Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana v-ati gandit la numele complet sau ramane surpriza ??

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, cam ai dreptate cu calculul cu chiria, dar e destul deprobail sa coste acum 70 000 (cu tot cu reparatii) si in 2-3 ani sa-l dea cu 140 000 (stiu ap. la duplex, amenajat, facut lux pe care cere acum la vanzare 100-110.000 Euro)

Cristina, parca tu intrebai de cuafeza de la Salon Ely. O cheama Mihaela. E blonda, cam la 40 de ani.

Ana

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Anaaaa ma bucur ca ai intrat pe aici. Lasa plimbarile la Carefour sau vrei sa il iei pe Iliuta cu tine la nastere ?

Tu esti bine, nu? Ai emotii? Cred ca abia astepti... mai ai atat de putin si poti sa iti tii copilasul in brate....
Iti doresc nastere usoara si sa ne tii la curent.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Mai,e bine sa ai un apartament la inchiriat dar eu zic ca renteaza mai mult unul cu 2 camere decat unul cu 4(astea cu 4 sunt mai rar cautate)Si noua ne-ar fi placut sa avem toti banii si sa nu fim nevoiti sa-l vindem pe asta,il dadeam la inchiriat si venea un ban in plus,dar din pacate nu avem cum.

Referitor la duplex,Adriana sunt sigura ca la ce pret l-a vandut,sunt sigura ca cine l-a luat are de bagat muult mai mult de 10 mii de euro,sigur nici centrala nu are,probabil nici calorifere,asa ca...Laura are dreptate,au duplexurile niste preturi....noi tot ne-am uitat la anunturi si va spun sigur,de obicei sar de 100 de mii,acuma depinde si de etaj si de ce are in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana imprumutati bani din banca pt noul apartament. Actualul il inchiriati si din banii de pe chirie va platiti ratele. Peste multiiii ani veti ramane cu 2 apartamente .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss multumesc. Abia astept sa o tin in brate. Si apropos de carucioare - la un momendat aveau cei de la Metro la 10 mil un carucior chicco cu de toate la el(era cu landou si scaun de masina). Am vrut si eu sa-l cumpar, dar m-a decis cam tarziu.

Lora pai e normal sa mai ai si toane, imp este sa treci repede peste ele... sa-ti mai coloreze ziua.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Da,dar tu te-ai intrebat,ce banca ne da noua atatia bani ?70 de mii de euro nu-s chiar nimica...si plus de asta la ce salarii avem (pe mine ma plateste sotu' )acuma intelegi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura am uitat sa-ti zic ca din poze arat super frumoasa camera copiilor. Si lila-ul care v-a iesit este super, sa nu mai zic de delfini, barcuta, norisori si Soare. Este super haioasa camera lor.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, multumesc! Cate un pupic pentru tine si pentru bebelina!
Presupun ca al doilea nume nu-l stii inca pentru ca nu i-ai vazut ochii...este?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura saru'mana, eu am intrabat, acum sun sa vad cand e la lucru!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput