Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Mihaela, Ioanadara, felicitari, sa va traiasca bebeii!
Lavinia, cum mai e Lorina?
Aylin, sa-ti treaca stomacul. Eu am stat in salon cu o tipa careia Tutunaru i-a zis ca nu poate naste la Elias cu 3 zile inainte de nastere, asa ca s-a reorientat rapid spre cf2; cica aveau nu-stiu-ce infectii in Elias. Eu am carut 3 in 1, il consider foarte util. Meconiul e primul kk al lui bb; daca sta prea mult in burta, face kk in burta si il maninca; dar nu e cazul la tine, nu te gindi la asta.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Aylin sorry de stomacul tau
antibioticul...sunt care fac rau lui bb, sunt care nu. mie mi-au facut 3 zile de oxacilina dupa nastere, iar in a 3 zi deja Matei papa numai de la mine si nu a patit nimic.
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
Ioana75 spune:
Jeni, eu folosesc migdalele ca 'arma secreta' pentru marirea lactatiei; dupa ce bag in mine un pumn-doua de migdale, parca se deschid robinetii, curg sinii singuri, fara sa-l pun pe bb. E adevarat ca nu-s tocmai ieftine ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna dimineata!
Eu vreau o ca sunt zombi. Am dormit foarte putin. Pe langa problemele mele s-a mai trezit si Alex de cateva ori. Are inca febra destul de serioasa. Azi trebuie sa mai vizitam pediatrul.
Aylin banana e buna pt stomac, pane prajita si covrigi feriti si branza dulce fara grasime. Cam atat imi vine in minte acum.
Eu am sterilizat biberoanele prin ferbere si nu se totpesc, nici tetinele.
Carutul e l-am primit, e simplu, nu e nou dar e bun. Poate dupa ce nasc imi iau unul care sa imi placa. Aseara m-a sunat o prietena sa mearga sotul sa ia scaunul de masina, ea nu il mai foloseste ca are pitica 4 ani si e intr-o stare foarte buna. Cel p[e care l-am avut la Alex era de la carucior si cum am dat caruciorul ....
Termometrul tip suzeta eu stiu ca nu e bun. A luat cumnata mea si nu prea l-a folosit. Mai bune sunt cele de ureche sau de frunte. Eu am luat unul de frunte, Alex nu l-a suportat pe cel clasic in fundulet.
Nu cred ca iti trebuie termometru pt lapte. eu puneam o picatura de lapte pe mana pt a vedea temperatura lapticului. Eu sper sa ai lapte si sa nu fie cazul de biberoane.
Eu nu am cumparat suzeta, biberoane, etc ca a nu fiu tentata sa le folosesc. Incerc sa fac tot posibilul sa alaptez, mai ales ca la Alex inceputul a fost foarte greu.
felicitari pt cele 9 kg. eu am ajuns deja la 14.
nico38+
sambata va fi ziua cea mare
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Ioana75 spune:
nico, sper sa gasesti rezerva si sa fie totul ok la maternitate. Sanatate lui Alex!
otim spune:
buna dimineata va sounem si noi . pentru toate mamicile , bebeii si viitoare mamici .
noi suntem binisor cu mici probleme la fundulet si cu o mamica cu pitici pe creier ( adica eu ) care (daca la voi bunicii va dispera ) la noi e invers noi o disperam pe bunica cu intrebari daca doarme de ce daca nu atunci de ce nu si etc ...
jeni71 nu ai voie sa fii suparata pentru ca tu suparata = bebe suparat si nu e bine . Nici eu nu stau deloc grozav la capitolul alaptat (desi mi-ar fi placut tare mult ) dar uite cum procedez eu : pediatra mi-a spus sa beau ceai pentru alaptat (hipp natal aktiv - nursing tea ) si decand il beau laptele a venit mai mult in sensul ca reusim cam trei mese numai de la mami . In mare parte ma mulg ( nu am sfarcuri , iar Laurentiu s-a cam obisnuit cu tetina si rar accepta sanii ) si in complectare lapte praf ( prenan ) . Asa ca nu esti singurica in aceasta situatie si crede-ma ca si cu lapte praf va creste bebe .
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
pussi spune:
va dau vesti bune
quote:
Originally posted by first_carmen
Buna fetelor!
Multumesc pentru suportul moral!
Am nascut simbata trecuta, pe 28 iulie, prin cezariana, la spitalul Municipal, pe bebelinii mei Octavia Petru la ora 13:25, 3300g si 51 cm, cu nota 10 si la 13:26 pe Stefan Rares cu 3100g si 50cm, cu nota 9. Toti trei suntem bine sanatosi, nu a fost nici un incident. Am stat in spital 4 zile. Sunt niste scumpi si-mi vine sa-i maninc. Sunt tare mindra de ei si chiar asa mici cum sunt cel mare seamana cu mine si cel mic cu tatal lor.Nu-mi vina sa cred ca din alea setul acela de 8 celule au iesit cele doua minuni ale mele. Sunt tare fericita si in acelasi timp uneori tare dezorientata cind incep amindoi sa plinga si eu nu mai stiu ce sa fac. Dar e inceputul, incet incet o sa invat...
Felicitari Lachi pentru fetite, se pare ca o sa ne sarbatorim impreuna copiii!
Va pupam
Petru , Stefan si Carmen
Poze am sa pun in curind
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
lorinaoo1 spune:
Simo am vazut pozicile voastre cu Matei , e scumpel foc
Ioana Lorinuta parca se mai "albeste" sau doar mi se pare, nu stiu. Oricum, dupa-amiaza se duce sotul la alt dr pediatru si vedem ce mai zice. Acum am scos-o in balcon la soare , ca ieri nu am iesit la plimbare, era un vant puternic ce lua pe sus toate gunoaiele.
Smarandita ce face? E papacioasa si cuminte? Dar Miruna cum reactioneaza, nu e geloasa?
Aylin eu stiam ca la bebelusi se ia temperatuta cel mai bine rectal. Imi pare rau pt problema ta cu burtica, faza cu babanele si painea prajita sau uscata (tip pesmet) o pot confirma si eu
Oana de la Iesi nu te mai consuma pt incercarile mamei tale sau ale soacrei sa te "educe" cum sa-ti ingrijesti copilul. Gandeste-te ca poti ocoli "dusmanul" cand nu ei chef de teorii, fii mai radicala, nu trebuie sa suporti diverse teorii daca nu ai chef.
Apropo de pompa pt san, eu am deja una ca la furia laptelui trebuia sa golesc sanii si nu prea reuseam cu mana. E o ieftineala, ca mi-a cumparat-o sotul (a nu se intelege ca e zgarcit, a gandit practic raportandu-se la perioada de folosire), e cu burduf de cauciuc ca la tensiometru si e f eficienta
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
X-ray spune:
ola!
multumesc frumos pt felicitari!eu sunt rupta in gura de somn.ieri m-a inebunit cu scremutul si tipatul.urla de draci ca nu se poate kk.azi-noapte la fel.azi fiind a 4 zi de ne-kkat al meu s-a dus val-vartej la farmacie si a luat supozitoare cu glicerina si n-am mai rezistat si i-am bagat unu.acum observati ca ma justific mai mult in fata mea.pai azi-noapte a mancat cu urlete,adica mai deloc .nici nu i-am bagat bine unu,nu am apucat sa inchid pampersul bine ca a inceput...s-a kkat 15 min incontinuu de i-a iesit in sus pe la spate
.acum doarme la propriu ca un prunc.eu sper sa nu mai faca asa ceva,jur ca ma dispera.poate invata si ea sa-isi coordoneze scremultul ca asta nu stiu cum sa o invat,ieri si gimnastica am facut cu nasa cu ea si degeaba....
mychidutza bravo!esti tare,!sa fie sanatos papacois si cuminte!
jadi ma repet baietii sunt de nota zece!
simo matei e tare tare scum si seamana cu mami!
lunitz-o eu deja ma pregatesc sa o cunosc virtual pe rasturnica
jeni eu saptamana trecuta am avut parte de niste urlete serioase de la fata chiar si dupa ce manca...era intr-un puseu de crestere si nu prea o satisfacea nimic.eu iau spirulina si nutrinatal,sunt din plante pt mentinerea secretiei lactate.acum mi-am luat si galactogil si vad ca am din nou bidoanele pierdute
.si nu te lasa cu alaptatul,plange putin o zi doua pana suge cum trebuie si invata sa se sature de la san.
andra ma bucur ca esti bine si papa fata
andutzi din proprie experienta iti spun ca pentru colici tot ce-ti trebuie e rabdare.elisa mea a avut apogeul intre 4-6 sapt.acum e mai linistita,mai are seri cand plange dar nu ca inainte,3 ore pe seara de urlete erau batute in cuie.eu ii dau infacol(e din aceeasi cateoie cu sab simplex si bonisan.asa am redus agitatie numai seara,ziua e super ok.seara sunt si ei mai obositi,nu mai au toleranta la durere si urla....
carmen felicitari pt nastere,sa mai treci pe la noi!
oana ghinetz elisa mea a pupat caciulitza in cap si aia tare subtire cand au fost 16 grade afara ca eu tot am scos-o desi cu cine ma intalneam ma trimiteau acasa ca-i frig la fata.daca e intr-un puseu de crestere cere mai des tzatza,sa o invetze si pe aceasta ca e cazul pe viitor sa produca mai mult ca au crescut nevoile.dureaza cateva zile.
samadhi pozele le pun acum pe emailul comun
nico i-am facut poze ieri in sarfan de blugi si le-am pierdut in stiintza.lasa ca-i mai fac eu...tin pumnii sa gasesti rezerva
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
estecri spune:
Buna,
Imi cer scuze , nu am apucat sa mai citesc...dar bebe mananca tot timpul...
Am si eu o intrebare: Eu lui bebe ii dau Nan1, ceai simplu nu vrea sa bea si e constipat rau de tot. E bine sa-i fac lapticul intr-un amestec de apa fiarta si racita si ceai de musetel? Va intreb intai pe voi ca sa nu fac cine stie ce minuni...
pup gravidute si bebici
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe