hai la o cafea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

zambeste draga

mama ce mi-e foame. si trebuie sa ma duc haihui prin campus sa imi iau ceva de mancare sa suplimentez ce mi-am adus de acasa
auzi, dieta!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Eu abia acum m-am uitat la sistemul de punctaj.Nimic tentant pt. mine,cel putin,ca ai mei au depasit de mult varsta articolelor din magazinul virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Nu ma mai certa,i-am dat mancare omului meu?Am renuntat sa ma mai uit si la un serial de dragul vostru si tu ma certi!

Nu te-am certat.
Cum sa fac eu asa ceva,nici macar nu imi permit...

Nu am mai intrat ca am iesit la plimbare cu sotul si cu fetita mea ca sa mai luam si noi o gura de aer.

A venit de la doctor cu o punga de medicamente si cum el nu prea se impaca cu asta se tot stramba,trebuie sa umblu cu ele dupa el ca se face ca ploua cand e vorba sa i-a asa ceva.

Cica ala de pe picior este furuncul,al naibii furuncul i s-a unflat juma de picior din cauza lui,deabea calca pe el.

Nu va zic ca si eu am un ochi umflat cat casa poporului ca mi-a iesit un ulcior.Acum 2 saptamani mi-a iesit jos si acum sus.Ma gandesc:oare or mai iesii?Sunt asa de durerosi si astia,deabea clipesc.Cica avem imunitatea scazuta si din cauza asta ne chinuim cu asa ceva.

Gata m-am vaitat si eu putin,spar ca nu v-am plictisit...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Sunteti de groaza, nu alta! Io muncesc ca, daca nu, ma dau astia afara si voi jucati "ascunsa" cu mine!!! Va caut de azi de dimineata !!!!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele, la o asemenea invitatie nu am putut rezista.
Ma primiti si pe mine? Azi fac eu cinste cu cafeluta/ciocolata, dupa preferinte si o gustarica, ca s-a cam facut ora.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu tot cu limonada am venit! Daca vad ca nu se inghesuie nimeni la limonada mea...poate dati si voi o cafea?

Is la serviciu...ploua...si n-am chef de nimic...Poate doar de mers acasa...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

`Neata!!!

Bine ati venit! Miha (mariussimiuc) si Maadi Servesc eu o cafea cu voi, gazdele sint amortite inca, e prea dimineata pentru ele.

Miha ardei la copt nu avem... dar curtenie tre` sa faca cineva si p-aci...
Iuliana cit are fetita ta? Ce-ti face sotul? Ia pastilutze? Trebuie sa cresteti imunitatea... metode sint...
Wonderful vrei sa facem misto de noi... , suna mai bine de altii... nu???
Maru nu-i asa ca munca de birou duce la cresterea poftei de mincare? Si la un funduletz ...
Beleutza unde esti???? Tu salvai onoarea orasului.... Craiereai mai putin... hai revino...
andrath vezi ca daca nu ai venit la prezenta? Si lipsesti la peluri? Treci mai des si nu ratezi... mutarile. Auzeam ca vor sa ne mai mutam... poate la ZZ ...
Adina nu te-ai intors? Ai zis ca lipsesti doar o zi... hai mai spune-ne ce mai gatesti...

Va pup pe toate si cele mentionate si cele uitate (stiu ca pot).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Pai daca sunt asa matinala va trebui sa pregatesc eu cafeaua si micul dejun.

Miha - Sa sti ca nu ar strica niste ardei copti. Iar limonada este super buna.

Haide gazde bune,nu mai dormiti,
Timpul e sa va treziti!
Parca era un colind care suna cam asa.

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

in cafengioacelor
imi pare rau ca dau buzna...de fapt ma bucur...dar eu nu rezist acestei tentatii CAFEAAAAAA

bine v-am gasit si am sa aprind si o acum cat nu sunt copii pe langa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Salut fetelor,

Bine a-ti venit fetelor amandoua.

Am un ditamai ochiul,nici nu mai vad bine naibii,cine nu stie despre ce este vorba zice ca mi-a dat-o sotul in ochii pt semne de bune purtare...

Vreau si eu o ciocolata calda,sunt asa de ametita,m-am culcat tarziu pe la vreo 5 dimineata si nu ca ma tinut printesa mea treaza(ea a fost tare linistita) am stat eu gura casca la tv ca pe forum nu mai aveam cu cine sa vorbesc.

Micutza mea este agitata si din cauza ca este in perioada in care ar vrea sa faca multe.Se intoarce de pe burta pe spate de pe spate pe burta si daca este pe burta trage tot de pe pat ca vrea sa se taraie.Acum a invatat si asta,impinge din picioare,ridica funduletul in sus si se duce tarasi.Acuma mai nou trebuie sa o mai tin si in picioruse cate-odata ca vrea ea,face galagie daca nu ii faci pe plac.Este si soprana pe de-asuprachiuie toata ziua si nu pot sa ii fac nimic pana nu isi face programul.Deh,asa este cu micutza mea...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput