Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
jeni71 spune:
Tocmai am primit mesaj de la Nico-Nma:
Cred ca imi fac cezariana de azi. nu pot sa scriu ca sunt in sala de nasteri. nico, nma.Doamne ajuta-ti nico, tinem pumnii si punem la treaba !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
july_g spune:
Hai Nico!!!!!!! habar n-am unde sunt majoretele alea da le-am pus pe toate la treaba!
Ioana, de vreo 3 zile nici cu somnul nu stam prea bine. De papat, papa ca apucata! Exact ca Brazuca o patim si noi. Doar la mami in brate e bine. In patuc sunt spini si nu e bine. Sta tot timpul cu manutele in gura si cand palnge de mi se rupe sufletul, numa tata o linisteste. Mi-a trantit asistenta o explicatie de m-a lasat muta, da o fi! Cica e laptele cald si cand ajunge in stomacel, ii imprastie gazele, de aia vrea tot timpul.
Brazuca, dupa cum vezi, fetele noastre is identice. Liana are momente cand plange in continuu. Nu-i mai place nici in brate, nici leganata, nici cantecele, vrea numa tate. O tine lant vreo 2 ore si apoi doarme cate 3 neintoarsa, Si apoi o luam de la capat! Si eu am aceleasi indoieli, mai ales ca nu a luat f. bine in greutate. Are abia 3.600 imbracata. Acu, oi fi eu plecata cu sorcova, dar daca o am de 2 saptamani acasa si am scos-o cu 3050 din spital, e chiar atat de rau? Asistenta a zis ca ar fi trebuit sa recupereze si sa si puna in plus. Da ce Doamne iarta-ma, fata mea e Fat-Frumos? Creste intr-o zi cat altii in 10?
Va pup!
Luna1 spune:
Nico
Valen ti-am vazut comorile,. Ai vreuna promisa ca as peti si eu una pt fiu-miu.
Timi zici ca la Boots le gasesc? Eu am de la mothercare, nu stiu cat de bune sunt, o sa vad curand probabil.
Mamele cu doi prunci, cum il distrati pe primul ca al meu saracu' e plictisit rau, eu nu mai ma vantur de azi nicaieri caci in momentul cand vine contractia ma indoaie si nu prea e confortabil. Deci saracu e satul de stat in casa.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
oaana spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICISA AVETI BEBEI CUMINTI SI PAPACIOSI.
ILE,CE MAI FACI?MA BUCUR CA BEBE ANDREI E BINE.
FETELE CARE STERGETI COPIII IN GURITA CU GLICERINA BORAXATA,NU MAI FOLOSITI CA AM INTELES CA CONTINE BORAX O SUBSTANTA NU FOARTE BUNA,EU FOLOSESC GLICERINA SIMPLA-ASA AM CERUT DE LA FARMACIE-AM DILUAT-O SI MA DAU PE SANI CAND MA USTURA SI LA FEL STERG LIMBA LUI BEBE.
LUNA ASTEPTAM CU NERABDARE MARELE EVENNIMENT.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Luna1 spune:
Oana de acord cu tine cu glicerina boraxata, contine borax (substanta pe care o foloseau parintii nostri sa omoare gandacii). Cel mai bine glicerina simpla.
Ioana esti sigura ca nasc in august? Azi dimineatza i-am zis sotului ca am senzatia ca de fapt eu nu sunt gravida ci doar ma pretind, cica sunt cazuri de femei care se si umfla ca si gravidele si de fapt n-au nimic, asa oi fi si eu.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
mamii spune:
luna eu cunosc un caz deala nu shtiu exact cum se numeste.Dar va da.ti seama cate lucruri poate sa faca psihicul uman?!
X-ray spune:
felicitari mamicilor care au nascut!
valen ai doua comori sa-ti traiasca!mi-e ciuda ca nu pot si eu sa o prind pe lisa mea zambind...ines pe bune ca e fotomodel,asa frumos pozeaza...
luna si eu am nascut dupa o saptamana dupa ce am pierdut dopul,lasa ca vine si rasturnica.pacat ca ai si dureri,ca ar trece mai repede timpul fara...eu stiu cum e cu contractiile dureroase
nico stau cu pumnii stransi sa treaca repede si bine.
nana si eu recomand garmastanul cu caldura,eu am multe fisuri pe sfarcuri,pt fata mea de multe ori sunt pe post de guma de mestecat si cauciuc de testat rezistenta,dar ma dau cu el si nu s-a intamplat nimic.plus stau mult cu ele la aer,eu sunt de principiul mai bine pana la buric dar sanatoase.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Antoanela23 spune:
Buna ziua tinere si superbe doamne,
Sper ca toate burticile, mamicile si bebicii sunt bine sanatosi voiosi.
Mada, Ashera, Nicoleta, felicitari! Sa va traiasca puiutii, sa fiti sanatosi si fericiti.
Nma, bafta!
Lunitzo, lasa bre depresiile. Stiu ca nu ti-e usor, dar cu cat sta printesa mai mult in burtica (pana la DPN, of course) cu atat va fi mai pregatita pt viata din afara, va manca si va dormi mai bine. O sa nasti sapt asta, am zis!
Ioana, . Ai alaptat la restaurant? In noaptea cu pricina a dormit bine Sonia, dar dupa trezirea de la 6 dimineata nu mai avea chef de somn. Am plimbat-o vreo ora si apoi i-am pasat-o lui sotu', ca e in concediu si poate sa ma ajute si el acum.
Dar azi cam obosita, pitica s-a trezit destul de des azi-noapte si desi in afara de alaptat s-a ocupat sotul de ea tot chiauna sunt. Colac peste pupaza, Victor care azi-noapte s-a culcat aproape de miezul noptii (program de vacanta, isi face de cap la greu) s-a trezit dimineata la 7:30 si a venit peste noi in dormitor, dat drumul la tv, conversatii, gata somn. Parca eram batuta cu facaletul.
Iar cireasa din motul prajiturii e ca de doua zile am dureri si junghiuri in josul abdomenului, in stanga, uneori ma indoi de durere, e f naspa. Daca erau in dreapta ma gandeam la apendicita, dar asa nu stiu ce sa zic, merg dupa-amiaza la dr sa vad ce spune.
Luni plecam la mare pt 4 zile, aici in Belgia si deja sunt stresata ca nu am inceput bagajele si cu durerile astea nu am nici chef nici energie. Parca as fi preferat sa stau la mine acasa sa zac. Sper sa ma fac bine pana plecam.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Luna, Cosmin nu are prieteni care sa vina la el acasa sa se joace? Pe aici asa se practica, mai ales in we si vacante.
Valen, ti-am admirat fetele, sunt superbe. Ce frumos zambeste Ines, e foarte dulcica.
Nana, eu nu m-am dat cu nimic pe sani inainte de nastere. Probabil ajuta dar cred ca depinde si de piele si de copil. Am avut dureri groaznice in primele zile, ma lua cu transpiratii cand o puneam la san. Chiar si acum mai am dureri, nu am rani dar daca suge mai cu forta sau zmuceste capul in timp ce suge ma indoaie de durere. Cat despre "tehnica alaptatului", am pus-o la san pe Sonia imediat dupa ce s-a nascut si de atunci de cate ori cere. Nu i-am dat nimic in completare, in primele zile suge colostru, e putin dar foarte hranitor, iar apoi vine laptele. Cel mai bune stimulator de lactatie e copilul. Oricum suntem aici si dupa ce nasti daca vei avea nevoie de suport.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by july_g
Hai Nico!!!!!!! habar n-am unde sunt majoretele alea da le-am pus pe toate la treaba!
Ioana, de vreo 3 zile nici cu somnul nu stam prea bine. De papat, papa ca apucata! Exact ca Brazuca o patim si noi. Doar la mami in brate e bine. In patuc sunt spini si nu e bine. Sta tot timpul cu manutele in gura si cand palnge de mi se rupe sufletul, numa tata o linisteste. Mi-a trantit asistenta o explicatie de m-a lasat muta, da o fi! Cica e laptele cald si cand ajunge in stomacel, ii imprastie gazele, de aia vrea tot timpul.
Brazuca, dupa cum vezi, fetele noastre is identice. Liana are momente cand plange in continuu. Nu-i mai place nici in brate, nici leganata, nici cantecele, vrea numa tate. O tine lant vreo 2 ore si apoi doarme cate 3 neintoarsa, Si apoi o luam de la capat! Si eu am aceleasi indoieli, mai ales ca nu a luat f. bine in greutate. Are abia 3.600 imbracata. Acu, oi fi eu plecata cu sorcova, dar daca o am de 2 saptamani acasa si am scos-o cu 3050 din spital, e chiar atat de rau? Asistenta a zis ca ar fi trebuit sa recupereze si sa si puna in plus. Da ce Doamne iarta-ma, fata mea e Fat-Frumos? Creste intr-o zi cat altii in 10?
Va pup!
A mea pana acum a luat bine in greutate...nu am cantar acasa sa stiu dar la ultima cantarire avea 3.400 (la 10 zile de la nastere).
M-as considera fericita sa doarma 3 ore pitik dar din pacate mai mult de o ora nu prinde. Si asta daca e chiar suuuper obosita si cu tzitzi in gura. Deci nu ma pot misca de langa ea. Nu inteleg de unde foamea asta asa disperata pe ea...pur si simplu tremura de nervi cand scapa tzitzi din gura si nu stie cum sa faca sa se repeada ma repede la ea sa o devoreze!!! Stateam azi noapte si ma uitam pe geam cum se lumineaza afara si ea tot nu dadea vreu semn ca s-ar satura! In ritmul asta o sa ma apuce o depresie sigur ca nu reactionez prea bine daca nu imi fac somnul.
mamik de
![](bibe.gif)
poze cu gogoshik noastra