Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

He,he MIKI,da e duminica si gata s-a terminat vacantza!

Noi am zacut in weekend-ul asta cu dureri de cap,eu ieri si sotzul astazi,ca acum sa ma anuntze pruncul ca-l doare si pe el capul!Da´cine e incapatzinat si nu-si ia inca geaca de iarna cind afara sunt 4°C!

Ma duc sa-mi frec sotzul cu alifii mentolate,sa vad daca si-a facut geanta si cum si-a facut-o-asta fiind copilul nu sotzul si sa vad cum se mai simte!

Of,of viatza mea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dana, sanatate maxima!!! Si succes la scoala dupa vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti, saluti!
hehe, noi de maine (unii, adica Diana) suntem in vacanta...o saptamana doar si ca sa nu-si iasa din mana, a primit lectii, asa cum ii sta bine unui elev . Nu e mare lucru, carticele de citit si de scos cuvintele necunoscute, traduse si invatate. Iar daca le termina, are sarcina sa mearga la biblioteca si sa imprumute altele . Om vedea. Ca Diana are de gand sa mai si hoinareasca prin oras la cumparat haine de carnaval. Colegele ei de la scoala asta de langa noi, unde va veni dupa ce va invata suedeza, i-au trimis o invitatie pentru carnavalul de Halloween, apoi au venit acasa la noi sa discute cu ea si sa se inteleaga cum va trebui sa se imbrace si cu ce sa contribuie. A vazut intr-o reclama de la magazinul de jucarii ca sunt cateva costume de vrajitoare si saptamana viitoare e reducere la ele, asa ca e pregatita sa "atace" magazinul si sa-si cumpere un costum. Era atat de emotionata si de bucuroasa ca viitorii colegi au invitat-o si pe ea, e emotionata acum pentru eveniment...si vrea sa fie la inaltime cu costumatia.

Sanca, mama vine in we viitor, vom merge la Stockholm sambata dimineata sa o asteptam. Ea ajunge numai seara la 8, asa ca avem o zi intreaga la dispozitie prin Stockholm si cautam pe net cum sa o petrecem. Dormim noaptea acolo si duminica la pranz avem ferry inapoi. Mama va sta o luna la noi, fetele abia asteapta!
Mi-am amintit ca nu ti-am raspuns la o intrebare, mai demult pusa, in legatura cu pestera...nu era atat de spectaculoasa ca spre ex. Pestera Ursilor, dar interesanta totusi.

Miki, nu prea stiu ce sa mai adaug incurajarilor date de fete, doar sa ma altur si eu si sa te sustin...sa fii puternica. Multa sanatate mamei si sa se termine cu bine operatia. Imi pare ca surprind in "vocea" ta putin mai multa veselie, se mai intampla si lucruri frumoase :)). Si eu am vazut finalul la Formula 1, am vazut ca a castigat Raikonen.

Dana, sotul meu e internist, i-am povestit despre problemele tale, dar el spune ca in Ro nu se opereaza fisura anala, doar se cauterizeaza. Cel mai bine e sa-l intrebi pe dr. tau despre ce e vorba si de ce ti-a spus ca interventia va fi fara anestezie, metodele difera foarte mult de la o tara la alta...e sigur ca dr. de acolo stiu foarte bine ce au de facut . De cand e aici, sotul meu a avut foarte multe de invatat, inclusiv faptul ca tratamente care in Ro erau interzise, in scoala asa a invatat...ca la anumite boli nu merge un anumit tratament, aici in Suedia la aceeasi boala, se da acel tratament...si e eficace! E un paradox pe care nu si-l poate explica, asa ca te rog sa intelegi retinerea lui in ceea ce te priveste .
Succes la scoala lui Andrei! Si multa sanatate tuturor!
Acu' am recitit ce ai scris...si am citit ca te intalnesti cu anestezistul, deci tot va fi ceva anestezie, nu?

mqqm, chiar e incarcat programul lui Dedi, nu o invidiez! Spor la mutat si sa ne mai dai vesti.

Ana-Maria, ce mai faceti?

Va pup pe toate, o saptamana minunata!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Miha, cred ca pentru sotul tau e foarte interesant sa compare cum se face medicina in Ro fata de Suedia.

E o dimineata tare mohorata, ploua si e frig, trebuie sa ies sa iau ceva de mancare si apoi sa alreg pentru mama, sa ii iau cate ceva pentru spital (halat, etc). Am stat azi noapte pana la ora unu sa vad finala la snooker si m-am enervat cumplit ca favoritul meu iar nu era in forma si a pierdut, off.

