Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Dana, multumim pentru cafea!
Adriana, scuze, n-am auzit ieri telefonul, abia aseara am vazut apelul si era destul de tarziu.
Laura, ma bucur ca le-a placut camera strumfilor!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, nu-i nimic - vroiam sa mergem pe Carlomanu. Noi chiar am mers pana la urma, in lipsa de alte idei. A fost dragut. E frumos acolo sus, pacat ca nu e mai amenajat.

Dana, am inteles de la Ana, ca isi va tine tle. deschis in timp nastere, insa dat oe mut.

Laura, ma bucur ca strumpfii tai s-au simtit bine. Sper sa-i vad azi in parc.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Ce fac fetele?
Eu sunt la servici si nu am nici un chef de treaba dar nu am alta solutie din pacate. Saptamana asta sunt foarte aglomerata.
We a trecut tare repede. Nu am facut nimic special. Doar pe langa casa.

Va doresc o saptamana placuta tuturor mai ales ANEI .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana posibil sa fie adevarat ce spui tu,dar cand am vazut ca nu raspunde nici unul,iti dai seama la ce m-am gandit eu,cred ca oricine gandea la fel!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, te cred, nu ti-am facut observatie, povesteam doar ce mi-a spus ea - si eu am crezut la fel cand am sunat-o odata si nu raspundea si at. ea mi-a zis ca o sa-l tina mereu deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Buna dimineata!
Iar e luni si de data asta chiar am restante la somn. am avut nunta sambata seara si a fost grozav doar ca am dormit 4 ore dupa pt ca a trebui sa plec la tara la bunici. am condus tot drumul masina noastra cea noua si gabi m-a batut la cap si a comentat mereu asa ca a fost f obositor.
aseara am mai iesit si sa vad meciul la diesel si ne-am facut mii de nervi ca se misca chelnerita in reluare si a durat o ora sa ne aduca comanda.
asa ca nu prea stiu cum voi rezista azi.
va pup si o saptamana excelenta.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Mai ce faceti? Am ajuns pe pagina a doua...
Laura ce fac copii? Au dormit in camera lor? Voi cate camere aveti?

Mergi la inceput

Carmen a venit Angel. Sunt sigura ca stii dar vroiam sa te intreb: are bb? Vorbea Sergiu cu el la telelfon si era cu un bb in brate. Nu stiu de ce nu l-a intrebat el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Criss, noi avem 2 camere. I-am culcat impreuna in patul mare de la ei din camera, de-a latul, sa aiba loc de "patrulat" (Bianca se invarte mult in timpul somnului). Am dormit eu cu ei, ca ma asteptam sa se trezeasca des, schimband locul. Bianca a dormit bustean, Rares s-a trezit de vreo 10 ori, cred. Ba ii era sete, ba visa ceva, ba era transpirat, pe la 3 am pus mana pe el, era ud fleasca, ii iesire pipi din pampers si se udase pe body, cearsaful de sub el . La 5:30 s-a trezit si a cerut lapte.... si tot asa. Cat mai sta Diana la noi, o sa doarma ea cu ei, apoi o sa incerc sa-i las singurei. Daca ar fi dupa Bianca, nu ar fi nici o problema, dar Rares inca se trezeste destul de des noaptea.

Adriana, v-ati intalnit in parc? Cum ti s-au parut? Bianca a trecut de 80 cm!!! Are cam 82 . De Rares nu mai zic, ca el e super ca dezvoltare pt varsta lui. Biancai i-au mai crescut si falcutzele, se descurca super la topogan singura. S-au dat ieri pe topogan, de am ametit eu .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura ma bucur ca le-a placut camera copiilor!
Si eu sunt franta, azi-noapte am fost la nunta, la 4 am ajuns acasa si la 8 eram la birou asa ca nu prea ma pot concentra, din pacate, e si foarte cald, am cateva drumuri de facut si ma duc acasa!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput