Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXX LA MULTI ANI CU SANATATE !!! SARCINA USOARA SI PANA LA TERMEN!!

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by dany26

Imi dau seama acum de o chestie....eu fac 40 sapt pe 25 Noiembrie.....dar cu cezariana voi naste probabil in sapt 38 adica pe 10-11 deci din cauza asta bebe meu va fi scorpion si nu sagetator cum e dat de DD....deci....eu cred ca va avea mai mult caracteristici din sagetator nu?!Ce chestie...
Nu sunt eu mare fan sau increzator in zodii...dar totusi...asa un pic....

24+ ANDREI

Nu, conteaza cand s-a nascut cu adevarat, nu cand ar fi trebuit si mai stiu eu ce... Deci va iesi scorpion!
dar chiar, de ce faci cezariana?
Si nu te mai plange de kg, ca tot slaba esti de te sufla vantul!

glumesc, adic aesti slaba, dar asta cu vantul. nu m-am putut abtine... pot sa dau vina pe hormoni?

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

ROXX, LA MULTI ANI!!!, sarcina frumoasa si nastere usoara, bb sanatos si tu sa fii mereu iubita si alintata de cei dragi tie!

Adina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

BB, tocmai am comandat combinezonul rosu si alte doua costumase. Sunt preturi super...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Of eu am incercat sa intru pe Imbracaminte pe site-ul ala dar nu am vazut nimic nu mi se incarca....pe celelalte chestii da dar aici nu....de acolo ati ales hainele nu?!

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor ceva remedii pentru constipatie aveti ca la mine nu mai tine nimic..ultima oara am facut acum 2 zile si am crezut ca nasc ..am avut niste dureri groaznice...

Mergi la inceput

Adinag ai fost tare cu prop: "glumesc, adic aesti slaba, dar asta cu vantul. nu m-am putut abtine... pot sa dau vina pe hormoni? "

RGE pai eu ti-am mai zis de ce fac cezariana cand ai zis tu prima oara ca ti-a zis dr de aceasta posibilitate...Pai in primul rand asa vroiam eu dintotdeauna cand ma gandeam la nastere...de frica deci...si ca sa o conving mai mult pe dr ....eu am patit o chestie la un nerv de la un ochi acum 1 an aproape de la efort...si am luat multe pastile si injectii cu vitamina B pana mi-a trecut...deci mi-e si din cauza asta frica de nasterea normala...

24+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor ceva remedii pentru constipatie aveti ca la mine nu mai tine nimic..ultima oara am facut acum 2 zile si am crezut ca nasc ..am avut niste dureri groaznice...

La mine a mers bine spre surprinderea mea cu 1 Activia dim. pe stomacul gol dar cel cu prune sau cu fbre...nu simplu....si in paralel mi-am cumparat si prune uscate cum m-ati sfatuit voi....

24+ ANDREI

Mergi la inceput

ROXX La multi ani si din partea mea....iti urez sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si voios!!!!!!!!!

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, vai, galuste cu caise!!!!MMMMMMMMMMMMM! Vreau si eu.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Roxana, se pun vreo 2-3 prune uscate intr-un pahar cu apa de cu seara, dimineata mananci prunele alea si bei si apa, pe stomacul gol.

Sau seminte de in cu apa, mai bine le lasi si pe alea intai in apa, se vor face foarte gelatinoase, dar funtioneaza.

Dany, sper ca nu te-ai suparat, da? Ca tu stii ca arati ca un fotomodel, te invidiez (intr-un sens pozitiv).

Ma duc dupa fata si apa, s-ar putea sa produc astazi alea cu caise (nu-mi vine in minte cum le zice pe rom, dar ce zicea BB). Daca-mi ies, va pun si o poza.
A propos poze, mi-am etalat din nou grasimea si burtanul la poze

Adina 20+

Mergi la inceput