Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ce lungime are ciclul tau?E de 28 de zile,de 29,de 33?De exemplu daca e de 28 zile si a sosit ziua 29,30 iti masori temperatura si daca e tot >37 poti sa ai sperante de bebe.In mod normal temperatura ar trebui sa se mentina >37 grade incepand cu ziua ovulatiei,timp de cel putin 18 zile,dar...au fost si exceptii ca intotdeauna.Cel mai bine,daca iti va intarzia CM sa iti faci bhcg,e cel mai sigur.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata Kora azi in ziua 27 temperatura este 36,8 dar stiu eu ca nu e un indice prea sigur dar poate ma lamuresti si pe mine am o secretie la sinul sting transparenta numai daca string mamelonul, ce poate sa insemne la celalat sin nu a iesit nimic????
Astept un raspuns daca stii ce poate fi ,poate dau in alte probleme, simt deja ca ma doare capul si imi vine sa urlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dara, prolactina ta e in grafic? (asta referitor la problema sanului)

Temperatura depinde de atat de multe, incat eu am renuntat de mult s-o mai iau. La mine arata ca un EKG
Probabil ca stii deja ca se ia la aceeasi ora in fiecare dimineata, inainte sa te dai jos din pat.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

Dara, prolactina ta e in grafic?

Da are valori normale la ultima analiza in aprilie inainte sa fac tratamentul cu ova mit,ba chiar am facut si o radiografie de sa turcesca ca asa mi-a zis doctorul ca sa vada hipofiza si la aceasta radiografie rezultatul a fost bun nu stiu exact ce scria dar mi s-a spus ca nu am probleme cu hipofiza clar.Ca problema mea este anovulatia combinata cu ovare polichistice.

Mergi la inceput

A fost o perioada cand ma luptam si eu cu cicluri anovulatorii. Am fost la un endocrinolog care mi-a zis ca tiroida poate fi o cauza. Am zambit atunci, dar a avut efect. Mi-a dat niste analize pentru tiroida. Rezultatul a fost :hipertiroidie. Am papat eutirox cateva luni si, spre surprinderea mea, la o ecografie, fara stimulare, aveam 2 foliculi grasi.

Totul se leaga iar tiroida poate fi o cauza a infertilitatii.

Mergi la inceput

Anca am facut si analizele de tiroida TSH,T3,T4 si care se mai fac si au iesit in valori normale,mi-a si spus medicul ca nu am probleme cu tiroida, nici cu hipofiza nu am probleme.Asa ca o sa innebunesc ca de fapt nu am probleme cu nimic dar tot nu ramin insarcinata.
Temperatura o iau ca asa mi-a spus medicul ca vrea sa vada si temperatura pe grafic si ecografiile din anumite zile, sa vad ce o sa mi zica la viitorul control pe care trebuie sa-l fac dupa ce imi vine ciclul,acum sunt in ziua 27 ,am terminat a doua luna de ova mit si astept poate nu imi mai vine si am noroc.Nu stiu nici cit sa astept sa fac un test de sarcina ca ciclurile mele sunt si de 35 si de 40 si de 50 de zile.

Mergi la inceput

Eu sper din tot sufletul sa-ti iasa si sa ne dai vestea cea buna in curand. Ai grija de problema cu sanul. Nu e de neglijat.

Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

salut,

urmaresc de ceva vreme ce ati scris.
si eu fac tratament de cateva luni de stimulare ovariana.
luna trecuta schema de tratament a fost urmatoarea:
clomifen, injectii cu puregon ( care sunt super dureroase), monitorizare endovaginala si apoi injectie cu pregnil in ziua 12.
dupa care, dupa 36 de ore si apoi utrogestan din ziua 18-24.
din pacate nu a fost sa fie. dezamagirea a fost teribila. pentru toate analizele si ecografia si temperatura bazala si testele de ovulatie si maybe baybe, toate aratau conditii optime.
mai incercam si luna asta.
ce-i mai grav e ca am inceput sa ma ingras desi fac sport.
am o intrebare. cine a mai facut tratament cu clomifen (closty) si ci dostinex a avut stari de somnolenta? pentru ca eu pe la ora pranzului nu mai functionam. imi cadeau ochii in gura.
sa fie oare de la tratamentul asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmendu

salut,

urmaresc de ceva vreme ce ati scris.
si eu fac tratament de cateva luni de stimulare ovariana.
luna trecuta schema de tratament a fost urmatoarea:
clomifen, injectii cu puregon ( care sunt super dureroase), monitorizare endovaginala si apoi injectie cu pregnil in ziua 12.
dupa care, dupa 36 de ore si apoi utrogestan din ziua 18-24.
din pacate nu a fost sa fie. dezamagirea a fost teribila. pentru toate analizele si ecografia si temperatura bazala si testele de ovulatie si maybe baybe, toate aratau conditii optime.
mai incercam si luna asta.
ce-i mai grav e ca am inceput sa ma ingras desi fac sport.
am o intrebare. cine a mai facut tratament cu clomifen (closty) si ci dostinex a avut stari de somnolenta? pentru ca eu pe la ora pranzului nu mai functionam. imi cadeau ochii in gura.
sa fie oare de la tratamentul asta?

Pacat ca nu a iesit bafta in continuare,chair ma intristez cind citesc ca la inca cineva nu a reusit dar ma remontez si ma gindesc ca exista un Dumnezeu care le rezolva pe toate atunci cind considera ca e necesar.
Eu am luat numai clomifen si in unele zile ma lua asa o toropeala si daca ajungeam mai devreme acasa atipeam o jumatate de ora.
De ingrasat ca sa zic cred ca am luat si eu un pic in greutate dar parca simt ca ma umflu cind am facut tratamentul dar ce sa zic erau si caldurile alea de 38 de grade asa ca nu stiu de la eram umflata, cred ca retin apa ,eu una.
Bafta si sa auzim de bine.
PS. Apropo pentru ce este puregon?

Mergi la inceput

Dara, puregonul este o injectie pentru stimulare cu o concentratie mare de FSH. Uite aici mai multe despre el: http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4479

Carmendu, da stari de somnolenta. Incearca sa le iei seara inainte de culcare.
Nu ti s-a recomandat o inseminare artificiala, daca tot faci stimularea cu puregon?

Mergi la inceput