
YLARI spune:
Merci mult, irene pentru raspunsul tau. Eu aveam o reteta care difera un pic de a ta: seara se pune 1 lingurita de napraznic la macerat in 100 ml apa. Dimineata se strecoara, cu planta faci ceai, il strecori dupa aceea si in final il amesteci cu cei 100 ml apa in care a stat napraznicul la macerat peste noapte.
Am notat si reteta ta, pe care de altfel am sa o si urmez ( e mai simpla... sau pur si simplu imi place mie mai mult). Dar o avea ceva daca in seara asta l-am preparat cum se prepara un ceai obisnuit?
In rest... iau cam de o saptamana acid folic. Altceva nu prea stiu ce sa fac. Am mai citit despre vitamina E dar ptr primele 10 zile, luna asta nu mai pot lua...
Eh, lasa ca sunt sigura ca imi mai dati si voi niste ponturi. Si daca nu imi dati, imi iau singura, ca sunt "jmekera" si ma prind repede!!!!
Raman aici! Cu okii in monitor!!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
irene26 spune:
arinaa, chiar n-ai face rau sa bei ceai de napraznic, face bine corpului si organelor genitale, o sa vezi.
ylari, eu am luat reteta tot de pe forum de la naturiste, de la o fata care zicea ca a incercat de 10 ani sa ramana gravi, iar cand a baut ceaiurile de napraznic si cretisoara, a ramas imediat gravi. eu sper sa functioneze si-n cazul nostru, dar acum depinde si de organism.
elara, noapte buna si te
.