Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si la mine mama e super exagerata cu grijile, dar deh...e primul nepot asa ca o iert. Ma mai ratoiesc eu la ea cateodata dar nu pot sa ma supar. Oricum m-au zapacit de creier toti cu CURENTUL!!!

Pisicutza mea a reusit sa adoarma de aproape o ora si vad ca doarme adanc si nu o mai supara deloc burtik. Deci poate scapam de colici astazi. Oricum m-am inarmat si cu sabsimplex si cu Baby drink asa ca in seara asta sunt pregatita!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Brazuca25, o minune de gogoasa ai, si ce par mare are. Sa-ti traiasca sa fie norocoasa si sanatoasa. Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Brazuca25 am uitat ce era mai important-e mortala ce pozitii de dormit are!
Si eu ma uit ore in sir la al meu cum doarme. Ador sa privesc copii mici in special bebelusi care dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

jeni71 . Mai e nevoie sa zic ca imi creste inima cand imi lauda cineva gogoshik?

Mai nou incepe sa vrea sa se intoarca singura pe burtik...si nu stie ce sa faca cu manutzele! E de coma cum se stramba ca nu stie cum sa faca sa se aseze si cu manutzele!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ce harnicute ait fost voi azi!
Jadi am mai admirat si eu baietii tai. Sa-ti traiasca ca tare scumpi sunt! Sunt super pozele cu amandoi in brate. Ce haios e Vlad cu suzi si Tudor nu!
Si eu am tinut o agenda la Alex in care scriam ora la care a inceput sa pape si din care san, etc. Nu credeam ca mai face cineva asa. Mi se parea ciudat sa scriu tot, dar eram prea obosita ca sa tin minte.
Samadhi si eu tot saptamana aceasta urmeaza sa nasc. Sper sa se intample natural caci am deja o experienta cu cezariana si nu prea mai vreau. Daca nu sambata va fi ziua cea mare.
Alina.a . Am ajuns la tortul nasei si m-am gandit la tine. La sampanie nu m-am riscat ca nu era fara alcool. Mai am eu o pasarica ca poate ma apuca nascarea noaptea si daca gust ceva alcool cum imi mai fac anestezia?
Luna cum esti? Prinzi si tu valul urmator? E bine ca poti sa alergi.
Andreea cum adica ii pui puta in sus? Eu stiam ca in jos. Daca scutecul e nr. 1 s-ar putrea sa fie prea mic. Incearca si un nr. 2. Eu am luat doar un pachet nr. 1, restul 2.
Simo eu inca am noroc. Seara nu pot sa adorm din cauza contractiilor, dar pe la 12-1 reusesc si mai castig cate o zi. Dr mea ma asteapta, ea era convinsa ca nasc saptamana aceasta.
Felicitari pt buric! Am vazut pozele. E dulcic tare. Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Afibebe nu trebuie sa iti fie frica. Durerea e dupa operatie dar sti ca il ai pe bb si trebuie sa te ridici pt el asa ca treci repede peste.
Jeni sper sa se rezolve problema cu picioarele. Nu stiam ca dupa anestezie trebuie sa le misti mult. Incearca sa te odihnesti mai mult si poate se rezolva problema cu lapticul.
Andutzy imi pare tare rau ca va chinuiti asa. Din pacate nici eu nu am sfaturi.
Oana chiar azi am stat cu un bb de 6 saptamani in brate si tati ei a venit repede sa-i puna caciulita desi temperatura afara era ok. Mami stia ca e bine fara dar a cedat la insitentele tatalui. E bine ca faci cum crezi tu ca e mai bine.
Lia lasa ca prinzi tu urmatorul val.
Anya ma bucur sa aud ca Arina e bine. Sper sa isi faca un program cat mai repede.
Mychy felicitari! Refacere rapida si mult laptic!
AndraZ multumim de veste.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

despre mine pot sa spun ca sunt bine. bb misca destul de mult. Alex pupa toata ziulica burtica, nu mai are rabdare. ma tot intraba cum va fi bb, pe unde o vom plimba.
din pacate trebuie sa imi iau gandul de la nasterea la medlife. prietena la care speram sa stau in bucuresti mai are o saptamana concediu pe care o va petrece la noi in oras. pe deasupra saptamana aceasta trebuie sa fiu in oras sa semnez niste acte (cumparam in sfarsit o bucata de pamant), iar sotul s-ar putea sa plece din tara. azi i-am spus si sotului ca renunt la bucuresti caci e prea complicat si o sa incerc sa vorbesc cu dr de aici pt data de 11 (daca nu se intampla intre timp minunea) si poate reusesc sa prind o rezerva libera in spital.

pe langa acestea Alex continua sa faca febra desi ii dau antibiotic. nu asi putea sa-l las doar cu bona. cand e bolnav e mai dificil. in aceasta seara i-a spus sotului "tati scuze ca daca sunt bolnav fac prosti si mici si mari. te rog sa ma ierti". asta pt ca de dimineata nu a vrut sa schimbe bluzita transpirata si a mai si spus "prostule".

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by jeni71

AndraZ pai eu asta nu inteleg - pana ieri a fost laptic si de azi pauza. Mulg tot ce iese si-i dau logic, dar de ce diferenta asta de ieri pe azi? CA vorba aia in spital sugea si apoi dormea cate 4 ore. Si acasa a fost la fel primele 2 zile. Nu mai inteleg nimic. Mulg in continuare tot ce iese.

Jeni si Radu 29.07.2007

Jeni, si eu am avut un san "mort", adica moale si mi se parea ca nu mai are lapte. daca il mulgeam nu ieseau mai mult de 10 ml....insa, cu ajutorul fetelor care m-au impulsionat sa nu renunt la alaptat ( si aici le pup pe toate pt sustinere ) am insistat sa o pun pe pitica la san si sa continui sa ma mulg cand ea nu vroia sa suga. si dintr-o data, tot asa cum dispruse laptele, tot asa a si reaparut....de acum stau cu tampoane de san ca sa nu ma ud toata eu iti urez sa ai parte de aceeasi reactie ca si mine, sa vin lapticul mai repede si totul sa fie bine. in acelasi timp fac si eu ca Alina.a, imi scuip tzitzili ca sa nu se deoache si sa nu mai dea lapte!

Luna, fereasca Dumnezeu sa ma fi gandit sa trisez!!! Doar ca si eu si Simo ne-am dorit ori un Matei ori o Mara si uite ca Dumnezeu ne-a dat mie fata si ei baiatul....si ma gandeam sa facem perechea....ca parca vad ca si la bebe 2 eu tot fata o sa fac...si macar asa sa am parte si de Matei ...dar daca se considera concurenta neloiala, ma retrag si astept sa se nasca toate fetitele si poi ii lasam mana libera printului mostenitor sa aleaga el.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mychidutza

Mai ce bataie pe Matei! Sa mai spun cat sunt de flatata??? Nu-mi ramane decat sa-l cresc frumos, sa va dau mandrete de flacau bine educat.

Andra sa inteleg ca Mara se reface bine de umbli sa o mariti?

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata fetelor!

in priml rand felicitari noilor mamici si bebitilor lor! sa va traiasca si sa fiti fericite alaturi de ei!

lia, mama....tu ce faci?

eu iar dupa o perioada de pauza, mai cu peripetii. am facut vineri noapte o enteroviroza de am crezut ca mor de dureri de stomac. mai rele ca travaliul. nu am inchis un ochi toata noaptea. vineri dimineata fuga la doftor, care m-a luat la misto ca ce caut la el cu probleme de stomac. oricum, mi-a facut o eco si bineinteles ca acele contractii stomacale imi cam declansasera si ce or fi declansat ca aveam colul scurtat. mi-a zis ca poate nasterea sa se declanseze oricand, poate chiar in seara aia. dupa amiaza am facut febra si am dar fuga la spital, unde mi-au zis ca nasc la noapte, mi-au facut un antibiotic (cefotaxim) si m-au trimis acasa pentru ca eliasul iar nu mai poate face internari. nu am inteles prea bine. cred ca doar daca esti in travaliu.asadar m-au trimis acasa si mi-au zis sa incerc sa ma tin macar pana a doua zi.
pana acum nu am nascut si nici nu da vreun semn, insa mananc orez cu morcovi de 3 zile si nu se intrevede nicio imbunatatire in starea stomacului meu. singura modificare e ca mai am un pic si cad din picioare dupa regimul asta de nemancare.

acum astept in orice clipa sa se declanseze nasterea aia, declansare de care m-au tot amenintat toti. si sa sper ca se rezolva cumva si buba la stomac.

daca pana vineri nu nasc, ma infiintez la spital si nu plec de acolo pana nu ma ia si pe mine cineva in serios. ca ma simt ca o minge de tenis pasata de la unul la altul pentru ca niciunul nu stie ce sa faca cu mine.

cam atat deocamdata. are cineva vreun sfat pentru mine cu burta? (am luat saprosan, am luat zantac, am luat smecta, beau ceai de menta si am mancat doar orez cu morcovi. acum vreau sa mai mananc si altceva, ca altfel o sa lesin de tot). ca veni vorba de lesinat, cu ocazia asta m-am cantarit si eu si am pus 9 kile.

mamicile prezente si viitoare

Aylin, 38+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ai...mai am si eu niste intrebari...

daca vreau sa sterilizez bibieroane prin metoda traditionala in cratita, pe foc....bag biberoanele in apa care fierbe si le tin cateva minute? nu se topeste plasticul ala? sau tetinele?

si 2....voi de unde si cat ati dat pe carut? v-ati luat 2 in 1 sau 3 in 1...sau de care?

si 3....termometrul tip suzeta o fi bun?

si 4... immi trebuie vreun termometru care sa masoare temperatura laptelui(in cazul in care nu am lapte si trebuie sa dau praf)?

si zau ca as avea o mie de intrebari, dar nu imi vin acum...poate pe parcurs.

mai am o pata pe creier: eu am auzit si vazut la televizor, de meconiu. adica cand lichidul se amesteca cu kk. aia cand se poate intampla? stie cineva? pentru ca pune in pericol viata lui bb.

si inca o chestie: daca eu am facut antibiotice, si fac candida, ce se intampla? ca nu imi zice nimeni sa fac acum secretia. insa se asteapta sa nasc. cu ce afecteaza bble? sau se face atunci, in spital, cat sunt eu in travaliu?

gata, am intrebat....

Aylin, 38+

atat de mari suntem

Mergi la inceput