ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 13
andrutzac spune:
Vai acum am citit ce fel am scris...
am vrut sa zic ca mi-am luat 2 teste unul ieftin si unul mai scump. primul l-am facut pe cel ieftin si al doilea pe cel scump. dar ati inteles voi , nu?
cristy1977 spune:
andrutza, FELICITARI
, esti gravida, doamne ce veste buna. nu este nici un fel de eroare, bucura-te. trebuie sa faci niste analize de sange. nu stiu excat cum se numesc. cred ca fetele iti pot spune mai multe. inca o data felicitari si te pup.
Hera25 spune:
Andrutza felicitari iti urez din suflet. Sa ai grija de tine si de bebe. Se face o analiza la sange Bhcg si poti sa-l faci la urgente, iti da rezultatul in aciasi zi.
Inca o dat felicitari si te pup.
cristy1977 spune:
hera, scuze, acum am vazut ce ai scris. am fost luata pe sus de vestea andrutzei. din ce am citit eu, diphelerin-ul/zoladexul nu rezolva problema infertilitatii, ci doar amelioreaza durerile provocate de aceasta boala si am vazut ca practica este sa se recomande aceste medicamente doar femeilor care intentioneaza sa ramana gravide in viitor, se merge pe ideea de a trata din timp boala si de a o tine in frau pentru a exista sanse in viitor de sarcina. in privinta femeilor care isi doresc un copil imediat, se recomnada FIV, regim alimentar, tratament naturist. acum, sigur ca opinile doctorilor difera. eu, una, nu mai fac tratamentul acesta niciodata.
da, intradevar, am avut ghinion cu operatia, dar in final tot vina mea a fost pentru ca am acceptat sa fiu operata de oricine. saptamana asta merg la monitorizari si il rog pe Tutu sa ma programeze pentru op. la inceputul lui septembrie. in dinsul am incredere deplina si nu as accpta sa ma mai opereze altcineva. multumesc de urari si tie sa-ti dea d-zeu acelasi lucru, pup 
andrutzac spune:
Multumec cristy1977, hera25, si celorlalte... se poate si cu endometrioza asta...cat mai multe naturiste...
Doamne, sper asa sa fie... inca nu am facut analiza de sange...Dar 2 teste mi-au iesit...Voi mai face unul maine dimineata Dr. Sigur.
roxanaiuliana spune:
salutare fetelor!
felicitari andrutac! bineinteles ca este graviduta, daca au iesit mai multe teste pozitive.
turturica scuze ca raspund asa de tarziu, am fost in vacanta in grecia. pai sunt in ziua 47, nimic deosebit pana acum cu exceptia revenirii poftei de
, ceea ce e minunat, si parca imi simt ovarul stang, da semne de trezire! tot nu am scapat de bufeuri, e adevarat ca au mai scazut in intensitate. cred ca esti printre putinele persoane care au avut semne de ciclu asa de devreme, esti o norocoasa. te pup!
va pup pe toate!
iliana 
gabitu spune:
Andrutac FELICITARI!!!!! Sa fi sanatoasa si tu si bebelul. Pupici
Referitor la discutia despre tratamentul cu D sau Z. Aceste tratamente se dau pentru a evita riscul reaparitiei endo in zona operata. Implanturile de endo s-ar lipi pe acele cicatrice si astfel in timp acelea se vor dezvolta ca noi focare de endo. In cazul in care faci tratament cu aceste medicamente ovarele sunt in pauza si la fel si uterul. Endomentrul nu se mai ingroasa ca apoi sa se curete si astfel nu mai exista riscul alipirii lui in alta parte.
Pupici si o zi buna
cristy1977 spune:
fetelor, incerc de ceva vreme sa fac programare la IDS pentru o spermograma la d-na doctor Matei, dar nu-mi raspunde nimeni la tel. acestei clinici. aveti idee cum ar trebui sa procedez pentru a obtine o programare?
andrutza, , dupa ce te mai linistesti si reusesti sa asimilezi vestea cea mare, te asteptam sa ne mai povestesti cate ceva despre tine
adelamaria spune:
Andrutza, FELICITARI!!!!
Vedeti fetele, se poate!!!...Bravo, sarcina usoara!
Poti as mergi sa faci Bhcg (analiza de sange) ca sa fii cat mai sigura si sa repeti la 48 de ore ca sa vezi ca se dubleaza! Eu stiu ca poti sa mananci inainte de analiza asata...La eco se va vedea abia peste vreo 2 saptamani ceva, sa nu intri in panica!
Stai linistita, papa bine, odihneste-te si bucura-te!
Pupici!
Ade, 26s+
Boo spune:
Saluti !!
Vad ca ati mai stat si prn fata calculatorului in ultimul timp, s-au mai umplut cateva pagini. Unele cu vesti excelente, altele mai putin bune..
Andrutza de abia astept sa ne spui rezultatul la analiza de sange !! dar daca testele au iesit pozitive atunci sigur e de bine si poti sa dai party virtual deja ![]()
Ralu ma bucur ca ti-ai revenit in fine.. Sper sa te intorci si tu cu vesti bune din concediu. Vad ca asta e reteta succesului. Am o prietena care a fost in concediu vreo 10 zile, si a "prestat" din 2 in 2 zile si ... tocmai ce m-a anuntat ca a vazut II. Deci se poate !!!
Si eu plec in concediu pe 20 sept, dar cum la mine toata lumea spune ca sunt sanse minime sa raman cred ca o sa incep sa iau AC de la ciclul asta, nu din octombrie. De fapt dr mi-a spus sa iau imediat, dar eu nu vroiam. Dar m-am gandit ca daca oricum nu am nici o sansa ce mai conteaza o luna in plus de pastile...
Eu de ieri am niste dureri in dreptul ovarului stang de innebunesc. De fapt sunt intepaturi.. nici eu nu stiu. Aseara ma durea destul de tare, incepuse sa ma doara si spatele in zona aia. Dar eu aveam chef de alergat si am inceput sa alerg si nu am mai simtit. Dar si cand m-am oprit
Au reinceput, de ziceam ca alerg toata noaptea daca doar asa vrea sa treaca .. Vad ca si azi ma doare. Ce credeti ca ar putea sa fie ?? Iar daca ma apas simt ca mor de durere. Zici ca as avea apendicita, dar pe partea cealalta si in dreptul ovarului (iar apendicul oricum nu il mai am).
Gabita, Liliana 
va pupez pe toate !!!!