Copii din 1996 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Salutare!
Mey eu constat ca-s total in afara"lumii asteia" habar n-am de ce focuri vorbitzi voi,eu n-am mai apucat sa vad niste stiri de nu mai stiu cit timp!
SANCA,sper sa trecetzi cu bine peste incendiile ce va afecteaza regiunea,sa nu avetzi de-a face cu ele personal si multa sanatate!
ANA,deci sa intzeleg ca v-atzi plimbat in weekend,bravo voua!Acum nu am timp dar ,am sa ma uit pe poze!
MIKI,dar daca ii exemplifici cu axa nr. naturale nu este mai usor?Am vazut ca si la noi vor invatza despre asta dar mai tirziu,cred ca spre sfirsitul clasei a V a!(am scris a IV a initzial)
Vad ca si voi va confruntatzi cu note cu care copii nostri nu erau obisnuitzi pina acum,nu stiu pe de o parte eu ma asteptam la asa ceva,dar pe de alta parte chiar nu ma gindeam ca adaptarea va fi totusi asa dificila si indelungata!
Pe linga asta eu ma confrunt momentan cu o noua "criza" de pubertate,are o stare de indiferentza,inconstientza si tot ce rezulta de aici de nu va spun,lucru care imi intinde nervii la maxim!Am avut iar discutzii serioase,acum sa vedem rezultatele,daca nu chiar suntem hotaritzi sa trecem la "represalii"!
Miine iar avem sedintza cu parintzii,la care vor participa si profesorii de engleza si matematica,diriginta oricum ca e de germana!Deci va fi o sedintza cu profesorii de la materiile principale!Tare sunt curioasa ce ni se va spune!
Ma duc sa ma apuc de un smotru general,plus tona de rufe de calcat,ca dupa operatzie chiar nu stiu ce voi putea face!
O zi buna tuturor!
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikimihaescu/mikimihaescu.jpg)
mikimihaescu spune:
Ana, imi pare rau ca va luptati cu engleza. Cu franceza si la noi e dezastru, am stat cu el sa invete verbul etre si mi-e frica sa il intreb azi, adica dupa cateva zile. Bafta in continuare.
Eu sper sa nu aduca azi testul de la mate corectat sa nu ma apuce nervii iar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Alta zi acasa. In zona la serviciul meu s-au facut evacuari mandatorii. Scolile sant inchise si astazi. Cu sotul am fost ieri la dr si astazi e pe antibiotice ca are strept (parca asa se scrie).
In San Diego s-au facut peste 260 de mii de evacuari. O gramada de lume din zonele evacuate, au cai. Unul chiar avea 15 camile. Ce o face omul asta cu 15 camile in San Diego??? E mai nasol decat focul serios ce a fost in 2003. Ieri cel putin nu au putut sa faca nimica sa opreasca focul din a progresa. Avioanele nu au putut zbura din cauza vanturilor si vizibilitatii.
Miki, incearca sa-i explici tu cum sta cu numerele, asa cum a zis Dana, cu axa de numere. Dar daca ar fi cazul lui Elliot stiu ca-mi racesc gura de pomana, ca el nu face decat cum a fost invatat la scoala, si orice zic eu, nu e bine.
Ana, si noi ne batem capul cu engleza ... Gramatica bat-o vina.
Si ce pb au avut la testul ala de matematica, de s-au luat note asa de mici?
andacos spune:
SANCA,draga mea acum am vazut si eu la stiri ce se intimpla la voi acolo!Sper ca voi nu suntetzi chiar asa expusi!ma rog sa fie bine!
Am auzit la vintul si temperaturile nu vin cu nimic in ajutorul situatziei si asa dezastruoasa!Bine ca pina acum nu sunt victime!
Noi am avut azi o zi mai linistita fara ciocniri majore mama-copil!Poate si-o mai reveni din starea asta!
