Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

dap...o astept sa vina pe 26august din concediu si luni o sun sa vad ce zice

inca ceva pe voi va doare burta cand luati clomifen asta??nu tare un pic dar...ma intreb si eu daca e normal

pe prospect scrie ca daca te doare burta sa suni medicul dar eu unde s-o sun??si pana vine ea eu ar trebui sa termin tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ce chestie cu medicii astia,trebuie sa te gindesti un pic inainte de a merge pe mina unui asa medic cam face experimente pe cuplul vostru si nu e bine,te rog nushulica nu te supara pe mine pentru ce am spus dar trebuie sa ai mare grija si de tine si de sotul tau de ce sa ia hormoni fara sa aiba o baza o sperograma anormala? Si tu la fel sa iei hormoni si sa nu stii daca au afect sau nu daca iti fac bine sau rau.
Eu in locul tau as cauta alt medic sau as intreba pe actualul medic ce are de gind sa faca si pe ce baza da tratament pentru tine cit si pentru sot.Mie una mi-a dat sa fac analize hormonale LH,progesteron ,estrogen,T3,T4,FSH,TSH,Prolactina si au iesit in limite aproape de normal pentru faza ciclului in care eram dar nu erau perfecte da aia probabil eu nu ovulez si imi trebuie stimulare ovariana.Si sotul a facut spermograma.
Ai mare grija si inca odata nu te supara pe mine pentru ce am scris

Mergi la inceput

Raspuns pentru nushulica
Si pe mine m-a durut burta asa ca niste intepaturi suportabile, dar nu am patit nimic,si ma simteam balonata rau dar nu era nimic in neregula ca s-a vazut la ecografie ca cresteau foliculii si probabil ca asta era motivul pentru care aveam o mica durere.

Mergi la inceput

pai nu ma supar deloc dara,adik ma supar dar pe drnu pe voi care mi-ati deschis okii(ce-i drept nici eu nu m-am documentat deloc ca am mers pe mana dr)

abia astept sa se intoarca din concediu sa vad ce raspunsuri imi da si daca nu o schimb ca eu nu-mi permit sa-mi bat joc de organismul meu si nici de al sotului...plus ca timpul tot trece si nu vreau sa fac copii la 50ani

Mergi la inceput

Nushulica tu ce cind incerci sa faci un bebe si ce diagnostic ti-a pus doctorita ta ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dara_d

Nushulica tu ce cind incerci sa faci un bebe si ce diagnostic ti-a pus doctorita ta ?

de 2 ani,2sarcini oprite din evolutie in iunie si octombrie anul trecut...motive necunoscute bineinteles...analize ok

diagnosticul pus de dr e anovulatie(acum ma indoiesc si de asta parca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna fetele. Citeam poatarile voastre si am vazut ca vorbiti despre Undestor. Nushulica le ca doctora mergi? Te intreb pt ca si eu am patit la fel ca tine. Am mers la o doctora care fara nici un fel de analize sau investigatii amanuntite mi-a dat sa iau Ovamit iar sotului Undestor timp de 3 luni. El a inceput tratamentul si dupa 3 luni a refacut spermograma. Dezastruoasa. S-a dus la urolog si cand i-a spus aluia ca a luat Undestor a ramas perplex. Pt ca el nu avea nevoie de asa ceva. Acum e bine. Spermograma s-a inbunatatit, fara a mai lua alt tratament. El de fapt avea infectie cu ureeaplasma care s-a descoperit in urma spermoculturii, si pe care a tratat-o cu Azitrox si Doxiciclina.
Asa ca sfatul meu este sa mergi si la altcineva pt ca unii doctori chiar nu-si dau interesul.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

dap...asta o sa fac

eu nu inteleg cum de profeseaza astfel de medicipentru mine este chiar un mister...ca sa nu mai mentionez si cati bani le dam ca doar asta stiti deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Asa este Nushulica. Doctora asta de care ti-am povestit este la o clinica particulara di buricul Bucurestiului. Se numeste clinica Elite pe Dorobanti.Bine ca eu m-am lamurit repede cu ea si am fugit. Oricum am lasat ceva bani pe acolo. Te pup.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor ,pregatite pentru o noua zi?
Cum te mai simti Nushulica?
Apropo pentru cine se pricepe o intrebare- Azi sunt in ziua 22 si am temperatura bazala 37 grade si pe testul de saliva maybe baby am ferigi adica este pozitiv ,ce sa cred ca ovulez acum?

Mergi la inceput