Salutare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
N-am avut timp sa va citesc,abia aseara tarziu am ajuns acasa,asa ca va doresc o saptamana cat mai buna si fug sa descarc pozele sa le pun in album...va scriu mai tarziu,daca vreti sa vedeti...
Va pup si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Imi pare rau sa aud ca aveti probleme de sanatate... Dana, multa bafta la operatie, cred ca ai emotii, dar cu siguranta va fi bine!
Miki, recuperare usoara mamei dupa operatie! Sunt perioade cand se aduna multe si simti ca nu mai rezisti, ca te depasesc toate. Te inteleg.
Mihaela, vacanta placuta! Chiar daca e numai o saptamana, cred ca e binevenita. Bravo Dianei pentru firea sociabila si pentru cunostintele acumulate!
Ana, bine te-ai intors de la Moeciu! Asteptam poze!
Mqqm, felicitari lui Dedi ca se implica! Asta inseamna ca e dornica sa invete lucruri noi. In timp va mai renunta la ele, cand isi va da seama ca nu poate sa le faca pe toate.

Noi am avut musafiri in weekend, a venit sora mea de la Iasi cu familia. Copiii au dormit la mine, iar adultii la mama . Ma uitam cat a crescut nepotul meu de anul trecut si pana acum, are 15 ani si m-a depasit in inaltime, are si vocea in schimbare... deja un mic barbatel. Din pacate, vremea a fost urata si am stat mai mult in casa, desi a fost concert Taxi, Rednex si nu stiu ce alte trupe, dar in aer liber si a batut ieri un vant...
Diana a avut cu cine sta la palavre si a adormit tarziu, abia ieri a facut ceva din lectii, mai are si azi, sper sa termine pana pleaca la scoala.

Sa avem o saptamana usoara si sper, mai insorita!

Mergi la inceput

Salutare inca o data...Alma multumesc de urare...am facut albumul si am pus pozele,vizionare placuta ,daca aveti chef si rabdare:Cheile Gradistei , Complex Turistic , 19-21 octombrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am ce va scrie astazi!!!!
Astazi nu avem scoala, ca oricum la scoala baietilor era day off (au o zi extra pe luna), dar toate scolile din San Diego sant inchise astazi.
In week-end sotul meu a bolit. Stiti voi raceala aia care m-a doborat o saptamana? Ei bine, a luat-o si el, dar la el se manifesta nasol, ca eu in week end mai aveam un pic si ajungeam cu el la Urgent Care. Ei bine, nu s-a sculat din pat tot week -end-ul, dormea toata ziua, si noaptea se imbaia.... Azi merge la doctor, si speram ca-l pune pe picioare rapid.
Duminica dupa amiaza stateam in curte cu baietii. Pe la ora 2 ma usturau uchii si am inceput sa ma uit pe cer dupa nori de fum... Pe la 4 am intrat in casa si am dat drumul la stiri, si erau doua focuri in zona. Am inchis toate geamurile, si ne-am regrupat in casa. Astazi dimineata sant vreo 10 focuri, evacuari peste tot. Noi santem OK, ca santem langa apa... Cenusa e batuta in strazi ca niste rafale de zapada...
La servici sant numa de o ora dar e pustiu... Mai revin cu detalii...

Mergi la inceput

Sanca, aveti grija de voi cu focurile alea. Si sanatate sotului.

Eu ma chinui sa ii explic lui fi-miu ca minus 3 cu minus trei fac minus 6 si nu vrea sa bage la cap ca cica lor nu le-a spus asa.

Mergi la inceput

Vai Anca ce tragedie cu focurile alea la voi...Doamne fereste!...sper sa se rezolve problema asta si sa nu va afecteze!

Miki,spor la mate!Uite ca azi dimineata am aflat ca Alex a umflat un 4 la engleza ,nu a stiut sa scrie cu litere,in engleza,40,iar la testul de mate a luat 8,el si inca o colega,restul au luat sub 7 si cica le trece notele in catalog.Un coleg de al lui,cel mai slab pregatit din clasa,a luat 1...bietul copil,daca ii trece 1 in catalog!
Avem ,deci,probleme cu engleza-bine ca nu le-a trecut nota in catalog si le-a zis doamna ca ii mai asculta o data ca sa-si refaca notele si cu franceza,cu verbul etre...fir-ar..! ca eu cu franceza sunt in copac si copacul in aer,iar copilul asta nu a inteles nimic din conjugarea verbului etre....nush ce-om face!

Bafta tuturor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput