Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna am intrat alaltaieri in saptamana 40. Dar adoctorul dupa ecografie au zis ca dnp e la 40 +3-4 zile.
Nu stiu de ce e mai tarziu dar asta a fost termenl pe care mi l-au dat dupa ecografia de la 23 de saptamani.
Moasa a zis pe 14 august si termenul normal de 40 de saptamani e pe 12 august. Am tot facut pariuri sa vedem cine are dreptatel.

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetele tot 2 in 1 sunteti? Hai cu pt un nou val!

Eu sunt tare fericita ca am reusit sa ii dau la bebe vigantolul abia azi ca pana acum il scuipa de mama mama. Azi am pacalit-o ca a crezut ca e sabsimplex si ala ii place!

Iar s-au intors colicii deci nu am scapat. Nu a dormit mai deloc azi dar ar manca tot timpul. Nu stiu de unde am atata lapte sa ii dau dar clar curge ca am tot testat. Asta este...sper sa doarma la noapte ca nu si-a facut deloc somnicul azi.

Foarte bun sfatul cu masatul burticii pt colici. M-a salvat pe ziua de azi. Am masat de mi-a amortit mana dar macar s-a mai linistit bebik mea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mai doriti o proaspata mamica? Sambata 04.08 s-a nascut Iris Anamaria, fetita lui groxy, prin cezariana. A avut la nastere 3.200, totul a decurs bine, revin cu noutati maine dupa ce vorbesc cu tanara mamica.

Nasteri usoare in continuare!

Andreea 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari groxy si sa aveti grija de cea mica, sa fie frumoasa si sanatoasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

groxy

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari groxy!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Groxy, felicitari ptr bebelina !

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica care desi are DPN la 01.09.07,din cauza problemelor aparute pe parcurs,se pare ca bebelusa va veni in August,in cel mult doua saptamani.
Deci ma atasez si eu grupului de august

MiReLa +36sapt Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andutzy eu il tin la frigi laptele muls si cand il incalzesc il pun la microunde putin de tot. La frigider il tin 24 ore dar nu e cazul, sta maxim 2-3 ore si e papat de bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

eu nu am microunde, dar am priceput esenta. il voi incalzi pe aragaj in baie de apa. multumesc tuturor pt raspunsuri!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

Mergi la inceput