Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
DANY scuza-ma te rog nu am fost atenta ..sunt trezita de la 4 ..sunt ametita rau....
..fetelor eu va las un pic ma bag in patut ca mi se inchid ochii..multumesc pt sfaturi o sa incerc si eu dimineata cu activia
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Adalia, , si mie imi place numele Carisei, dar ti-am mai spus asta, e un nume deosebit. Poze am sa mai pun, o sa-ncerc sa-mi mai fac, dar gasesti pe mailul nostru in folderul cu mirese, gravidute...N-am poze cu mine mireasa ca eu nu am facut casatoria religioasa, dar sunt altele...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
dany26 spune:
Adina nu m-am suparat deloc!Din contra ai fost haioasa cu afirmatia aia cu hormoniiDar o sa vedeti ca chiar se vede asa prin unele locuri ca am pus ceva kg.....dar nu stiu in ce sa ma imbrac ca sa se vada tot sau sa va trimit doar cu burtica....vad eu...
Daca sti sa faci galuste trimite-mi si mie reteta...pls...poate poate ma apuc si eu....ca e pofta prea mare....Dar in Buc oare nu gasim nicaieri asa ceva de-a gata ...galuste cu prune??!!
24+ ANDREI
adinag spune:
Mi s-au dus galustele... am luat-o pe fiica-mea de la gradi si a iesit si educatoarea ei cu noi, si eu ii zic Jasminei ca facem azi impreuna galuste cu caise. Educatoarea a inceput sa rada, ptr. ca exact asta au mancat azi la pranz! Na, ca nu mai pot sa le fac, ca doar n-o sa-i dua ei de doua ori pe zi galuste... Fac peste vreo 2-3 zile.
Voi pune reteta, insa sunt 2 (principale), una cu cartofi si una cu branza (care-mi place muuult mai mult si merge si mai rapid de facut). Aia cu cartofi mi se pare mai grea, asa... Deci revin azi, cel tarziu maine cu reteta, da?
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY scuza-ma te rog nu am fost atenta ..sunt trezita de la 4 ..sunt ametita rau....
..fetelor eu va las un pic ma bag in patut ca mi se inchid ochii..multumesc pt sfaturi o sa incerc si eu dimineata cu activia
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE no problem...hormonii sunt de vina vorba adinei
24+ ANDREI
Jasmin012 spune:
Adalia, tocmai am trimis citeva poze cu mine si burtica.
Mirela, in sfirsit, mai dai semne de viata! Nu mai stiu nimic de tine de atita vreme! Cum a fost in concediu? Stiu ca ti-e dor de Andrei, dar e bine sa iei si tu o mica pauza si sa te odihnesti...Deci nici tu nu ai scapat de pofte...fetele astea sunt niste ispititoare...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
jasmin, cum ai comandat?? pe mail sau la telefon?? sau direct pe site??? eu trebuie sa sun sa intreb cat costa transportul, sa nu ma trezesc cu surprize....
eu vergeturi nu am deloc, nici urma de ele, in schimb celulita incepe sa isi faca de cap pe "pulpite" si "poponet". ma incurajez singura spunandu-mi ca al celulita mai am o sansa: masajul!!!! oricum mie mi se pare ffff buna crema de la Chicco antivergeturi. se pare ca isi face bine treaba!!
cine stie sa imi spuna si mie, cand ai contractie ti se inatreste toata burtica??? dac mie de ex mi se "umfla" si se intareste un pic doar in partea dreapta burtika dar sus, o fi contractie??? sau e bebe??? de obicei cand de "umfla' o simt ca trece, se "falfaie" pe acolo, dar uneori nu.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Jasmin, ce bine arati!!! Tu numai la burtica ai pus, ideal! In rest subtirica! Wow!!!
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
ce de mamici frumoase are odiseea noastra!!!! Jasmin, arati super!! adina si tu la fel!!! sa nu te mai aud ca , cazi in depresie ca te-ai ingrasat ac arati superb!!!!
adina, imi place la nebunie patul din poza cu tine!!! arata bestial!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
Jasmine uau ce slaba ai ramas...bravo....pai eu nu mai sunt asa de vreo luna
Adina esti super ok!!!Cam asa sunt si eu....maine poate trimit poze!
Va pup fetele vb maine ca plec acasa si nu ne merge netul de ieri....
24+ ANDREI