Piatra Neamt, Perla Modovei (29)
Raspunsuri - Pagina 19
lunna27 spune:
Ana v-ati gandit la numele complet sau ramane surpriza
??
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
Laura25 spune:
Adriana, cam ai dreptate cu calculul cu chiria, dar e destul deprobail sa coste acum 70 000 (cu tot cu reparatii) si in 2-3 ani sa-l dea cu 140 000 (stiu ap. la duplex, amenajat, facut lux pe care cere acum la vanzare 100-110.000 Euro)
Cristina, parca tu intrebai de cuafeza de la Salon Ely. O cheama Mihaela. E blonda, cam la 40 de ani.
Ana

Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Anaaaa ma bucur ca ai intrat pe aici. Lasa plimbarile la Carefour sau vrei sa il iei pe Iliuta cu tine la nastere
?
Tu esti bine, nu? Ai emotii? Cred ca abia astepti... mai ai atat de putin si poti sa iti tii copilasul in brate...
.
Iti doresc nastere usoara si sa ne tii la curent.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
lunna27 spune:
Mai,e bine sa ai un apartament la inchiriat dar eu zic ca renteaza mai mult unul cu 2 camere decat unul cu 4(astea cu 4 sunt mai rar cautate)Si noua ne-ar fi placut sa avem toti banii si sa nu fim nevoiti sa-l vindem pe asta,il dadeam la inchiriat si venea un ban in plus,dar din pacate nu avem cum.
Referitor la duplex,Adriana sunt sigura ca la ce pret l-a vandut,sunt sigura ca cine l-a luat are de bagat muult mai mult de 10 mii de euro,sigur nici centrala nu are,probabil nici calorifere,asa ca...Laura are dreptate,au duplexurile niste preturi....noi tot ne-am uitat la anunturi si va spun sigur,de obicei sar de 100 de mii,acuma depinde si de etaj si de ce are in el.
crissandrada spune:
Dana imprumutati bani din banca pt noul apartament. Actualul il inchiriati si din banii de pe chirie va platiti ratele. Peste multiiii ani veti ramane cu 2 apartamente
.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
ana1980 spune:
Criss multumesc. Abia astept sa o tin in brate. Si apropos de carucioare - la un momendat aveau cei de la Metro la 10 mil un carucior chicco cu de toate la el(era cu landou si scaun de masina). Am vrut si eu sa-l cumpar, dar m-a decis cam tarziu.
Lora pai e normal sa mai ai si toane, imp este sa treci repede peste ele...

sa-ti mai coloreze ziua.
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Da,dar tu te-ai intrebat,ce banca ne da noua atatia bani ?70 de mii de euro nu-s chiar nimica...si plus de asta la ce salarii avem
(pe mine ma plateste sotu'
)acuma intelegi??
ana1980 spune:
Laura am uitat sa-ti zic ca din poze arat super frumoasa camera copiilor. Si lila-ul care v-a iesit este super, sa nu mai zic de delfini, barcuta, norisori si Soare. Este super haioasa camera lor.
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Ana, multumesc! Cate un pupic pentru tine si pentru bebelina! 
Presupun ca al doilea nume nu-l stii inca pentru ca nu i-ai vazut ochii...este?
Lora, mami de IUSTINA
ellinia spune:
Laura saru'mana, eu am intrabat, acum sun sa vad cand e la lucru!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c