*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 135 ) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

nici eu nu pot sa vad foto, bebi...

http://tt.lilypie.com/6XR7p3.png
nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat un BB...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

gata am rezolvat nu le dadusem public la toata lumea sa le vada
sper sa le vedeti acuma

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

pusichet ..ma gandesc la tine sa fie totul ok...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

si eu ma rog pt tine pusichet si lasa ca o sa fie foarte bine pt tine si bebe.
vrmoana, weekend placut.
voicu bebi, tare dragut patutul! abia astept sa cumpar si eu un patut ca acesta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pusichet, am sa citesc si eu pentru tine special Acatistul Sfantului Stelian. Mi l-a recomandat parintele, a zis ca e bine sa il citesc daca ne-am pus in gand sa il facem pe bebe. Am sa ma rog pentru tine, sa fie bine. Dar doctorul ce fel de consult ti-a facut? Nu ti-a facut echo?
vrmoana, pupy si tie, dragutzica!!! Dar stiu ca ai o energie... toata ziua butonezi ceva aici pe forum!!!
voicu bebi... nicio veste, e prea curand acum ... mai asteptam, deh! Si buna seara la toate fetele!!! Sunt gramada pe forum in seara asta, iuby se duce la fotbal... bleoah!!!!
Pupici

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Eu am avut foarte multa treaba la servici si ieri si azi si nu am avut timp sa tin pasul cu voi.
Dar oricum...am aruncat asa o privire pe la cap anterior ... si putin aici...asa ca o sa scriu despre ce am vazut...
Scuze ca nu stiu toate noutatzile...

Bitza, inca o data felicitari si sarcina usoara. Ma bucur tare mult pentru tine

Claudela, ce-mi vazura ochisorii la cap trecut? Ai un test pozitiv??? Sa fie intr-un ceas bun. Dar de ec nu esti pe listutza inca?

Pusichet, chiar daca dr. nu ti-a dat utrogestan si nospa, tu ai luat? Rau eu nu cred ca au ce sa-ti faca.

Maryb, dr. mea se numeste Georgeta Badea si e la Municipal. La eco am fost la Humanitas, nu stiu cum il chema pe dr. ca m-am programat cu trimiterea de la medicul de familie si nu am intrebat.

Ioana, fasolica mea e chiar fasolica, la 11 mm (adica 1 cm si 1 mm, nu?).
Ca un bob de orez arata doar in poza de la eco dar el e deja flacau mare ..saaaaaau d-nsoara mare..
Apropo... am pus un mic filmuletz cu poza de la eco in album (la "vine bebe"), ca poza era pe hartie lucioasa si nu am putut sa o fotografiez. Ala mic alb din chstia aia mica neagra....e bebe...

De Remaliss ce mai stiti? Cum se mai simte? Dar de Rox Dox?
Rox si Bitza, va asteptam la mamici de martie-aprilie.
Cocolyso, tu ce vesti mai ai?
De Gugu ce mai stiti? Ca eu de multisor nu am mai auzit vesti despre ea.

Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

ylari... eu butonez aicea ..zice de al tau ca pleaca la fotbal...al meu doarme de 2 ore si...asa ca eu sunt cu voi..bine k nu sforaie ca asta mai lipsea

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

elara felicitari pt fasolica am vazut filmuletul..dragut..asteptam si altele...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

voicu bebi facem un baieram aici, toate, ca maine si asa nu mergem maine la munka!!!! yuhuuu!!!!!
Apropo de sforait, e un topic pe DC la Femina Intim: ce faceti cand sforaie sotul. M-am tavalit pe jos de ras... incearca sa citesti, te vei bine dispune.
Eu mi-am luat ceai de napraznic. Am auzit eu ca face bine. Dar are un mod de preparare cam ciudat... Voi "consumati" asa ceva? Si cum il preparati?
Uf, uf, abia astept sa se intoarca Iuby de la fotbal!!! (Nici n-a plecat, hi, hi, hi...)

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

mai, eu am mai citit pe aici ca utrogestanul e bun si nu face rau. Adica daca e sarcina - o mentine iar daca nu e , vine ciclul dupa ce nu mai iei. Eu am luat dar oare de ce nu-i da lui pusichet?
Oare am facut rau? Sa-l intrerup? Spuneti si voi ceva. Va rog.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput