PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
D-zeu sa-l odihneasca in pace.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
mariamunteanu spune:
Marilena, ai dreptate ! Stii ce vorbesti, ceea ce nu se poate spune despre cei care doar au prins cate ceva din zbor si dau drept sigure niste lucruri false despre care ei insisi habar n-au. Dar asa e pe la noi, romanul crede ca isi permite sa comenteze si sa infiereze pe oricine si orice. E foarte usor sa dai din gura si e foarte greu sa faci ceva constructiv.
Mai mult respect si decenta v-ar face cinste, doamnelor si domnilor forumisti care aruncati cu pietre !
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Patrirhul Teoctist !
Maria
mariamunteanu spune:
Nu ma impresioneaza absolut deloc ce scrie "The Independent". Pt. ei nu e decat o stire oarecare, mai mult sau mai putin documentata. Pt. noi e vorba de capul Bisericii, de Biserica Ortodoxa Romana pe care avem datoria s-o pretuim.
Chiar asa de-ar fi, ar fi de preferat sa ne spalam rufele in familie. Eu traiesc printre straini, dar consider de prost gust sa-mi critic compatriotii fata de straini chiar daca ii dezaprob in anumite privinte. Dimpotriva, caut sa aduc argumente in favoarea romanilor, nu impotriva lor. M-am apucat sa invat istorie doar ca sa stiu ce vorbesc cand vreau sa le arat ca si noi suntem cineva in Europa.
Maria
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
http://www.ziare.ro/articol.php?id=1186025369
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Acum, pe National TV, la Miezul Problemei, se dezminte acest articol, pe care atat Gelu Voican Voiculescu amintit in el, cat si Artur Silvestri, il considera o "fabulatie". Poate ar fi bine sa urmarim, ca sa ne informam mai bine despre presupusa fuga a Parintelui Patriarh in zilele revolutiei din 1989.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ilse spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Pt. noi e vorba de capul Bisericii, de Biserica Ortodoxa Romana pe care avem datoria s-o pretuim.
Chiar asa de-ar fi, ar fi de preferat sa ne spalam rufele in familie. Eu traiesc printre straini, dar consider de prost gust sa-mi critic compatriotii fata de straini chiar daca ii dezaprob in anumite privinte. Dimpotriva, caut sa aduc argumente in favoarea romanilor, nu impotriva lor. M-am apucat sa invat istorie doar ca sa stiu ce vorbesc cand vreau sa le arat ca si noi suntem cineva in Europa.
Maria
Ce legatura are "spalarea rufelor in familie" cu faptul ca Teoctist nu a avut sira spinarii ca unii dintre preotii care au murit in inchisorile comuniste...si cred ca nu e cazul sa-ti reamintesc ca nu "avem deloc datoria" totii romanii sa pretuim BOR caci multi suntem catolici, protestanti, atei ,agnostici, budisti sau mai stiu eu ce.
ilse spune:
quote:
Originally posted by Marilena12quote:
Originally posted by Theiuta
http://www.ziare.ro/articol.php?id=1186025369
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Acum, pe National TV, la Miezul Problemei, se dezminte acest articol, pe care atat Gelu Voican Voiculescu amintit in el, cat si Artur Silvestri, il considera o "fabulatie". Poate ar fi bine sa urmarim, ca sa ne informam mai bine despre presupusa fuga a Parintelui Patriarh in zilele revolutiei din 1989.
De cand este Gelu Voican Voiculescu un personaj credibil??!!
Marilena12 spune:
Nu conteaza daca este un personaj credibil, conteaza ca stie realitatea acelor zile, ca unul care a trait-o efectiv, si aici ma refer strict la articolul respectiv. Doar se fac afirmatii clare despre rolul lui in acele presupuse evenimente. Urmareste emisiunea, sunt mai multi invitati si nu cred ca iti permiti sa-i cataloghezi ca nevrednici de incredere pe toti.
ooana spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Elena spune:
Un coleg de-al meu a fost saptamana trecuta intr-un pelerinaj la manastirile din Moldova si a vorbit acolo cu un batrin sihastru care traieste de ani buni intr-o pestera. Pustnicul spunea ca inainte de a se retrage in sihastrie l-a cunoscut pe fostul patriarh, care era General de securitate inainte de revolutie si spunea ca nici dupa revolutie nu prea a renuntat la 'trese'. Cuvinte de lauda nu prea a avut deloc la adresa lui in nici un caz.
Colegul meu spunea ca pustnicul era foarte apreciat in zona pentru credinta lui si pentru vindecarile pe care le face. Da' daca nu e Gelu Voican Voiculescu, tot degeaba, n-are credibilitate....
Dumnezeu sa-l ierte!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
saphir spune:
quote:
Originally posted by Elena
Un coleg de-al meu a fost saptamana trecuta intr-un pelerinaj la manastirile din Moldova si a vorbit acolo cu un batrin sihastru care traieste de ani buni intr-o pestera. Pustnicul spunea ca inainte de a se retrage in sihastrie l-a cunoscut pe fostul patriarh, care era General de securitate inainte de revolutie si spunea ca nici dupa revolutie nu prea a renuntat la 'trese'. Cuvinte de lauda nu prea a avut deloc la adresa lui in nici un caz.
Colegul meu spunea ca pustnicul era foarte apreciat in zona pentru credinta lui si pentru vindecarile pe care le face. Da' daca nu e Gelu Voican Voiculescu, tot degeaba, n-are credibilitate....
Dumnezeu sa-l ierte!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Eu ma indoiesc ca un adevarat pustnic, cu credinta in Dumnezeu ar vorbi de rau UN OM.
Asa ca da-mi voie sa ma indoiesc ca acel "pustnic" ar fi o persoana credibila.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre