Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nastere usoara nma!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Brazuca, esti sigura ca trage lapte tot timpul? E posibil numai sa suzeteasca uneori. Sunt bebelusi care simt nevoia sa suga mai mult decat altii. Ai incercat sa-i dai suzeta?

Sonia are perioade de somn de aprox 3 ore cam o data pe zi si in timpul noptii, dar cand e treaza nu vrea deloc sa stea in pat singurica, numai la plimbare in brate. Iar cand o doare burtica (zilnic in ultima vreme, din pacate) in brate la sot se calmeaza cel mai bine.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mesaj de la Nico:

Am nascut la ora 12.20 o fetita de 3500g si 51cm. suntem bine. nico.

Nico, felicitari! Sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si cuminte! Tie iti uram refacere usoara si asteptam sa te intorci cat mai repede acasa!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, da, am vazut si la tv anul asta cazul unei 'gravide' care de fapt nu era gravida. Dar tu ai vazut printesa la eco, asa ca siiiigur nasti in august.
Anto, am alaptat in restaurant de citeva ori pina acum. Insa mi-am gasit niste pozitii bune, sa nu ma vada nimeni. Ce fain ca mergeti la mare, sa aveti vreme buna si sa te odihnesti, atit cit se poate cu 2 copii. E bine ca mergi la dr cu durerea aia, sper sa-ti treaca foarte repede.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nico, felicitari, sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Felicitari mamicilor care au nascut. Asteptam poze cu bebelusii . Si povesti despre nastere

brazuca, Anto ti-a raspuns f frumos. Si Victor avea perioade cand sugea de ma rupea. Dupa vreu sfert de ora de tras laptic staea si "suzeta". De asemenea, alina.a mi-a spus ca au perioade de crestere si atunci nevoia lor de lapte e mai mare. Asteapta, o sa treaca. Eu uneori mai reusesc sa atipesc cu el la san. stiu ca nu e recomandat, dar imi pun o perna la perete si mai las uneori capul, asa, ca in tren. Din fericire noptile sunt inca ok. Incepem "un fel" de program", cu alaptat la 10, la 1, la 4 si la 7. Apoi cam din ora in ora, dar eu profit ca nu e Stefan acasa si dorm asa, cam pana pe la 10. Cate jumate de ora intre supturi, dar e bine. Si mai prind o ora buna de somn pe la 16.00 Trebuie sa te odihnesti si tu. Incearca ziua sa dormi. Si nu te grabi cu suplimentul. Desi ti se pare tie ca lapte nu mai e, gurita copilului poate scoate inca mult. Nu cred ca musai de foame sta la san. mai ales ca spui ca a luat bine in greutate

Nana, nici eu nu mi-am pregatit in nici un fel sanii pana sa ansc. Alina/Anya mi-a spus ca nu e nevoie, cel mai bine se ocupa bb de asta. Si asa e fost. Eu am mameloane ombilicate, dar dupa ce puna Victor gurita...nu-ti vine sa crezi ca e acelasi san. Ca sa nu te doara secretul e sa pui bine copilul la san. adica sa nu prinda doar sfracul. In primele zile ma durea, ca nu stiam cum s afac. Imi luam o batista si muscam din ea de durere. acum ma mai doare la inceput, cateva secune. Dar DOARE. Imi taie efectiv respiratia. Asta tot pana apuca bine sanul. Evit sa ma spal des cu sapun, doar apa si bai de aer. Si Garmastan daca vad ca incepe sa se insroseasca.

Nu mai stiu cine spunea de glicerina boraxata. tot de la Alina/anya stiu ca NU! Sub nici o forma. Se folosea inainte pt a pregati sanul/mameloanele. Si retineti si sfatul Lunei: nu mai dati lamaie copilasilo cand sughita. Simo parca spunea ca pe ei nu ii deranjeaza, ca ei faceau asta si in burtica, mai degraba noi suntem cei deranjati.

Chiar ca ar fi fost buna o arhivare a tutror raspunsurilor date aici!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lia, ceva noutati???

valen super printesele. Si vazand pozele ma intrebam: cand incepe si al meu sa ma vada, sa rada la mine? Cand nu se mai uita in crucis? Cand zambetul e zambet si nu doar o grimasa?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto te cred pe cuvant ca nasc sapt asta. Deci mai sunt 3 zile. ma duc sa ma mai pregatesc nitel.

M-am certat si cu frate-miu din cauza lui fiu-miu. A gasit de cuviinta sa-i suceasca degetele lui fiu-miu pt ca il impingea cu piciorul si nu s-a potolit cand i-a zis. I-am explicat ca eu eram in bucatarie si numai eu decid pedepsele pt Cosmin, putea sa vina sa-mi zica si il luam de acolo. In fine, poate sunt eu mai nervoasa dar nu inteleg de ce toata lumea in familia mea crede ca are dreptul sa decida asupra copilului meu. Probabil de cand am fost singura ei au inteles ca singurul ajutor pe care mi-l pot da e sa imi educe odrasla. Sunt eu nebuna?

Va pup

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ioana75, alina.a, Antoanela23, Ghinetz multumesc din suflet!
Am citit, notat si bagat la cap tot.
Multi pupici.

Edit: valen, sa-ti traiasca ingerasii. Sunt minunate si se vede cat de fericite sunteti toate!

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nico felicitari. Sa-ti traisca puiutii fericiti si sanatosi.

Anto Cosmin are prieteni dar nu pot sa-i aduc zilnic, mai ales ca ma obosesc mai rau decat doar al meu. Vad eu ce fac cu el. Nu prea sunt buna nici la jucat mult, mai ales cu masinute, nu sunt in stare.

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput