hai la o cafea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by wonderful

salut,gagici,va pe toate si pe Mariussemenuc,nou intrata,saraca nu stie in ce s-a bagat,dar se da ea pe brazda.

Daca nu ma pui la copt ardei,la spalat covoare si geamuri promit ca ma dau pe brazda.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by wonderful

salut,gagici,va pe toate si pe Mariussemenuc,nou intrata,saraca nu stie in ce s-a bagat,dar se da ea pe brazda.

Daca nu ma pui la copt ardei,la spalat covoare si geamuri promit ca ma dau pe brazda.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Scuza-ma ca ti-am pocit numele.nu promit nimic decat ca stam la taclale si facem mishto de noi si de altii.Ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Gata incepe sa se faca adunarea dupa cate vad eu.

Astazi am avut si eu chef de taclale si timp una peste alta si nu am avut cu cine sa vorbesc ca nu era nimeni pe aici.

Sotul meu s-a dus la dermatolog ca i-a iesit ceva urat pe osul de la picior si nu stiu ce este.De la munte s-a intamplat asta.Nu stiu ce naibii s-a intamplat,ce la piscat ,i s-a umflat urat de tot si ma rog de el de lui sa se duca si pana la urma a cedat.

Stau cu inima cat un purice sa vedem ce face.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vezi ce se intampla daca umbli brambura? auzi decadenta: la munte

nu te supara pe mine, da viata de birou ma acreste mai repede decat otetul Heinz castravetii pusi de sot la murat!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Vaduva neagra nu putea sa fie ca aia lucreaza rapid.Sa ne spui rezultatul de la spital.

Mergi la inceput

Da vi-l spun ca si eu deabea astept sa vad ce s-a intamplat.Nu vreau sa ma gandesc la nici o vaduva neagra ca eu am trecut printr-o piscatura de paianjen si credeti-ma ca mi-am blestemat zilele.Am facut puroi cat un pumn.Puteam sa mor Doamne fereste.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

scorpion, nu, ca si ala e rapid
(ma rog, scorpioanca)

insanatosire grabnica!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Iar a-ti fugit prin alte parti?

Doamne ce lelea mai umblati...

poze

Mergi la inceput

Nu ma mai certa,i-am dat mancare omului meu?Am renuntat sa ma mai uit si la un serial de dragul vostru si tu ma certi!

Mergi la inceput

Dar greu va mai urniti!De asta mai si umblu prin alte pag. dar degeaba,nici acolo nu s-a schimbat nimic.Pot injura?N-au nici un desen pt. injuraturi...fine!

Mergi la inceput