Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 18
Miramar spune:
Oh well...
E bine ca a avut curajul si taria sa ii povesteasca tot sotului. E bine si laudabil cum s-a comportat el. E bine ca merge la psiholog, desi ce-a fost mai greu vad ca a facut singura. E foooaarte bine ca se muta!
...ce e rau? Pai ar fi vorba aia "iert dar nu uit!" dar asta nu trebuie sa fie neaparat un lucru negativ.
Pana una alta te admir prietena lui Noe si-ti doresc sa-ti gasesti cat mai curand linistea.
iulian1969g spune:
Ma bucur ca s-a terminat cu bine (cel putin deocamdata...) !!!
Felicitari amandurora !!!
Ati vazut, fetelor, c-a meritat sa asteptam?
BellaDonna spune:
citesc si eu de ceva vreme ..si asteptam cu sufletul la gura ....sper din toata inima sa nu se intoarca impotriva ei....sant rari barbatiii care iarta din suflet...si sper ca mai tarziu sa nu se trezeasca orgoliu sotului ...de obicei barbati sant orgoliosi si nu iarta asa usor..
Nimic fara Dumnezeu!
iuliana_2007 spune:
Are un sot de admirat.Merita toata stima chiar daca nu il cunoastem.A meritat sa asteptam.Este de admirat si faptul ca ea a avut puterea sa ii spuna sotului tot.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
dora78 spune:
Daca chiar asa e, e de admirat sotul. Si ea, ca are alaturi asa un barbat. Dar mie imi seamana a telenovela... Nu vreau sa bag zazanie. E doar o idee...
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank">Amelia mea
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by BellaDonna
...sant rari barbatiii care iarta din suflet...si sper ca mai tarziu sa nu se trezeasca orgoliu sotului ...de obicei barbati sant orgoliosi si nu iarta asa usor..
mamica lui Ana Maria
Nihil Sine Deo!
Nimic fara Dumnezeu!
Auzi, tu ai ceva impotriva barbatilor?
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by dora78
Dar mie imi seamana a telenovela... Nu vreau sa bag zazanie. E doar o idee...
Pai... mai toate situatiile de viata poti spune ca seamana a telenovela... insa eu sunt de parere ca viata "bate" orice telenovela!...
quote:
Te rog sa ne traduci si noua... Eu nu stiu ce inseamna, si poate nici altii nu stiu...
dora78 spune:
E un proverb care m-a amuzat tare... si se poate traduce cam asa:
Femeia hotaraste si satana implineste.
Femeia judeca pe dracul si-l scoate dator.
Ceea ce femeia leaga, nici dracul nu dezleaga.
ia o pauzarea a imbatranit pe dracul.
Cu alte cuvinte, ideea era ca "femeia e mai ceva ca satana..."
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007