sotul meu are azoospermie si FSH-ul peste limita!
Raspunsuri - Pagina 3
iuca spune:
Copilutzu eu la Sabyc vreau sa fac inseminarea cu donator la dr. Miciner. Nu stiam ca au banca de sperma la Sabyc eu credeam ca o aduce de la Giulesti. Preturile le cunosc, stiu ca sunt mai mari dar stiu ca d-na dr isi da tot interesul sa iasa bine. Ea face IAD dubla.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
pisix spune:
copilutzu -daca si testele genetice sunt bune inseamna ca sunt posibiltati mari sa fie problema excretorie si sa se gaseasca spermatozoizi la biopsie
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
miki-miki spune:
PisiX
, Copilutzu
a facut deja biopsia, prin 1999 si nu s-a gasit nici un gigel
. Intrebarea e cum sunt analizele genetice la ea pt ca FSH-ul e sub limita inferioara cu mult? Sunt tare curioasa. 
Miki
miki-miki spune:
Copilutzu
la un FSH mic se recomanda Pregnil din cate stiu eu. Nu a facut niciodata tratam cu Pregnil?
Miki
maria08 spune:
Buna fetelor!!
Caut si eu un urolog bun pentru o a-2 a opinie in ceea ce priveste diagnosticul sotului......am mai fost la dr. Calomfirescu....puteti sa-mi recomandati pe cineva, va rog?!
Vrembebe: As vrea si eu cateva detalii despre dr. Soare, o adresa a cabinetului sau un nr. de telefon; poti sa-mi dai un pm? Am mai auzit de el dar nu stiu unde are cabinetul sau cum sa dau de el.....
Numai bine tuturor!!
psj spune:
Parerile despre dr. Soare sunt impartite. Imi amintesc de cand sunt pe forum ca am citit destule si pro si contra.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22125
Cred ca mai sunt si alte discutii daca dai cautare.
nusy spune:
Psj: despre orice medic vor fi pareri pro si contra...depinde daca pacientul a fost multumit sau ba.
Oricum,subiectul pe care l-ai postat se refera la dr.Soare tatal,care din pacate a decedat de vreo 3 ani si,despre care ,de exemplu, Moana are numai cuvinte de lauda.Dr.Soare fiul este un medic de exceptie,care face totul din pasiune,incercand sa ajute cat poate cazurile care ajung la el(de obicei grave).Dovada...nici bani nu ia pe consultatii.
Nusy
pisix spune:
maria08 - si noi am fost la dr calomfirescu si mi s-a parut ca batea campii cu talent; ne-a recomandat sport, viata sanatoasa si sex mult; no offense da' la azoospermie chestiile astea sunt frectie la picior de frasin
Din pacate, in afara de Dr Damian nu iti pot recomanda un alt urolog desi am fost la cativa ...
Cica mai e un israelian bun la MedNewLife da' nu mai stiu cum se numeste si nici nu e testat ...
psj - dr Soare e super de treaba insa problema e ca el ne-a spus ca ar fi ceva spermatozoizi in spermograma desi alte 11 spermograme (inclusiv la centrifuga, verificare pe indelete)au dat acelasi diagnostic: zero. Si de altfel daca e obstructie nici nu aveau cum sa iasa vreo unii ...
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
maria08 spune:
Buna dimineata!
Multumesc ca v-ati gandit si la mine!!!

Pentru dr. Soare, are cineva o adresa, un nr. de telefon, va rog?! Poate vom merge si la dr. Damian.....sa vedem....
Va pup!!