BB Darius are nevoie de noi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

bai, sa-mi bag ceva in ei de neoameni si-n el de sistem...

lilico, vezi ca weekendul asta ma apuc de lucru cu ce am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

doina- am uitat sa-ti spun ca portul implantat e SF la noi nu mai bine il intepam de nshpe ori pana prindem o vena?!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

mda, bacteriile astea pot fi tare pacatoase... si Andrei are o ruda de-a Klebsiellei, care a devenit multi-resistenta si de care nu reuseste sa scape. poate ca si ea e unul dintre motivele necesarului de oxigen in permanenta la Andrei.
a spus in Germania ca are Klebsiella? sunt curioasa cum au reactionat.

http://andrei.point.ro
http://b2.lilypie.com/HLo3p1.png
"Happiness is a smile"

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ylilimic
Dear Mrs Pintilie,
thank you for your request. I do not understand the medical report. Could you translate it to German or English? Since the surgery was performed 5 months ago I do not understand why the child needs an ambulance flight, which is very expensive (8000-10000 Euros), or do you refer to a regular flight?
I understand that this child had palliative surgery (banding) and now needs corrective surgery, which of course, if the anatomy is adequate, could be performed here in Munich. We need a cardiac catheterization before the surgery. Diagnostics and therapy would approximate 30.0000 Euros, without complications. If you need a detailed approximation of costs, please let me know.
We would be most happy to help Darius. Please let me know if you want a date for hospital admission.
Sincerely yours
Andreas Eicken

doina - eu am facut e-mail-ul catre nemti si am mentionat de klebsiella, insa in raspunsul lor nu am vazut nimic legat de asta.

si iar uitasem sa va spun ca si aum 2 saptamani cand au intervenit la nas, pentru nara infundata, tot fara calmante l-au last in post operator. Adik avea dreptate si madalina sa ii sara mustarul, nu?

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Am vorbit cu Madalina. Darius e mai bine, e sedat dar in felul asta uita ce e mai rau si se odihneste bine.

Am obtinut informatiile dorite pentru obtinerea pasaportului pt Darius. Normal ca am facut rost de o pila, macar de s-ar misca mai repede.

am facut rost si de niste poze, pana ne termina Messa site-ul.
www.flickr.com/photos/9423117@N06/" target="_blank">aici il puteti vedea pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ce dragut e!
Sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine!
Ma bucur de decizia parintilor lui,Lili bine ca le-ai deschis ochii.
Iti vor multumi toata viata,esti un om minunat!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Darius arata mult mai bine decat mi-l imaginam. E atat de scump, ce frumos doarme, mititelul! Cum sa nu-i iubesti si sa nu faci totul ca sa fie bine cand ii vezi asa de dragalasi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

http://www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php - deocamdata cam asta e pe site Completam pe masura ce apar lucruri noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

madalina ma bucur ca ai luat decizia sa mergi in strainatate voiam sa-ti spun ca ai un copil foarte frumos si curajos

lilica putem incepe sa depunem bani in conturile afisate pe saitul pus de messa ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Dragelor, ii multumesc Messei pentru timpul acordat, iar voua va spun ca mai lipsesc niste informatii din site, momentan.

Le voi pune la punct cu Messa, si sper de luni sa putem incepe colectarea de bani. Nu am incercat, caci e WE, dar cred ca din cauza lipsei bancii si a titularului de cont nu se pot folosi acum conturile.

Dar luni e aproape si va rog sa mai aveti nitica rabdare...

Mergi la inceput