Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,desi suntem la al 3-lea BB asa cum se vede, traim aceste deosebite momente la maxima intensitate si in mijlocul tuturor incercarilor ce uneori vin, suntem fericiti.Aceasta este viata si le luam pe toate in continuare asa cum vin.
Pentru noi dupa Dumnezeu, prioritatea numarul 1(unu) sunt copii si cautam sa le dauim, tot ceea ce se poate mai bun atat cat ne sta in putinta.Cu un pic de strangere de curea se poate.
Mobila fetelor am avut-o pana de curand insa dupa 4 ani de folosinta am zis ca este timpul sa schimbam ceva si suntem, adanc multumitori & fericiti de alegerea facuta.
Cand bb va creste,mobila/patutul poate fi transformat in unul mare si comfortabil pentru inca multi alti ani.Desi a fost putin mai scump, adanca comvingere ne este ca se merita.

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, la noi a fost weekend "lucrativ" - - cred ca si azi am mai putea avea o sansa (sunt in z14) - si poate cu ajutorul lui Dumnezeu, aceasta va fi luna noastra!
Va pup si mai revin!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

leleoo sa dea Domnul sa iasa cele 2 linute luna aceasta.

Pe mine m-a mancat mana si am facut un test, care a iesit 100% negativ. CM ar trebui sa vina pe 5 si am o presimtire ca nu a fost sa fie nici luna aceasta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

leleoo sa dea Domnul sa iasa cele 2 linute luna aceasta.

Pe mine m-a mancat mana si am facut un test, care a iesit 100% negativ. CM ar trebui sa vina pe 5 si am o presimtire ca nu a fost sa fie nici luna aceasta.

Ignatica - ai facut testul prea devreme si tind sa cred ca sansele sunt inca mari.Mie mi-a iesit testul clar pozitiv abia dupa vre-o 2-a zile de intarziere.

Restul doamnelor, ce face-ti scumpelor?! Nu mai dati nici un semn de viata?! Ce-i cu tacerea aceasta de mormant pe aici?!
Pe cand cu testele?!
Va si vreau sa aud vesti de la voi cat mai curand.
(Gina)

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

GinaM sa te auda cine trebuie , poate am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut! la noi a fost week-end lung asa ca ne-am facut de cap.
Mi-a prins bine ca nu am mai stat numai cu gandul la cate zile mai sunt pana vin uratii sau pana pot face testul.
Azi ar fi ziua de urati. astept sa vad daca isi fac aparitia , mi-e si frica sa fac test mai ales ca faptul ca intarzie o zi nu inseamna nimic.. s-a mai intamplat sa vina mai tarziu ..

Rosa si Mihaela , mult curaj si nu disperati.. am doua prietene care au incercat multi, multi ani pentru bebei, au trecut peste multe chiar si peste momentul in care doctorii ridica neputinciosi din umeri, acum una are doi strumfi iar cealalta unul singur dar incearca pentru nr 2.

Cornelia multumesc pentru incurajari. Deocamdata nici picior de simptom asa ca mai astept.. parca vad ca pana diseara vin nesuferitii..

Leleoo tinem pumnii sa fie bine!!

Gina super lucrusoare.. ce entuziasm.. Sarcina usoara in continuare.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ignatica pana nu apar uratii nu lasa garda jos..., tinem pumnii sa fie cu doua liniute in cateva zile.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

CamiM si Ignatica, sunt cu gandul la voi si va tin pumnii stransi. Pana nu apar uratii speram impreuna.
Gina, ce lucruri deosebite ati luat, mi-au placut mult. Tu cum te simti? E vioi baietelul? Da din picioruse? Mi-e si mie asa dor sa mai simt minunea asta...
Restul fetelor??? Irinel, Daiopri, Asi, Baby, Leeloo2004, Mihaser, pe unde sunteti?

PS: pe mine sotul m-a visat azi noapte cu bebe in burtica, poate o fi in semn bun! Azi ziua 26 , UM pe 10.08. Ma dor usor sanii, dar atat.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Din pacate noi suntem cu totii bolnavi (tuse, muci,...) asa ca ziua de ieri am ratat-o... Sper totusi ca z11-12-13 au fost cu "ochisori"...
Acum ma pun pe asteptare - CM ar fi de (ne)venit in jur de 16-17 septembrie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Eu sunt z2...sper sa fie luna viitoare.

cornelia, ma bucur sa te vad optimista si vioaie!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput