Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Alina, bun venit pe lume tudorelului tau, sa creasca mare si sanatos si sa-i dea Dumenzeu numai bine...tie refacere rapida
Vio spor la treburi in continuare...
Lexi, ma bucur ca v-ati distrat la munte, asteptam pozele...si succes la noul loc de munca
cris, andre-ea la voi cum a mers serviciul?
Dory, ce mai face pitica, mai are putin si incepe gradi, i-ai povestit cate ceva?
raluca, mirela, vicky,miria...mai dati si voi un semn
noi continuam operatiunea " scos pampers noaptea" cu succes in rest...nimik nou
asteptam 30 august sa-l serbam pe alex
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, Alexa este in continuare la tara, nici nu viseaza sa intrebe de noi.Astazi trece taicaso pe acolo sa o vada , despre gradi, sigur ca ia-m povestit, ia-m spus mereu ca o sa mearga la gradi si o sa se joace cu, copilasii.... Cred ca deja ai reusit sa o scapi pe Ruxi si de pampersul de noaptea, bravo tie, felicitari.

Mergi la inceput

am uitat ca ai zis ca o lasi o saptamana...credeam ca dupa ce trece we-ul o aduci acasa ma bucur ca nu intreaba de voi

monica

Mergi la inceput

am uitat sa va zic cum am facut eu azi fasole batuta(ca mi se facuse pofta si nu aveam chef sa stau pe langa ea sa fiarba)..intr-o maniera noua si moderna
am spalat boabele de fasole apoi le-am pus in sita sa se scurga de apa, le-am bagat in blender asa nefierte si s-au facut ca zaharul pudra(mai exact ideea mi-a venit de la praful acela de se gaseste in comert in cutiute gata pregatit pentru fasole batuta) apoi am pus apa peste praful de fasole, o ceapa rasa, usturoi, cimbru, o lingura de bulion, ulei si am mai dat drumul la blender pentru inca 1 min...apoi am pus la fiert in cuptorul cu microunde si am lasat sa fiarba acolo vreo 20-30 min si am plecat dupa alex pana l-am luat pe alex de la gradi a fost fasolea gata
este o metoda rapida dar nu ai cum sa "arunci apele"...

monica

Mergi la inceput

, ca Ingenioasa metoda ta..., si intradevar rapida.
A venit sotul de la tara, cand la vazut Alexa ia zis: si mami...., mi-a mai spus ca ii este ok ca era murdara de noroi , ca zilele trecute cand a fost cald afara nu au putut ai mei sa o scoata din apa toata ziua...iar cand a plecat el de la tara ii facea cu mana :pa pa.Mie imi este un dor de ea de mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,buna fasolea ta,da' ai grija cu microundele astea,ca nu e bine sa gatesti la ele!
cica numai sa incalzeti si nici asta prea multe,ma rog nu mereu...
se produc niste chestii nasoale,molecula de apa se disociaza si...nu-ti explica ca tu cu fizica nu le ai,dar nu e de bine oricum!
aveti grija deci!
dory,hai ca mai e putin si vine puiul acasa!
tb putintica rabdare

o seara buna,

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Dory...bravo, ma bucur ca alexa este ok...mititica vroia sa te vada si pe tine
vio de obicei asa fac doar incalzesc mancare 1-2 minute in rest nu-l folosesc
acum construiesc prajitura cu miere...am facut foile, astept sa se mai raceasca si sa-i pun crema...va servesc?

monica

Mergi la inceput

Neata!
Va salut de dimineata caci astazi mi-am propus sa merg in piata sa iau castraveti si sa ii pun pt. iarna si poate nu mai apuc net, dar o sa mai intru eu, asa printre picaturi .

Mergi la inceput

Absenta rahovistelorrrr ????

Mergi la inceput

hello fetelor
Dory, a cumva o reteta din aia rapida pentru castraveciori?
sti tu de-aia de vara...zic saru mana
eu am gatit toata dimineata, am facut supita de pu pentru astia mici si o ciorbita pentru noi...felul doi a fost asa ceva in pripa...fripturica cu piure de cartofi...da uite ca mi-a ocupat toata dimineata...am mai sortat si niste hainute de la astia mici sa le dau ca nu mai aveam loc in sifonier...
am iesit un pic cu ruxita, l-am preluat si pe alex...si gata...aproape a trecut ziua
tu ai pus castravetii?
restul fetelor pe unde sunteti?
va pup pe toate sa aveti somnic usor

monica

Mergi la inceput