Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 17
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by cami30
Sper sa fi avut suficienta minte incat sa nu-i fi spus sotului adevarul!
cami
A nu se intelege de aici ca sotii trebuie mintiti !!!
Insa eu cred ca inteleg ce vrei sa spui: adevarul, in unele cazuri, trebuie spus mai tarziu, sau chiar deloc - dar nu pentru ca adevarul in sine este ceva rau !!!...
... ci pentru ca destinatarul acelui adevar s-ar tulbura foarte mult, s-ar dezechilibra, nu are maturitatea necesara pentru a trage concluziile "corecte", intelepte, din acel adevar !
Si atunci, decat sa ai langa tine un om frustrat / furios, care nu mai simte iubire pentru tine ...
... mai bine amani sa-i spui un adevar; sau nu i-l mai spui deloc !...
... dar nu pentru ca vrei sa-i faci rau; ci pentru ca-l iubesti si doresti sa va construiti viata impreuna cat mai senini posibil, fara a fi perturbati in acest demers de "uraganul" pe care l-ar fi starnit acel adevar...
Clover spune:
Suspecta tacerea asta prelungita.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
principe spune:
clover,
nu fi nerabdatoare ,sunt baietii la brasov asteapta deschiderea pirtiei de schi.abia suntem in septembrie ...
monica mami de print
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Miramar
...e clar nu vom afla niciodata deznodamantul
Hai, fetelor, nu fiti suparate! Uitati-va ce frumos am discutat intre noi! Faptul ca n-a raspuns ne-a apropiat!!!
Pai nu?...
iuliana_2007 spune:
Am citit si eu tot ce s-a discutat.Mi-a fost teama sa ii dau un sfat pt ca nu eram sigura daca fac bine.
Acum astept si eu sa vedem ce s-a intamplat pana la urma.Parca suntem intr-un film de suspans...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Qamar spune:
salutare si bine v-am regasit
imi cer scuze -din nou?- pentru intarziere, dar de cand ne-am mutat la "mosie" intru de pe zapp..si merge greeeeeu
am vorbit in urma cu cateva zile cu prietena mea si iata ce mi-a spus:
(sintetizez pentru ca mi-e teama sa nu pice netul..)
- i-a spus sotului despre...celalalt; in primul moment, sotul a plecat pe usa afara si s-a intors abia seara, nu a raspuns la telefon pana atunci..
- cand s-a intors, era destul de calm si i-a cerut sa ii spuna toata povestea asa cum era ea; i-a spus tot...
- au stat toata noaptea si au discutat si au hotarat sa ramana impreuna
- de cateva saptamani, prietena mea merge la un psiholog in Bucuresti- concluzia la care au ajuns amandoi a fost ca e nevoie de ajutor specializat
- sotul -si implicit, familia- va fi transferat -fara legatura cu povestea asta- in alt oras, in cateva saptmani; ceea ce, zic ei, este cel mai bine
- ea va multumeste inca o data pentru sfaturi si pareri si asteapta sa termine sedintele la psiholog inainte de a mai scrie ceva aici
iar eu va pupez si fug iute pe la alte subiecte neglijate pana nu crapa zappul
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause