Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Monica, la multi ani pentru Alex sa va traiasca si sa sarbatoriti frumos azi! Ruxi se serbeaza si ea azi? Ca nu stiu. Daca da, atunci ii urez si ei la multi ani!
Dory si Aissa, la multi ani pentru Alexandrele voastre. Aceleasi urari si pentru ele! 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
violeta69 spune:
da....sigur,nu uit...si eu zic LA MULTI ANI!!!la toti Alexandrii si Alexandrele!
sa creasca mari si frumosi si destepti!!!
Dory,am facut(de fapt acum fac
) prajitura fanta...ca nu ma mai lasa Mihnea sub nici o forma...
am incercat sa-l pacalesc cu dulciuri din comert si mi-a raspuns ca el nu mancanca chimicale din alea
...asa ca vrei nu vrei,bei aiazma Andrei!
ca eu ziceam sa nu mai fac prajituri ca ma ingras(sunt o mare pofticioasa si nu ma pot abtine
).....da' cu fi-meu nu am sanse dupa cate vad...
pupici multi
si sa nu mancati tort prea mult ca nu vreau sa va vad 
![]()
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Vai ce
am fost dimineata, pana nu mi-a spus o vecina LMA pt. Alexa, nici ca mi-am dat seama ca astazi suntem in 30 aug.De-abia atunci mi-am dat seama de ce a facut Monica tort
.Pe Alexa probabil o sarbatoreste mama...
Asa ca spun si eu acum La multi ani ! tuturor sarbatoritilor de astazi si multumiri celor care ne-au urat deja La multi ani!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
La multi ani! tuturor alexandrelor si alexandrilor sa cresteti mari si sanatosi puiutii nostri si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti 

pe toti ca-mi sunteti tare dragi
alex s-a simtit rau ieri pe la 19 a inceput sa vomite, pana l-am culcat a vomat de vreo 5 ori...am fost cu el la dr ne-a dat sup cu metocloramid i-am pus si dupa el nu a mai vomat in schimb a facut kk diaree...dar f putin ma gandesc sa nu fie totusi chiar o reactie de la sup...oricum l-am bagat deja pe regim...el este tare suparat ca nu-l duc la mc asa cum promisesem si ca nu papa tortuletz si alte culciurele...tot zicea...cum sa mi se intample tocmai acum de sf alexandru
asta este...n-avem ce face...sper din tot sufletul sa-si revina repejor.
Dory am ps poze cu masinutza la semnatura mea
fetelor va pup pe toate si va multumesc pentru urari sa aveti distractie placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Dory232002 spune:
Monica, super tare tortul, da tot ce ai acolo in poze arata delicos
, multa sanatate sarbatoritului.
Am uitat sa va spun astazi, cand am venit de la coafor, am gasit in cutia postala o instiintare sa merg la posta sa ridic o recomandata, dar este pe numele Alexei, scrie ceva de CNAS, oare despre ce sa fie vorba, ca ma tot macina chestia asta si nu mai ajung in seara asta la posta, merg maine dimineata ca acum ma-m apucat de calcat.Sa fie vorba despre analizele alea care se fac gratuit in luna in care esti nascut?
monica-elizabet spune:
multumesc Dory 
nu stiu despre ce-o fi vorba in recomandata...chiar sunt si eu curioasa ![]()
alex se simte mai bne, a papat un polonic de supa la pranz is putina fripturica de pui(acum important este sa nu mai vomite) i-am dat cate putin sa nu lesine de foame
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
monica-elizabet spune:
a spus ca daca nu face febra inseamna ca nu este microb(si sa-i dam doar antivomitiv fie oral fie rectal...cum merge...si la el a mers doar rectal fiindca altfel voma) si totul pare sa fie o indigestie de la ceva ce a mancat si nu i-a placut, sau de la uscaciunea din aer...ma rog el a zis mai multe cauze...acum nu-sh de la ce sa fie 
acum s-a trezit si zice ca se simte ok ii este meeu sete, ii dau sa bea ceai de menta dar daca ar fi dupa el ar racori o cana de 250 ml odata si zau ca mi-e frica sa nu se umfle si sa vomite iar...
mai rau e ca acum insista sa mearga la mc, i-am spus ca mergem dar doar pentru jucarie fara sa manance nimik... 
monica
si ruxi(16 dec 2004)