Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Eram proaspat casatorita (desi de opt ani impreuna). Ca sa vina sotul la vremea aia ar fi durat cam patru ani. Asa ca a trimis el (din nou) la Loterie si daca tot am pregatit plicul m-am gindit ca ar fi interesant sa depun si eu. M-am uitat peste reguli, nu spunea ca n-ai voie (s-or fi gindit si ei ca n-ai de ce...). Cistigind eu a primit si el viza. A fost treaba incurcata, daca la Departamentul de Stat i-am lamurit mai repede, cu Immigration a fost mai greu...
Si in zi de azi imi bate inima mai repede cind aud de ei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ah, da, acum am inteles. Inteleg, stiu ca e f. greu dc. sotul sau sotia sunt cu green card si se casatoresc dupa obtinerea acestuia. Dureaza f. mult pana iti poti reuni familia. Nu stiu de ce sunt asa tampiti si fac chestiile astea. Mai bine ar rezolva probleme mai grave decat sa tina familiile despartite. Ma bucur ca v-a ajutat Dumnezeu sa rezolvati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
referitor la durata obtinerii actelor pentru sotul celui cu green card eu cred ca e facut special ca sa descurajeze pe cineva sa mai emigreze...
asta e! e greu intr-o tara straina. dar de ce am ales sa venim aici? uneori ma intreb si eu de ce am lasat biroul din Ro pentru a curata wc-uri aici.....
o fac pentru copilul meu si pentru familia mea.
am lasat totul acolo si muncesc aici din greu(si credeti-ma ca din greu) dar macar sunt multumita ca am casa mea, masinile noastre si tot ce ne este necesar pt o viata decenta. si scolile cele mai bune din lume!
Doresc ca tara asta sa ma accepte, ca scumpa mea Romanie nici macar un apartament la ANL nu a putut sa imi ofere....
sper ca totul sa fie bine.
sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io inteleg altfel din ce spune aici:

http://www.dmv.org/how-to-guides/air-bag-safety.php#tz_FL

Spun ca e safer sa il pui in spate...dar nu ca nu e voie sa il tii in fata, daca dezactivezi air-bag-ul!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, in sfirsit imi merge si mie calc, a fost plin d evirusi , programele nu mai raspundeau asa ca a trecut ceva timp pin al-am reparat , acum ma bucur ca merge si pot intra si eu in leg . cu voi.Multe s-au mai intimplat, cel mic a inceput kindergarden, bucurie mare, o s aincerc sa pun si citeva poze zilele astea . Am citit ceva legat d eloterie, GC, nu stiu cum s-a inceput, dar si noi tot prin loterie am venit, visul sotului meu, a fost nu prea usor s apregatesti toate actele, multe formalitati, dovezii materiale, dar aajunsi aici totul s-a schimbat, la inceput cam greu, stiti si voi, o tara straina, totul diferit, dar am luptat, am avut si doua servicii la inceput, dupa un an lucrurile au inceput sa se aseze, ducem o viata ok, s azicem, dar ne este dor de fam toti au ramas aacolo, citeodata ma intreb de ce am ajuns aici, si imi vin in minte copii, noi ne dorim ca ei sa fie bine, sa aiba o viata mai buna decit am avut-o noi, nu ca am dus-o rau, dar altele erau conditiile din tara cind eram noi mici, asa ca , cum ptr. mine a fost un vis, acum a devenit realitate si adevarul este ca ne place aici, ne-am obisnuit, si chiar daca este cam umezeala vara, ne place caldura, din sept. , oct parca nu mai este umezeala, iar iarna este f. frumoasa, nu stiu asa o vedem noi.IN rest am avut un weed-end dezastruos, s-a stricat frigiderul si masina d espalat, si vada-ti seama ca parca eram dupa uragan, fara nimic, dar ieri le-am primit am terminat si curatenia, dar parca nu mai termin d espalat si calcat.V a las, e deja tirziu, iar miine incep d edimineata, plus ca trebuie sa duc si copii la scoala, ptr. mine ziua incepe la 5:30 si se termina tirziu.O seara buna si mai vb
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

[quote]Originally posted by Ramona J

Excelent reportajul, si-mi pare rau ca nu l-am prins de la inceput. Se vede ceva si pe situl PBS si sper ca in curand sa poata fi vizionat on-line. Am sa urmaresc si poate pun un link atunci.M-au impresionat pana la lacrimi oamenii aia, cu vorba lor ardeleneasca...

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!

A fost foarte interesant documentarul, mi-a fost drag de oamenii aia, vorbeau atit de frumos! Mi-a placut Rosia Montana, habar n-aveam ca e atit de veche. Sper din tot sufletul sa nu distruga locurile alea. Desi la cit a crescut pretul aurului cred ca firma aia e si mai hotarita. Pacat ca reusesc sa-i dezbine pe oameni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Ah, da, acum am inteles. Inteleg, stiu ca e f. greu dc. sotul sau sotia sunt cu green card si se casatoresc dupa obtinerea acestuia. Dureaza f. mult pana iti poti reuni familia. Nu stiu de ce sunt asa tampiti si fac chestiile astea. Mai bine ar rezolva probleme mai grave decat sa tina familiile despartite. Ma bucur ca v-a ajutat Dumnezeu sa rezolvati.

Multumesc. Orice alta varianta ne-ar fi tinut despartiti cam pentru patru ani. Asa a fost doar pentru sase luni. Dar a fost o perioada de mare nesiguranta, riscam sa-mi pierd si eu (definitv) statutul. Am riscat enorm, dar ma bucur ca am reusit. Ne mergea bine in Romania, si am zis ca daca nu e sa fie raminem acolo. Dar tare ma bucur ca sintem aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

citeste cu atentie sinzi...

Even without airbags, the back seat of a vehicle is the safest place for a child to ride. As vehicles increasingly include frontal airbags, it is becoming more important to remember that children should be in the back seat at all times.

si daca vrei sa afli mai multe suna si tu la politie rutiera si intreaba ce te doare, sunt foarte draguti si iti vor raspunde la orice intrebare

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Io inteleg altfel din ce spune aici:

http://www.dmv.org/how-to-guides/air-bag-safety.php#tz_FL

Spun ca e safer sa il pui in spate...dar nu ca nu e voie sa il tii in fata, daca dezactivezi air-bag-ul!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Sinzi, habar n-am care e raspunsul. Eu nu as pune copiii in fata. Cel mai bine suni la DMV, sau cum se numeste la voi si intrebi acolo.

Cenia, cred ca esti nou venita. Scuze, nu mai stiu povestea ta. Sa stii ca nu prea am vazut oameni care sa isi propuna sa faca treaba si sa nu reuseasca.

Gabrielaghe, imi pare rau ca s-au stricat toate deodata. Si eu am o problema cu masina de spalat vase (sau plumbing) si cum sotul nu s-a ocupat inca de ea am impresia ca jumatate de zi tot spal la vase cu mina. Asa-i cind te inveti rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sanzi, bine ai revenit! nu e legal, dar nici nu conteaza daca e legal, atata vreme cat nu e safe. cel mai bine, plus legal, e pe bancheta din spate, in car seat special pentru varsta copilului.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pai tocmai de asta intreb ca un pompier (care ar trebui sa stie) i-a spus prietenei mele ca e legal atata timp cat masina are air-bag off!!!
Gabb, citatul pe care l-ai dat nu spune ca nu e legal...spune doar ca nu e safe...
Safe nu e acelasi lucru cu legal...
Nu e safe sa ii dai copilului cola si chips...dar e legal

:

Mergi la inceput