TV-industrie de nonvalori

TV-industrie de nonvalori | Autor: wonderful

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici este locul cel mai potrivit pt.sub. asta dar m-am obisnuit prea mult cu pagina asta.
Am de mult o nemultumire care da acum pe dinafara.De ce, cand un om de mare valoare moare,toata lumea se repede sa-l ridice in slavi,ca o scuza ca l-au ignorat pana atunci?In schimb, vedem la orice ora si-n orice revista o liota intreaga de neaveniti,parveniti,imorali,amorali,oameni in care urla prostul gust,fetisoare ajunse peste noapte 'vedete' in functie de cat e de gros cardul 'protectorului'.Toata scara valorilor e rasturnata;ocupi o pozitie de top cu cat esti mai necioplit,chiar mitocan,mai impertinent.Singurul criteriu de stabilire a clasamentului par a fi doar banii.
Puteti lua cele de mai sus ca o defulare provocata de ultimul actor decedat-Florian Pittis.Alaturi de mormantul lui am vazut nume ca Pellea si alti oameni care au lasat ceva in urma.Ce va ramane din din 'celebrii' de azi?Daca am fost prea patimasa,imi cer scuze dar ma copleseste o stare de greata si disperare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Am inteles. Nu stiu de ce se intampla asa, si eu m-am gandit...chiar de multe ori. NU numai in reviste, dar si la tv sau radio, apar aceeasi parveniti.
Sa fie toti cititorii atat de prosti incat sa apara numai necioplitii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cred ca rev. le citesc cei care vor sa afle tot felul de intimitati,chiar daca multe-s minciuni,cat despre tv,asta ni se baga pe gat si multi se uita la tv fara sa mai selecteze nici emisiunile,nici 'personalitatile' chemate acolo.Cica fac' rating',adica aduc bani.Deci totul se reduce iar la bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Pai atata vreme cat in tara asta se promoveaza "la greu" prostul gust, marlanismul, manelismul... atata vreme cat singurele valori pentru adolescenti sunt Gigi Becali, Mutu, Pinalti, Zavoranu... si Basescu ... care nu stiu sa lege doua vorbe fara sa spuna vreo grozavie ... poate schimba o mana de oameni o "miscare" de o asemenea amploare??? Se va stinge de la sine... SPER!!!! Important este sa le aratam copiilor fata curata, delicata, eleganta a lumii, sa-i invatam adevarata arta, adevarata valoare... sa-i invatam ca ei sunt ceea ce faptele lor sunt!
Na, ca m-am incins si eu!!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

aveti mare dreptate, din nefericire. marii disparuti nu prea mai au loc la tv. marea leopoldina balanuta, mihaela runceanu, ioan luchian mihalea, dorin teodorescu...de cate ori i-ati mai vazut la tv? probabil asa se va intampla si cu Florian Pittis si cu ceilalti mari disparuti. mare pacat ca ai nostri copii se vor uita cu mirare cand vom pomeni de amza, de octavian cotescu, de gina patrichi si alti mari actori si cantareti... of, l-am uitat pe preferatul birlic...ca in locul lor sa apara sani si funduri. cata nedreptate li se face.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Pai ei nu se vand,adica nu se face rating.De asta copiii de azi nu stiu cine a fost niciunul din cei amintiti de tine.In schimb ne uitam la casele 'shic' ale manelistilor,parashutelor,etc ca sa 'invat' ce?Ca mitocania predomina in orice ating astia?sa ma uit la nuntile alea de kk,de pe antena1,si alte kitsch-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

La tv ma uit decat la stiri si foarye rar la altceva pt ca sunt scarbita de tot ce vad.

Eu spre exemplu l-am vazut foarte rar pe Pittis la tv pt ca nu dadea bine pt reiting,toti necioplitii care au bani sunt vedete.Nu se mai face diferenta intre vedete care sunt intr-adevar talentate si isi merita statutul si cele care nu fac mai nimic dar sunt mari si tari.Si una peste alta cei din urma sunt cei care stau in fata...

As fi spus eu mai multe dar devin obscena si nu este bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

La tv ma uit decat la stiri si foarye rar la altceva pt ca sunt scarbita de tot ce vad.

Si eu la fel la tv urmaresc doar stirile si atat din aceleasi motive. Uneori daca mai am timp mai vad vreun film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Recent mi-a povestit cineva o carte care suna in felul urmator: o televiziune se hotaraste sa faca un reality show cu oameni care traiesc intr-un lagar de concentrare, pe bune. Rapesc oamenii de pe strada, ii duc in lagare, in chinuie, ii omoara, la fel, pe bune. Intrebarea autoarei este: cine e vinovat? televiziunea ca vrea rating? statul ca nu face nimic contra lor? sau publicul care se uita?

Va las pe voi sa ghiciti raspunsul. Acelasi raspuns e valabil si la intrebarea ascunsa din subiectul postarii, TV - o industrie de nonvalori.
Publicul creaza non-valorile, nu banii, emisiunile, fitzele (desi contribuie din plin si astea). Atat timp cat exista cerere, exista si oferta, e o simpla lege de marketing.

Leah

Mergi la inceput

Asa este.Dar cred ca-i vorba de un cerc vicios:vine unul din tv cu o idee bolnava sa vada daca prinde-ca de aia au marketing-si se dovedeste ca a fost inspirat ca,nu-i asa,ignoranti,inculti,idioti sunt pe toate drumurile si,culmea,mai au si dreptul de a se inmulti!-daca mai continuu o sa ma compare unii cu Hitler!-Poate asa o sa ne intoarcem iar la carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cine stie ce or sa mai faca altii pt bani.Nu ma mir sa aud asa ceva.Sunt multi oameni care uita la tv doar de dragul de a se uita si nu inteleg mare lucru.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput