Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 29
Anya20 spune:
am primit urmatorul mesaj de la colega nostra de odisee, sunflower1979:"am nascut si eu in sfarsit un baietel sanatos si foarte frumos,de 3,300 kg, 50 cm, cezariana cu rahianestezie, apgar 9, la 40s+1, pe 30.07.2007 (chiar de ziua mea), la ora 11.40. sunt foarte fericita dar si obosita."
sa iti traiasca minunea de baietel si sa fie sanatos!! iar tie la multi ani si sa fii fericita alaturi de "cadoul" pe care ti l-ai daruit!
la multi ani pentru draga noastra ines, care astazi implineste 2 lunisoare!!! sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe mami si pe tati la fel ca pana acum!
si la multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Ashera spune:
Sunflower, felicitari ptr bebel ! Mirela, bine ai venit in grupul nostru !
saptamana 40
Christian
jeni71 spune:
Sunflower sa-ti traiasca minunea sa fie sanatos, necolicos, mancacios, iar tie refacere rapida.
Anya20 multumim de mesaj.
paticut spune:
Buna Dimineata devreme.. iata si de la mine o .. poate daca gustati o sa va placa .. simo eu raman fan cafea simo!
nu am somn , e dimineata si la Snagov tuna si fulgera, ploua maruntel, dar cocosii si bibilicile isi fac datoria inca de pe la ora 4.
mi-a plecat consoarta intr-o lunga calatorie pe meleagurile lui Simo...asa ca sunt singurica, acasica (mare surpriza ca aveam treaba azi la birou de nu-mi vedeam capul).....sper sa nu ma apuce ceva ca nu am cu ce ajunge la Bucuresti.
Felicitari Groxy si Sunflower sa va traiasca piticutii sa fie sanatosi, necolicosi si zambareti.
Bine ai venit Mirela! sa ai o nastere usoara...
Anya ma bucur sa te vad pe forum.. ca intotdeauna plina de vesti...sper ca Arina si Anya sunt ok. am pus pe mail-ul comun un powerpoint cu o pustoaica leita Anya.
sa aveti o zi buna fetelor... asteptam puiuti...
paticut 39+ cu Rares
Simo78 spune:
paticut buna si cafea ta..yummy...vezi ce-i cu insomniile, poate anunta ceva
Felicitari mamicute!!! Bun venit Mirela, de acum nastere usoara si recuperare rapida.
Matei cat pe ce sa ma pipi in gura ieri la schimbat...a incasat-o careva? Oricum asteapta cu ipi pana il schimb, poate poate ma prinde odata cand nu sunt pe faza..hehehe
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
samadhi spune:
Buna dimineata fetelor !
Am trecut si eu cum am putut de ziua de ieri... acum sunt de la 4 cu ochii deschisi, de o sapt. nu mai pot dormi normal.La mine inca doarme toata casa, asa ca am intrat sa va spun ca inca mai suntem 2 in 1.
SIMO: am vazut pozele voastre foarte faine, sa ai parte numai de fericire alaturi de Matei si sotul tau.Sper ca ti-ai mai revenit, si esti mai bine... cu pipi mai poti avea si alte surprize de neuitat si tot asa de hazlii
ALINA.a - am vazut pozele voastre, felicitari ! Elisa a crescut, nu se vede deloc ca ai nascut-o mai devreme ! Bravo!
La toate sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei! Clipele acestea minunate trec asa de repede... incat mai tarziu va veti reaminti cu nostalgie de ele.
Cum pot revin... daca nu mai dau nici un semn, atunci sunt in camera de nasteri sau cea de operatii.....
Succes la toate care asteapta sa ia cunostinta cu bebeii lor !
Va pup.
+37
Simo78 spune:
samadhi multa bafta, daca e sa fie azi!
Lia????
Ia sa schimb si aici scutecu, ca-s experta
Simo de Matei Hisham (28.07.07)