Ma duc la bucatarie sa-mi termin mincarea!(ma bucur ca am prins-o pe SANCA in direct)
Dana
![](images/user_woman.png)
CriPOD spune:
Sanca, de duminica seara de cand am vazut la stiri, ma gandesc la voi! Ma bucur ca sunteti bine, tine-ne la curent!
Fetelor, io's pe duca , nu stiu cand am vreme sa scriu mai mult, dar incerc. Va citesc!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Ana68 spune:
Salutare,
Dana,cum te mai simti?May,cu motele alea...astea noi...nu stiu,e greu,dar trebuie sa se obisnuiasca,asta este!Iar treaba cu pubertatea...cunoastem!Rabdare si tutun,mamico!Cum a fost la sedinta cu parintii?
Miki,multumesc!Aseara am dat-o pe brazda si cu limbile si la cata franceza stiu eu...am lamurit-o cumva.Azi e de serviciu pe scoala,Alex si se pare ca scapa de ore...
Anca,ce tragedie cu incendiul ala...15 camile?Uau,strangator om!La mate habar nu am ce le-a dat la test.Aseara mi-a zis Alex ca de fapt doamna a zis ca testul a fost dat ca sa vada nivelul lor de pregatire si cat sunt de buni,ca sa stie cine va fi trimis la olimpiada si ca pana la urma lui Alex optul ala i-l va trece 10 in catalog...
Mqqm...pai ce-i cu tine?Iti doresc numai bine si sa ne mai scri cate ceva despre voi!
Dragelor,tre sa merg sa fac comanda la tort,ca vineri duc la gradi sa-si serbeze Luana,in avans,ziua cu colegii....In 28 implineste 4 ani...am fetita mare!
Va pup si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Saluti, saluti!
La noi e soare si frumos , asa ca azi avem programata o plimbare-eu cu fetele. Diana e acasa in vacanta, iar Silvia are azi zi libera la camin. Au educatoarele acel "cerc pedagogic" ca si in Ro.
Sanca, am vazut si eu despre focuri, e mare dezastru...dar e asa de cald de s-au aprins padurile? Sincer, n-am stat sa citesc, am vazut fugitiv pe net despre incendiile din California. Sa ne dai vesti!
Ana-Maria, mult succes lui Alex la limbile straine. NU stiu ce sa-ti spun, eu n-am avut probleme din astea cu Diana, iar aici a 2-a limba incepe abia in Cl.7-a, asa ca mai avem pana conjugam verbul etre...sau poate in germana...
Sarbatoare frumoasa Luanei!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!!!
miki, e foarte interesant pentru sotul meu, asa e. Deja de ieri a intrat oarecum in "pita" :)), adica a primit si el pacienti de care sa se ocupe. E cam repede pentru el, e greu sa le vorbeasca dar s-a descurcat ieri cand a trebuit sa externeze o batranica si sa-i explice ce si cum cu boala ei, ce trebuie sa faca mai departe, apoi sa dicteze scrisoarea medicala(aici dicteaza computerului), sa scrie prima reteta "suedeza"...nici n-a avut timp sa manance la pranz, a venit acasa lihnit la ora 17. Insa ii place si asta e foarte important pentru el. E diferenta mare, cam greu de comparat...
Cum e mama ta? au operat-o?
Dana .
alma, cum mai e cu mancarea Dianei? Ai reusit ceva?
Si vad ca azi avem un sarbatorit: pentru Robert!!!!
Mamicutzo, ce mai faceti voi????? Sa-ti traiasca baiatul!!!!
Va pup, merg sa termin papa...
Mihaela si fetele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikimihaescu/mikimihaescu.jpg)
mikimihaescu spune:
Buna ziua de la mine!
Miha, bafta sotului in continuare. Cred ca ii e greu sa scrie reteta in suedeza, au si altfel de denumici medicamentele nu? sau macar unele.
Mama s-a internat azi, miane la 12 o opereaza. si vad ca ni s-a spus sa cautam fashe elastice, asta inseamna ca nu ii mai pun piciorul in ghips? Ar fi bine, ca tere se plangea si cu atela ghipsata, ca e grea, ca nu poate sa isi traga piciorul, etc.
Azi ma risc si ma duc la scoala la diriginta, are ore de consultatii cu parintii. sa vad ce mai invarte fi-miu pe acolo.
Sanca, ce mai e pe la voi?
O zi buna in continuare!
andacos spune:
Ce rabdare si tutun bree ca io deja...!
Ma rog asa cum am mai spus ieri a fost totul relativ ok,sa vedem ce va fi azi!
ANA,draga acum ma simt destul de bine!m-am resimtzit dupa controlul de la medic dar acum e ok in general!Doar morcovu-i mare!.In orice caz numai cercetez nimic,ma bag mai rau in ceatza si inclin sa cred ca MIHAELA are dreptate, -sper sa nu ma intzeleaga nimeni gresit,dar metodele de aici nu prea se potrivesc cu cele de acasa!De asta si spusei odata "Ca sunt eu asa un caz mai unic"
MIHAELA plimbare placuta cu fetele si bucuratzi-va de vremea frumoasa!La noi e frig tare!
mQQm,eu nu mai vreau sa citesc asemenea mesaje de la tine!Cum adica "io-s pe duca"!!!!Eu inca mai astept detalii
,ca tot n-am priceput despre ce este vorba!
.Sper din tot sufletul ca stressul prin care trecetzi acum cu casa sa fie motivul!Nu ma tzine in suspans!!
SANCA,da unde tzinea nenea ala 50 de camile?Avea fete de maritat
,sau le crestea asa de dragul artei?
ANDRA,sa-tzi traiasca baiatul,sa fie sanatos si cu mult noroc in viatza!La multzi ani ,Robert!
Noi astazi avem sedintza cu parintzii,abia astept ca am cam multe"nebuloase" la engleza in special!Are o metoda cam nu stiu cum profesorul,le scrie pe tabla cuvinte noi,pe care el trebuie sa le invetze pina a doua zi,dar nu citesc si ei un text,la gramatica iarasi vad ca nu prea insista,oi vedea eu mai mult dupa amiaza!oricum vreau sa-mi fac un termin cu profesorul de engleza si cu d-na de matematica,sa vorbim asa mai pe detailat despre odorul personal!
Zi buna tuturor!
Dana
Ana68 spune:
Andra,LA MULTI ANI! pentru Robert!Cu multa sanatate si sa aiba o zi de nastere frumoasa si cu multa distractie!
Mihaela...ce bine ca fetele-s in vacanta,aveti timp toate trei sa colindati...Ce sa facem cu limbile,asta este!Cu franceza e mai aiurea,ca asa cum scriam si eu sunt pe langa la limba asta...cu engleza vorbit e ok,insa la scris e mai rau...Alex le cam potriveste.Citeam si eu ce ai scris de sotul tau...cred ca are o mare satisfactie si e tare mandru de realizarea lui si de faptul ca se poate descurca,deja,onorabil cu pacientii in limba aia impletita...Felicitari de progresele facute!Si bafta maxima tuturor!Si multumesc de urarea pentru Luana...abia duminica implineste 4 ani,dar eu ma pregatesc sufleteste de pe acum,ca sa nu ma buseasca plansul duminica,sti tu...
Dana...eu cred ca nici nu ar trebui sa-ti mai pui probleme in legatura cu operatia asta...te-ai lamurit ca Germania nu-i Romania,asa ca linisteste-te si gandeste-te la altele mai importante...ca de pilda adolescenta rebela...hehehehee...
Miki,ai curaj...uauuu...bafta!Sa ne spui si noua ce ai aflat!
Ei,am fost si am comandat si tortul...cu tot cu figurine,numai ca print nu am gasit....asa ca il dam lipsa la apel,sper sa nu ma cert cu mandra...Asa ca vineri face fi-mea chef de chef la gradi,se imbata gorobetii cu suc....hehehehe...
Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana