TV-industrie de nonvalori
Raspunsuri - Pagina 2
MissParker spune:
Ceea ce fac cei care sorb emisiuni sau reviste cu VIP-urile de azi se cheama a trai prin procura. Cine nu are viata proprie trebuie sa-si alimenteze iluziile cu un surogat, acolo, altfel ar trebui sa cada jos si sa moara, prefacandu-se in colb ca un vampir fara suflet...
Exista multi zombie pe lumea asta.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
ardeiash spune:
din pacate televiziunea e si buna... da si rea! barbatemiu deja nici nu ma ami aude cand are telecomnda in mana!
s-auzim numai de bine! si
Androix spune:
quote:
Originally posted by Leah
Buna!
Recent mi-a povestit cineva o carte care suna in felul urmator: o televiziune se hotaraste sa faca un reality show cu oameni care traiesc intr-un lagar de concentrare, pe bune. Rapesc oamenii de pe strada, ii duc in lagare, in chinuie, ii omoara, la fel, pe bune. Intrebarea autoarei este: cine e vinovat? televiziunea ca vrea rating? statul ca nu face nimic contra lor? sau publicul care se uita?
Va las pe voi sa ghiciti raspunsul. Acelasi raspuns e valabil si la intrebarea ascunsa din subiectul postarii, TV - o industrie de nonvalori.
Publicul creaza non-valorile, nu banii, emisiunile, fitzele (desi contribuie din plin si astea). Atat timp cat exista cerere, exista si oferta, e o simpla lege de marketing.
Leah
Da-mi voie sa inrosesc ce ai scris! Sunt suta la suta de acord cu tine!
Draga Wonderful cata vreme exista public pentru aceste emisiuni ele vor fi produse! Tu de exemplu de ce te uiti la kanal d la emisiunea aia penibila un nou inceput sau cum ii spune? De-acolo ce inveti?
Andreea, mama de Filip si Georgia
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by Leah
Buna!
Recent mi-a povestit cineva o carte care suna in felul urmator: o televiziune se hotaraste sa faca un reality show cu oameni care traiesc intr-un lagar de concentrare, pe bune. Rapesc oamenii de pe strada, ii duc in lagare, in chinuie, ii omoara, la fel, pe bune. Intrebarea autoarei este: cine e vinovat? televiziunea ca vrea rating? statul ca nu face nimic contra lor? sau publicul care se uita?
Va las pe voi sa ghiciti raspunsul. Acelasi raspuns e valabil si la intrebarea ascunsa din subiectul postarii, TV - o industrie de nonvalori.
Publicul creaza non-valorile, nu banii, emisiunile, fitzele (desi contribuie din plin si astea). Atat timp cat exista cerere, exista si oferta, e o simpla lege de marketing.
Leah
Da-mi voie sa inrosesc ce ai scris! Sunt suta la suta de acord cu tine!
Draga Wonderful cata vreme exista public pentru aceste emisiuni ele vor fi produse! Tu de exemplu de ce te uiti la kanal d la emisiunea aia penibila un nou inceput sau cum ii spune? De-acolo ce inveti?
La aia ma uit uneori cate 15' sa vad deviatiile comp. uman in conditiile in care s-au inchis voluntar intr-o casa care treptat devine o inchisoare precum si atitudinea celor de afara care cred ca cei din casa devin un bun public pe care-l pot judeca dupa bunul lor plac.
Androix spune:
Si cam din acelasi motiv se uita si restul "ratingului" la stirile de la ora 5: sa studieze deviatiile comportamentale ale vecinilor care-si dau topoare-n dinti.
Ramona J spune:
Ma bucur ca am intrat pe aici, ca am ris copios!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
iuliana_2007 spune:
Ma uit la tv si nu va d si eu ceva pozitiv,mai ales cand se vorbeste despre ce se intampla la noi in tara.Televiziunea joaca un rol important pt tara si cei de la televiziune nu fac altceva decat sa scoata doar o imagine negativa tarii noastre si sa laude cu tromboane alte tari.
Chiar nu se mai intampla nimic pozitv in tara asta?Sa fim seriosi.
Din cauza asta ne privesc strainii cum ne privesc,ne hranim doar cu durere,crima,viol,cersetorie,batai,copii abandonati si s.a.m.d.
Este ceva iesit din calea afara.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze